10 tips om zakgeld te verdienen als tiener

Oppassen, tester worden, oude kleding/voorwerpen doorverkopen en je diensten aanbieden aan buren zijn allemaal technieken om op deze leeftijd geld te verdienen.

1. Verkoop uw oude kleding en ongebruikte artikelen door

Een eenvoudige en vooral zeer effectieve manier om als tiener geld te verdienen, is door je oude spullen of te kleine kledingstukken door te verkopen. Een oud boek, een oude videogame, een jurk die klein is geworden, het zijn enkele voorbeelden van items die je online kunt verkopen. Om genoeg geld te verdienen, besteedt u een hele dag aan het opruimen en opruimen van uw spullen drie van uw kleding, speelgoed en andere bezittingen. Vraag dan aan je ouders om met je mee te gaan naar een vlooienmarkt. Bied een betere prijs en adverteer. Het alternatief dat voor u beschikbaar is, is om uw artikelen op de website te plaatsen tweedehands verkoopsites.

2. Babysitten

De babysitten is een van de beste manieren om geld verdienen als tiener. Maar je moet wel van kinderen houden. Anders gaat deze deeltijdbaan je vervelen. Ben je geduldig en zorgzaam, dan is deze baan iets voor jou. Maar om er zeker van te zijn dat u het kunt, kunt u voor uw jongere broertjes of zusjes gaan zorgen. Bied vervolgens uw diensten aan aan buren en familieleden. Vergeet vooral niet de nodige stappen te ondernemen om een eerstehulpcertificaat. Richt u vervolgens op huishoudens die dit soort diensten nodig hebben. Ook adviseren wij u vooraf te informeren over de te bieden prijs.

Lees ook  3 sites om geld te verdienen door advertenties te bekijken

3. Bied uw diensten aan aan buren

Naast het oppassen en het verkopen van je oude kleding, kun je geld verdienen door andere soorten diensten aan te bieden. U kunt bijvoorbeeld een buurman helpen de zijne te strijken de wasmaak je huis schoon, zijn hond uitlaten, enz. U levert hem dus een waardevolle dienst in ruil voor een vergoeding. Van banen gedoe meest voorkomend in huizen, wordt hen gevraagd om: de borden, haal de vuilniszak eruit enz Reinig de vloer.

4. Ga wat tuinieren

Iedereen vindt het fijn als zijn tuin goed onderhouden wordt. Maar helaas verhinderen professionele verplichtingen veel mensen dit te doen. Wat voor u een geweldige kans ishet onderhouden van de tuinen tegen beloning. Als u groene vingers heeft, zullen uw buren niet aarzelen om u taken toe te vertrouwen zoals: bloemen water geven, het gazon maaien, planten snoeien, enz. Er is altijd wel iemand die op zoek is naar een tuinman en bereid is te betalen voor een weelderige, groenblijvende tuin.

5. Doe boodschappen voor een senior

Sommige ouderen zijn vaak beperkt mobiel. Gezien hun leeftijd en kwetsbaarheid hebben ze moeite met het uitvoeren van bepaalde taken, waaronder cursussen. U kunt hen dus helpen en daarvoor een vergoeding ontvangen. Maar laat hen alstublieft vooraf weten dat u wat geld nodig heeft. Dit bespaart u later problemen.

Lees ook  5 tips om geld te verdienen met Paypal

6. Word ober in een restaurant

Om te voorkomen dat je je ouders elke keer om zakgeld moet vragen, kun je solliciteren als ober in een restaurant. Het is heel waar dat de meeste restaurants alleen maar rekruteren adolescenten ouder dan 16 jaar, maar met een beetje geluk vind je er wel één. Om deze taak uit te voeren moet je echter over bepaalde kwaliteiten beschikken. Je moet geduldig, glimlachend en gastvrij zijn. Wij raden je aan om toestemming van je ouders te vragen voor het verkrijgen van een schriftelijke toestemming van de oudersT.

7. Verkoop je prachtige foto’s online

Had jij een passie voor fotografie? Als dat zo is, kun je gemakkelijk twee vliegen in één klap slaan. Met je mobiele telefoon kun je prachtige foto’s maken en deze aan bureaus verkopen. Om geweldige foto’s te maken, ga je naar het strand, naar weelderige en mooie plekken (pretpark bijvoorbeeld). Focus ook op de zonnestralen en wees origineel. Vergeet niet bij te werken indien nodig.

8. Geef privélessen

Als je heel succesvol bent op school en een bepaald gevoel hebt pedagogiejij kan geven prive lessen. Als u bijvoorbeeld uitblinkt in wiskunde of scheikunde, kunt u van dit voordeel profiteren. Gewoon plaats een affiche op internet of in een hoek van je straat. Vergeet niet deze poster te begeleiden met een demonstratie over een onderwerp waarvan u de werking begrijpt. Hierdoor vergroot u de kans op meer studenten.

Lees ook  De beste cryptocurrency-spellen om te proberen

9. Zoek een baan in een winkel

Als u het nog niet wist, onthoud dan dat verschillende winkels jonge tieners rekruteren. Meld je dus aan en maak kans op een paar euro. Wees vooral niet bang. Je helpt de eigenaar alleen met het inrichten van de planken. Ook help je bepaalde klanten bij het vinden van wat ze nodig hebben bij het doen van een aankoop. Voor deze baan moet je dat zijn punctueel, dynamisch En in het bijzonder wakker.

10. Verdien geld met de verkoop van e-boeken

Het schrijven van e-boeken is een veilige en effectieve manier om online geld te verdienen. Heeft u een mooie veer, maak dan van deze gelegenheid gebruik. Je hoeft alleen maar over goede en interessante onderwerpen te praten. Laat je fantasie dan voor de rest zorgen.

Werken in een uitgaansgelegenheid, gastheer of maker worden van video’s op YouTube, zijn ook andere banen voor tieners.

Related post