FoodLabPeel

MEST | FoodLabPeel

Posted on Posted in Creatieve Industrie, MEST, Verbinding

Naast de artikelen die ik schrijf op Miranda onderzoekt, ben ik online redacteur voor MEST magazine. Gisteren kwam mijn artikel over FoodLabPeel online!

MEST

Voor iedereen die MEST nog niet kent: “MEST is dé community voor cultuur in Noord-Brabant. MEST magazine is het tijdschrift over bijzondere kunst en cultuur in Noord-Brabant. Mestmag.nl verhaalt op internet over de culturele sector. De website draagt ertoe bij dat cultuurprofessionals, beleidsmakers en cultuurbeoefenaars hun werk beter kunnen doen. Dat doen we door te laten zien wat er in Brabant aan kunst- en cultuur is en welke bijzondere samenwerkingen met andere domeinen er zijn, maar ook door samen na te denken over wat er zou moeten komen.”

FoodLabPeel: co-creatie tussen kunstenaar en boer

Mijn tweede artikel gaat over het project FoodLabPeel. Boeren uit de Peelregio worden gekoppeld aan een ontwerper of kunstenaar om via co-creatie nieuwe ideeën en concepten te ontwikkelen. Toen ik over het onderwerp hoorde, werd ik meteen enthousiast. Allereerst, omdat er een verbinding wordt gemaakt tussen de creatieve industrie en voedsel en daarnaast ben ik zelf opgegroeid in de Peelregio. Lees het hele artikel op Mestmag.nl.

Ik ben heel benieuwd naar wat mijn ouders als consumenten in de Peelregio gaan meekrijgen van dit project.