Ervaring

CNV Jongeren | Utrecht
Secretarieel medewerker
April 2017 – heden

Bij CNV Jongeren geef ik het projectteam de ondersteuning die zij verdienen en help ik het dagelijks bestuur met het opstellen van agenda’s, schrijven van korte en bondige notulen, puzzel ik met afspraken en houd ik de ledencijfers overzichtelijk bij.

 

MEST magazine | Noord-Brabant
Online redacteur
September 2015 – heden

MEST is de community voor cultuur in Noord-Brabant. Als online redacteur schrijf ik artikelen voor Mestmag.nl, denk ik mee over mogelijke onderwerpen en blijf ik op de hoogte van ontwikkelingen en samenwerkingen in het Brabantse culturele veld.

Bij het schrijven van een artikel doe ik onderzoek naar het onderwerp, houd ik interviews met betrokkenen en werk ik met deadlines. Mijn geschreven artikelen kun je lezen in mijn blog.

 

Bagels & Beans | ’s-Hertogenbosch
Bedrijfsleider
Maart 2016 – maart 2017

Sinds maart heeft ‘s-Hertogenbosch er een tweede vestiging van Bagels & Beans bij. Als bedrijfsleider ben ik verantwoordelijk voor alles waardoor gasten dagelijks hun bagel kunnen komen eten. Ik neem personeel aan, stuur collega’s aan, doe bestellingen en zorg dat de administratie op orde is. Daarnaast is het op een plek als deze belangrijk dat mensen weten dat we er zijn en denk ik mee over marketing en communicatie, onder andere via social media (@bagelsbeanshofvijver).

 

Kazerne | Eindhoven
Directieassistent en horecamedewerkster  
April 2015 – september 2015

Kazerne is een internationaal podium voor de creatieve industrie met een restaurant, expositieruimte en lab. Ik was fulltime medewerkster in duofunctie. Enerzijds verrichtte ik ondersteunende werkzaamheden voor het directieteam. Ik hield me bezig met email, notuleerde tijdens vergaderingen en zorgde dat de CRM data up to date was. Daarnaast was ik verantwoordelijk voor de shop. Ik hield de voorraad bij, regelde betalingen en bestellingen.

Anderzijds was ik verantwoordelijk voor het ontvangen van gasten en klanten, het openen en sluiten van het restaurant, het houden van overzicht en het aansturen van collega’s. Daarnaast was ik verantwoordelijk voor de voorbereiding van partysheets en regelmatig eindverantwoordelijke voor partijen tijdens de avond zelf. Deze partijen varieerden van 10 tot 200 personen.

 

Rabobank | Amsterdam
Afstudeerster Coöperatie & MVO
Januari 2013 – mei 2013

Voor de afdeling Coöperatie & MVO bij Rabobank Amsterdam heb ik onderzoek gedaan naar de huidige en gewenste ontwikkelingen binnen de (Amsterdamse) culturele sector. Het onderzoek vond plaats via deskresearch en fieldresearch in de vorm van interviews met verschillende betrokken partijen. Het resultaat heb ik vertaald in aanbevelingen hoe Rabobank Amsterdam haar rol binnen de sector kan versterken. Bekijk mijn scriptie hier.

 

Brabants Kenniscentrum Kunst en Cultuur | Tilburg
Stagiaire Bureau Subsidies
September 2011 – maart 2012

Als stagiaire op de afdeling Bureau Subsidies heb ik een bijdrage geleverd aan de uitvoering van de subsidieregeling professionele kunsten en andere financieringstrajecten van het bkkc. Ook ondersteunde ik het team door het aannemen van de telefoon, het beantwoorden van mail en het organiseren en notuleren van het teamoverleg.

Toen ik aan mijn stage begon, was het bkkc net een samenwerking gestart met crowdfundingplatform Voordekunst. Ik was mede verantwoordelijk voor de begeleiding en uitvoering van Brabantse projecten. Daarnaast schreef ik artikelen voor de interne en externe communicatie van deze projecten en samenwerking.

 

Kijk voor mijn volledige ervaring op LinkedIn.