Profielfoto Miranda den Dekker

Miranda onderzoekt

Posted on Posted in Persoonlijk

Soms leef ik een beetje in m’n eigen hoofd. Dan ga ik bedenken wat ik wil doen, wat ik voor elkaar wil krijgen. Tot het moment dat ik me besef dat ik uit m’n hoofd moet stappen en mijn gedachten moet delen om verder te komen.

Zo’n moment had ik een paar weken geleden. Een punt waarop ik bleef malen en besloot contact op te nemen met Marianne Driessen. Ik heb Marianne leren kennen tijdens mijn werk in een koffiebar in Eindhoven. Ze kwam daar regelmatig werken – voordeel van het werken als ZZP’er – en we hadden daardoor regelmatig korte gesprekjes. Er was altijd iets aan de manier waarop ze dingen aan me vroeg dat me intrigeerde. Zo iemand waarvan ik dacht ‘haar moet ik onthouden‘.

Mijn eigen website: Miranda onderzoekt

Zo gezegd, zo gedaan, zijn we samen koffie wezen drinken. Na wat persoonlijke en moeilijke vragen over wat ik precies wil, wiens baan ik bewonder en hoe ik dat zelf zou kunnen bereiken, heeft ze mij een stuk verder gebracht. Ik ben geïnteresseerd in de creatieve industrie, in horeca en het leggen van verbindingen en zij liet mij inzien dat ik daar stiekem al twee jaar precies middenin sta.

Het idee om een blog te beginnen, speelt al een aantal jaren in mijn hoofd. Er was niet veel meer voor nodig, alleen iemand die me tot actie kon aanjagen. Bedankt Marianne!