Diner

Gnocchi met salami

Gnocchi met salami

Geen zin om uitgebreid te koken? Probeer eens dit gerecht met gnocchi!

Ingrediënten
2 personen

* 1 pak gnocchi
* 1/3 salami
* 250 gram champignons
* 225 gram doperwten (diepvries)
* 1/2 flesje alpro cuisine
* Eetlepel Provençaalse kruiden
* Peper & zout

Bereiding
1. Snijd de champignons in vieren en de salami in kleine stukjes.

2. Verhit olie in een wokpan en bak hierin de champignons en de doperwten met de Provençaalse kruiden.

3. Voeg na +/- 5 minuten de salami en de alpro cuisine toe. Roer dit goed door.

4. Kook water voor de gnocchi en kook deze volgens de verpakking. Gnocchi is gaar, zodra deze boven komt drijven.

5. Voeg de gnocchi toe aan het groente-salamimengsel. Roer dit even goed door, zodat de saus wat dikker wordt door het zetmeel van de gnocchi. Breng op smaak met peper en zout en serveer.