Ervaring

Projectmedewerker
Babel, ‘s-Hertogenbosch
April 2019 – heden

Als Projectmedewerker voer ik projecten uit binnen het domein Onderwijs & Educatie en het domein Leren, Maken, Doen.

 

Projectmedewerker
CNV Jongeren, Utrecht
Februari 2018 – maart 2019

Als Projectmedewerker Team Jong en Onderwijs voer ik projecten uit die de positie van jongeren en jong volwassenen in aanloop tot de arbeidsmarkt verbeteren. Ik ben van begin tot eind betrokken bij de uitvoering van deze projecten. Daarnaast denk ik mee over de doorontwikkeling van bestaande projecten en ondersteun ik het team bij het ontwikkelen en schrijven van projectplannen voor nieuwe projecten.

Ambassadeurs van de Techniek: een project met als doel jongeren te informeren en enthousiasmeren voor de technische sector. Techniekstudenten en starters in de techniek worden getraind tot ambassadeur om voorlichtingen te geven aan middelbare scholieren.
Lifeguards: een project waarbij (mbo-)studenten gastlessen krijgen over veilig en gezond werken. De gastles wordt gegeven door leeftijdsgenoten die getraind worden tot Lifeguard.

 

Projectassistent en secretarieel medewerker
CNV Jongeren, Utrecht
April 2017 – januari 2018

Bij CNV Jongeren gaf ik Team Jong en Onderwijs ondersteuning op administratief en organisatorisch gebied. Voor het project Ambassadeurs van de Techniek verwerkte ik aanvragen voor een voorlichting vanuit scholen, was de matchmaker tussen deze aanvragen en onze ambassadeurs en organiseerde events, zoals terugkomdagen en het eindevent.

Daarnaast gaf ik het projectteam als secretarieel medewerker de ondersteuning die zij verdienen en hielp ik het dagelijks bestuur met het opstellen van agenda’s, schreef ik notulen en puzzelde ik met afspraken. Verder had ik veel contact met onze leden, hield ik de ledencijfers bij en was ik mede-organisator van Algemene Ledenvergaderingen.

 

Online redacteur (vrijwilliger)
MEST magazine, Noord-Brabant
September 2015 – juli 2017

Mestmag.nl is de community voor cultuur in Noord-Brabant. Als online redacteur schreef ik artikelen voor Mestmag.nl, dacht ik mee over mogelijke onderwerpen en bleef ik op de hoogte van ontwikkelingen en samenwerkingen in het Brabantse culturele veld.

Bij het schrijven van een artikel deed ik onderzoek naar het onderwerp, hield ik interviews met betrokkenen en werkte ik met deadlines. Mijn geschreven artikelen kun je lezen in mijn blog.

 

Bedrijfsleider
Bagels & Beans, ’s-Hertogenbosch
Maart 2016 – maart 2017

Sinds maart 2016 heeft ‘s-Hertogenbosch er een tweede vestiging van Bagels & Beans bij. Als bedrijfsleider was ik verantwoordelijk voor alles waardoor gasten dagelijks hun bagel kunnen komen eten. Ik nam personeel aan, stuurde collega’s aan, deed bestellingen en zorgde dat de administratie op orde was. Daarnaast was het op een plek als deze belangrijk dat mensen weten dat we er zijn en dacht ik mee over marketing en communicatie, onder andere via social media.

 

Kijk voor mijn volledige ervaring op LinkedIn.