3 apps om geld te verdienen tijdens het wandelen

Volgens de WHO sterven elke dag 3,2 miljoen mensen door gebrek aan lichaamsbeweging. Dit is wat jou motiveert: dit zijn apps die je betalen voor je stappen! Hier zijn drie toepassingen voor geld verdienen tijdens het lopen.

1. Weward

Deze Franse applicatie werd in 2019 gelanceerd door een startup. Het maakt gebruik van een stappenteller en uw geolocatie om u te betalen. Hiermee kunt u ook voordelen verdienen, zoals geschenken of waardebonnen. Elke stap die je zet, maakt dat mogelijk afdelingen winnen. Dit is een virtuele valuta die u vervolgens kunt inwisselen voor geld of beloningen.

Je stappen worden bijgehouden via je telefoon. Het is daarom belangrijk om deze bij u te houden als u te voet reist. Bovendien moeten uw instellingen correct zijn geconfigureerd. Dit is om de applicatie in staat te stellen ze te tellen. Om uw werk te valideren, is het absoluut noodzakelijk om van het netwerk te profiteren.

Je kunt afdelingen verdienen door te lopen, door naar specifieke locaties te gaan en een actie uit te voeren. Dit kan ook door reclamevideo’s te bekijken. Je verdient 1 Ward voor een bekeken video. Via de app kunt u enquêtes invullen. De afdelingen variëren tussen de 5 en 80 en zijn gefaseerd opgeslagen. Zodra je het aantal stappen voor een niveau hebt verkregen, zijn je afdelingen klaar om te worden verworven. Alleen al door te lopen kunt u tot 25 afdelingen bereiken.

Lees ook  3 sites om geld te verdienen door advertenties te bekijken

De niveaus evolueren als volgt: 1.500 stappen komen overeen met 1 Ward. 3.000 stappen voor 3, 6.500 stappen voor 6.000 en 10.000 stappen voor 10 afdelingen. Bovendien komen 10.000 stappen overeen met 15 afdelingen en 20.000 stappen komen overeen met 25. Door naar het tabblad Geschenken te gaan, is het mogelijk om de afdelingen in te ruilen voor een donatie voor een vereniging of tegen geld dat via een bankoverschrijving moet worden geïnd. Ze werken ook samen met bepaalde merken waar u uw geschenken kunt ophalen.

Verder is de overschrijving gebeurt zodra uw prijzenpot een van de lagers als vervolg op:

  • 3 000 afdelingen overeenkomst 20 euro
  • 4 400 giet 30 euro
  • 10 000 giet 70 euro.

De waarde van één Ward is gelijk aan 0,007 euro. Dus 100 afdelingen is gelijk aan 0,70 euro, 1.000 afdelingen is gelijk aan 7 euro.

Elke avond moet u op de knop Valideer mijn stappen klikken. Anders worden uw afdelingen niet meegeteld. Het is mogelijk om een ​​notificatie te ontvangen. Dit laatste herinnert u eraan om niet te vergeten uw stappen aan het eind van de dag te valideren. Om deze functie te activeren, gaat u eenvoudig naar de instellingen, klikt u vervolgens op dagelijkse meldingen en kiest u de herinneringstijd.

De bedragen die worden geïnd na een online aankoop, zijn gebaseerd op het bedrag exclusief belastingen, maar ook exclusief kosten. Dit maakt de berekeningen niet eenvoudiger.

Lees ook  De beste cryptocurrency-spellen om te proberen

2. Zweetmunt

Het is een iPhone-applicatie die is uitgebracht in het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten. Het doel is om zoveel mogelijk munten te winnen en deze om te zetten in kortingsbonnen. Om ze te verdienen, loop je gewoon naar buiten en voltooi je echte reizen. De beloning is één Sweatcoin (SC) elke duizend stappen. U kunt maximaal 5 SC per dag verdienen. Als u actiever bent, moet u 4,75 SC betalen om maximaal 10 SC per dag te verdienen.

Voor hogere niveaus moet je 30 SC betalen om tot 20 SC per dag te verdienen. Als u inactief bent, hoeft u niet te investeren. Voor dit doel zijn de niveaus als volgt: Mover, Shaker, Quaker, Breaker en onruststoker binnenkort beschikbaar. Na een bepaald aantal punten kunt u met deze applicatie cadeaus winnen.

Van de tijdelijke kavels en permanent liggen voor het oprapen. Voor vast personeel omvat dit o.a iPhone XS enz 1000 dollar contant geld. Ook worden wandelaars een betaalde reis ter waarde van $ 1.000 met het bedrijf KLM en een GoPro Hero 7 aangeboden. Dit zijn dure geschenken die verschillende stappen vereisen om te verkrijgen.

Er zijn echter een paar tips om meer sweatcoins te verdienen. U moet regelmatig ingelogd zijn op de applicatie. Bovendien moet je elke dag lopen om bonussen te krijgen. Wat soms uw dagelijkse SC kan verdubbelen. Daarnaast zijn er ook andere kavels beschikbaar. Dit zijn de kortingen over diensten, gratis applicaties en smartphoneaccessoires.

Lees ook  8 tips om foutloos in wijn te beleggen

Om je geld terug te krijgen, open je Sweatcoin en tik je op het winkeltaspictogram. Klik vervolgens op de PayPal- of Amazon-beloning. Lees de paragraaf over hoe u deze kunt verkrijgen en druk op kopen. Deze optie vind je in de aanbiedingsafbeelding bovenaan het scherm. Het toont de Sweatcoin-prijs.

3. Winwalk

Het is een Android-verdienapplicatie. De interface is heel eenvoudig te begrijpen. Daar ziet u het aantal stappen. Wat dit vertegenwoordigt in termen van afstand en verbrande calorieën. Ook staan ​​daar uw nummers geschreven wint gedurende de dag verdiend. Helemaal linksboven vindt u uw tellertotaal.

Als u naar rechts gaat, vindt u ook de winkel. Dit is een plek waar u uw punten kunt inwisselen voor cadeaubonnen. Bij de loterij kun je tussen de 65 en 95 munten inzetten. Dit is om te proberen kaarten te winnen cadeaus tussen 5 en 10 euro.

Als het om missies gaat, heb je de mogelijkheid om extra punten te verdienen. Dit gebeurt door applicaties te downloaden of zich op sites te registreren.

Verder is de sponsoring momenteel beperkt tot 10 verwijzingen. Als ze 100 munten verzamelen, verdienen ze jou 300. Als lopen je bang maakt, kun je thuis zitten en geld verdienen door naar reclames te kijken.

Related post