3 sites om geld te verdienen door advertenties te bekijken

Het is een baan die is ontstaan ​​dankzij de evolutie van de technologie en waarmee je langzaam maar zeker doorgroeit naar een hoog inkomen. Voordat u begint, is het noodzakelijk om veilige platforms te vinden om niet opgelicht te worden. Ontdek de top 3 in deze gids.

1. De site Swagbucks

Gemaakt in 2008 door Josef Horowitz en Scott Dudelson, Swagbucks wordt sindsdien geleid door David Chuks en heeft een goede reputatie in de markt. Het respecteert strikt zijn slogan, wat in het Frans betekent “stop geld in uw portemonnee” door zijn gebruikers meer dan veertig miljoen euro te betalen via de aangeboden taken. Het is een vertrouwde site die op reviewsites als Trustpilot een uitstekende beoordeling van 4,3/5 krijgt.

Elke keer dat u een advertentie bekijkt of een formulier invult, verdient u punten, algemeen bekend als SB. Dit zijn inkomsten die u verkrijgt in de vorm van een voucher of korting die u kunt gebruiken in online winkels. Het is ook mogelijk om winsten te ontvangen in de vorm van een Paypal-overboeking.

De Swagbucks-site fungeert daarom niet alleen als een Betalen aan Clic (PTC) wiens proces het klikken op een advertentielink is om betaald te krijgen, maar ook als een GPT. De laatste term betekent Betaal naar. Dit houdt in dat u enquêtes moet houden of videogames moet spelen om betaald te krijgen.

Lees ook  3 apps om geld te verdienen tijdens het wandelen

Door deze twee methoden te combineren, worden uw kansen om geld te verdienen vergroot. De registratieprocedure is heel eenvoudig. Ga naar de site en voer uw e-mailadres en wachtwoord in. Nadat u uw account heeft bevestigd, moet u een vragenlijst beantwoorden.

Op uw account wordt de dagelijkse takenlijst aan u getoond. U kunt ook een vriend doorverwijzen en levenslang genieten van 10% SB. Swagbucks is beschikbaar als een mobiele applicatie die compatibel is met Android en iOS.

2. De site Mingle

Het platform Mengen staat bekend als een van de belangrijkste rivalen van de vorige site omdat het er meer dan tweeëntwintig miljard aan betaalt zeven miljoen abonnees. Om lid te worden, moet je onvermijdelijk het registratievak doorlopen. Door een vragenlijst te beantwoorden om uw account te bevestigen, verdient u 100 vermengingen.

De vermenging is het punt dat u terugkrijgt wanneer u een taak voltooit. Ook hier heb je de mogelijkheid om ze als voordeel te gebruiken of in te wisselen voor geld. het zou genoteerd moeten worden dat 100 vermengingen zijn het equivalent van één euro.

Lees ook  8 tips om foutloos in wijn te beleggen

Om deze om te zetten in contant geld heb je 2000 mingles nodig en voor een voucher heb je 1500 mingles nodig. Raadpleeg uw persoonlijke ruimte om telkens uw saldo te controleren. Naast het bekijken van advertenties om betaald te krijgen, zijn de missies die je bij Mingle worden toevertrouwd ook:

  • deelnemen aan enquêtes over mobiele telefoons;
  • het ontvangen van producten om tests uit te voeren en deze bekend te maken aan het publiek;
  • deelname aan echte en virtuele consumentenbijeenkomsten;
  • reageren op enquêtes.

Ten slotte moet niet worden vergeten dat Mingle bonussen aanbiedt aan actieve leden die meer dan twee enquêtes per dag invullen. Hetzelfde principe wordt gerespecteerd als je bepaalde acties meerdere keren uitvoert. Met de verkregen bonussen kunnen gebruikers van het platform hun inkomsten verhogen van 6 naar 15%.

3. De NeoBux-website

NeoBux is een Portugees platform dat in 2008 werd opgericht om internetgebruikers in staat te stellen een tweede bron van inkomsten te verwerven door alleen maar advertenties te bekijken. Het belangrijkste voordeel van deze site is de snelheid van betaling, in tegenstelling tot andere platforms die een minimumplafond instellen. Op deze site kunt u tot 0,5 dollar verdienen voor een advertentie of bekeken advertentie. Onder de verschillende taken die worden voorgesteld, heb je:

  • betaalde onderzoeken waarvoor de vergoeding aanzienlijk is;
  • de verschillende aanbiedingen die als tweede bron van inkomsten fungeren. Dit omvat deelname aan enquêtes of advertenties. Het kan voorkomen dat je een product promoot op Twitter.
  • Het sponsorsysteem waarmee u eenvoudig links verzendt waarmee uw verwijzingen zich moeten registreren voordat u wordt betaald
  • Spelletjes spelen.
Lees ook  De beste cryptocurrency-spellen om te proberen

Samenvattend moet worden opgemerkt dat NeoBux een betrouwbaar en veilig platform is dat u verschillende mogelijkheden biedt om vanuit huis geld te verdienen. Om veel inkomen te verdienen, moet je veel tijd investeren. Het registratieproces duurt enkele minuten. Nadat u uw naam, e-mailadres en wachtwoord heeft ingevoerd, wordt er een code naar u verzonden waarmee u toegang krijgt tot uw persoonlijke ruimte. Advertenties worden automatisch naar u verzonden om te bekijken en uw account te activeren.

Related post