Apprentice Master Meetup

MEST | Online redacteur

Posted on Posted in Creatieve Industrie, MEST, Verbinding

Naast de artikelen die ik schrijf op Miranda onderzoekt, ben ik online redacteur voor MEST. Vorige week donderdag kwam mijn eerste artikel online!

MEST

Namens MEST een korte introductie voor iedereen die het nog niet kent: “MEST is dé community voor cultuur in Noord-Brabant. MEST magazine is het tijdschrift over bijzondere kunst en cultuur in Noord-Brabant. Mestmag.nl verhaalt op internet over de culturele sector. De website draagt ertoe bij dat cultuurprofessionals, beleidsmakers en cultuurbeoefenaars hun werk beter kunnen doen. Dat doen we door te laten zien wat er in Brabant aan kunst- en cultuur is en welke bijzondere samenwerkingen met andere domeinen er zijn, maar ook door samen na te denken over wat er zou moeten komen.”

Apprentice/Master project – Kunstpodium T

Mijn eerste artikel gaat over het internationale succes van het Apprentice/Master project van Kunstpodium T in Tilburg. Ik was benieuwd naar wat het project tot zo’n succes maakt en ging langs bij Zeus Hoenderop, directeur en oprichter van Kunstpodium T. Lees het hele artikel op Mestmag.nl.

Ben je – net als ik – onderzoekend naar nieuwe culturele trends en ontwikkelingen? MEST deelt iedere dinsdag het culturele nieuws uit Brabant en de rest van Nederland.