Met deze granola in de kast, kijk ik iedere dag uit naar mijn ontbijt!
Ingrediënten
1 grote bak
* 300 gram havervlokken
* 100 gram (wal)noten
* 100 gram pompoenpitten
* 50 gram krenten
* 2 eetlepels gebroken lijnzaad
* 1 eetlepel kaneel
* Snuf grof zeezout
* 50 gram agave siroop
* 50 gram arachideolie
* 1 theelepel vanille extract
Bereiding
1. Verwarm de oven voor op 150 graden.
2. Doe de havervlokken, noten, pompoenpitten, krenten, het lijnzaad, kaneel en zout in een ovenbestendige kom en schep door elkaar.
3. Voeg vervolgens de siroop, arachideolie en vanille extract toe aan het havermengsel. Meng goed door elkaar.
4. Bak de granola 40 minuten in de oven tot het bruin kleurt en lekker begint te ruiken. Schep tussendoor een keer goed om.
5. Eet de granola met je favoriete yoghurt en fruit.
Bron recept: Yellow Lemon Tree