Diner

Risotto met courgette & feta

Het romige van de risotto, met het frisse van de tomaat en de bite van de pijnboompitjes. Genieten!

Ingrediƫnten
2 personen

* 200 gram risottorijst
* 350 ml groentebouillon
* 1 ui
* 1 courgette
* 30 gram pijnboompitten
* 2 tomaten
* 100 gram feta
* Peper & zout

Bereiding
1. Snijd de ui fijn en de courgette in blokjes. Verhit olie in een pan en fruit de ui 2 minuten.

2. Voeg de risotto toe en bak al omscheppend tot de rijst gaat glanzen. Voeg vervolgens een scheut bouillon en de courgette toe en laat al roerend door de rijst opnemen. Beetje bij beetje een scheut bouillon toevoegen en blijven roeren, totdat alle bouillon is opgenomen.

3. Rooster ondertussen in een droge koekenpan de pijnboompitten.

4. Snijd de tomaten en feta in blokjes en schep door de risotto. Breng op smaak met peper en zout en verdeel over twee borden. Garneer met de pijnboompitten.

Bron recept: AH