Ervaring

CNV Jongeren | Utrecht
Projectmedewerker
Februari 2018 – heden

Als Projectmedewerker Team Jong en Onderwijs voer ik projecten uit die de positie van jongeren en jong volwassenen in aanloop tot de arbeidsmarkt verbeteren. Ik ben van A tot Z betrokken bij de uitvoering van deze projecten. Daarnaast denk ik mee over de doorontwikkeling van bestaande projecten en ondersteun ik het team bij het ontwikkelen en schrijven van projectplannen voor nieuwe projecten.

Ambassadeurs van de Techniek: een project met als doel jongeren te informeren en enthousiasmeren voor de technische sector. Techniekstudenten en starters in de techniek worden getraind tot ambassadeur om voorlichtingen te geven aan middelbare scholieren.
Lifeguards: een project waarbij (mbo-)studenten gastlessen krijgen over veilig en gezond werken. De gastles wordt gegeven door leeftijdsgenoten die getraind worden tot Lifeguard.

 

CNV Jongeren | Utrecht
Projectassistent en secretarieel medewerker
April 2017 – januari 2018

Bij CNV Jongeren gaf ik Team Jong en Onderwijs ondersteuning op administratief en organisatorisch gebied. Voor het project Ambassadeurs van de Techniek verwerkte ik aanvragen voor een voorlichting vanuit scholen, was de matchmaker tussen deze aanvragen en onze ambassadeurs en organiseerde events, zoals terugkomdagen en het eindevent.

Daarnaast gaf ik het projectteam als secretarieel medewerker de ondersteuning die zij verdienen en hielp ik het dagelijks bestuur met het opstellen van agenda’s, schreef ik notulen en puzzelde ik met afspraken. Verder had ik veel contact met onze leden, hield ik de ledencijfers bij en was ik mede-organisator van Algemene Ledenvergaderingen.

 

MEST magazine | Noord-Brabant
Online redacteur (vrijwilliger)
September 2015 – juli 2017

Mestmag.nl is de community voor cultuur in Noord-Brabant. Als online redacteur schreef ik artikelen voor Mestmag.nl, dacht ik mee over mogelijke onderwerpen en bleef ik op de hoogte van ontwikkelingen en samenwerkingen in het Brabantse culturele veld.

Bij het schrijven van een artikel deed ik onderzoek naar het onderwerp, hield ik interviews met betrokkenen en werkte ik met deadlines. Mijn geschreven artikelen kun je lezen in mijn blog.

 

Bagels & Beans | ’s-Hertogenbosch
Bedrijfsleider
Maart 2016 – maart 2017

Sinds maart 2016 heeft ‘s-Hertogenbosch er een tweede vestiging van Bagels & Beans bij. Als bedrijfsleider was ik verantwoordelijk voor alles waardoor gasten dagelijks hun bagel kunnen komen eten. Ik nam personeel aan, stuurde collega’s aan, deed bestellingen en zorgde dat de administratie op orde was. Daarnaast was het op een plek als deze belangrijk dat mensen weten dat we er zijn en dacht ik mee over marketing en communicatie, onder andere via social media.

 

Kazerne | Eindhoven
Directieassistent en horecamedewerkster  
April 2015 – september 2015

Kazerne is een internationaal podium voor de creatieve industrie met een restaurant, expositieruimte en lab. Ik was fulltime medewerkster in duofunctie. Enerzijds verrichtte ik ondersteunende werkzaamheden voor het directieteam. Ik hield me bezig met email, notuleerde tijdens vergaderingen en zorgde dat de CRM data up to date was. Daarnaast was ik verantwoordelijk voor de shop. Ik hield de voorraad bij, regelde betalingen en bestellingen.

Anderzijds was ik verantwoordelijk voor het ontvangen van gasten en klanten, het openen en sluiten van het restaurant, het houden van overzicht en het aansturen van collega’s. Daarnaast was ik verantwoordelijk voor de voorbereiding van partysheets en regelmatig eindverantwoordelijke voor partijen tijdens de avond zelf. Deze partijen varieerden van 10 tot 200 personen.

 

Rabobank | Amsterdam
Afstudeeronderzoek
Januari 2013 – mei 2013

Voor de afdeling Coöperatie & MVO bij Rabobank Amsterdam heb ik onderzoek gedaan naar de huidige en gewenste ontwikkelingen binnen de (Amsterdamse) culturele sector. Het onderzoek vond plaats via deskresearch en fieldresearch in de vorm van interviews met verschillende betrokken partijen. Het resultaat heb ik vertaald in aanbevelingen hoe Rabobank Amsterdam haar rol binnen de sector kan versterken. Bekijk mijn scriptie hier.

 

Brabants Kenniscentrum Kunst en Cultuur | Tilburg
Stagiaire crowdfunding
September 2011 – maart 2012

Als stagiaire op de afdeling Bureau Subsidies heb ik een bijdrage geleverd aan de uitvoering van de subsidieregeling professionele kunsten en andere financieringstrajecten van het bkkc. Ook ondersteunde ik het team door het aannemen van de telefoon, het beantwoorden van mail en het organiseren en notuleren van het teamoverleg.

Toen ik aan mijn stage begon, was het bkkc net een samenwerking gestart met crowdfundingplatform Voordekunst. Ik was mede verantwoordelijk voor de begeleiding en uitvoering van Brabantse projecten. Daarnaast schreef ik artikelen voor de interne en externe communicatie van deze projecten en samenwerking.

 

Kijk voor mijn volledige ervaring op LinkedIn.