Diner

Kip-tomaat wraps

Wraps, je kunt er alle kanten mee op! Deze klassieker is heerlijk voor in het weekend.

Ingredi├źnten
2 personen

* 4 tortillawraps
* 200 gram kipfilet
* 1 grote of 2 middelgrote ui(en)
* 40 gram burrito seasoning mix
* 300 gram tomatenblokjes
* 60 gram geraspte jonge kaas
* Sla
* Komkommer
* Saladedressing

Bereiding
1. Verpak de wraps in aluminiumfolie en leg ze op een bord.

2. Leg de kipfilet in een pan, zet onder water, zet het bord met wraps er op en breng het water aan de kook. Kook de kip op laag vuur in 20 minuten gaar.

3. Snipper de ui(en), verhit olie in een hapjes-/wokpan en fruit de ui. Voeg de burrito seasoning mix, 100 ml kookvocht van de kip en de tomatenblokjes toe aan de ui en breng aan de kook.

4. Neem kipfilet uit de pan en trek met 2 vorken uit elkaar in stukjes. Schep om met peper en zout en doe de kip met de kaas bij het uimengsel.

5. Schep op elke wrap 1/4 van het mengsel en vouw dicht. Snij de komkommer en voeg bij de sla samen met de saladedressing. Serveer twee wraps per persoon met wat gemengde sla.