Diner

Gebakken gnocchi met salami

Gnocchi met salami

Geen zin om uitgebreid te koken? Probeer eens dit gerecht met gebakken gnocchi!

Ingrediënten
2 personen

* 1 pak gnocchi
* 75 gram salami
* 1 rode ui
* 250 gram champignons
* 225 gram doperwten (diepvries)
* 1/2 flesje alpro cuisine
* Eetlepel Provençaalse kruiden
* Peper & zout

Bereiding

1. Kook water voor de gnocchi en kook deze volgens de verpakking. Gnocchi is gaar, zodra deze boven komt drijven.

2. Giet de gnocchi af en laat even uitdampen.

3. Snijd ondertussen de champignons in vieren, de salami in kleine stukjes en de rode ui in halve ringen.

4. Verhit olie en een beetje boter in een koekenpan en bak hierin de gnocchi krokant.

5. Verhit olie in een wokpan en bak hierin de champignons, salami en de rode ui met de Provençaalse kruiden.

6. Voeg na +/- 5 minuten de doperwten en de alpro cuisine toe. Roer dit goed door.

7. Verdeel de gnocchi over twee borden en verdeel hier het groenten-salamimengsel overheen. Breng op smaak met peper en serveer.