3 tips om de batterijduur van je laptop te verlengen.

Hoeveel van ons brengen het grootste deel van onze tijd door met hangen op onze telefoon? Veel zou je zeggen? In werkelijkheid is het meer dan je je kunt voorstellen. De mobiele telefoon is zo geavanceerd geworden dat hij zich heeft ontwikkeld tot een echt instrument voor alle doeleinden: het verzenden van berichten en het voeren van telefoongesprekken, een hulpmiddel voor entertainment en werk, chatten op sociale netwerken, ondersteuning voor surfen op internet, enz. Wat zijn de oplossingen om de levensduur van de batterij van uw mobiele telefoon te verlengen? Hieronder vindt u enkele eenvoudige maar effectieve tips.

1. Verlaag de helderheid van uw apparaat

Bij een nieuwe mobiele telefoon, Android of iPhone komen we dit zelden tegen batterij probleem. Bij deze modellen ontladen de batterijen normaal gesproken langzamer. Naarmate de tijd verstrijkt en er meerdere updates op het apparaat zijn geïnstalleerd, hebben ze echter de neiging sneller te worden ontladen. Elke update kost niet alleen tijd in het geheugen van de laptop, maar vergt ook een vrij lange laadtijd. Dit heeft invloed op delevensduur van de batterij van het apparaat.

Lees ook  10 apparaten die u kunt loskoppelen om uw elektriciteitsrekening te verlagen

Om dit te verhelpen, is er een optie die weinig bekend is bij iedereen, waarmee u het laadniveau kunt behouden. Dit is een verborgen instelling die dat wel kan minimaliseer de helderheid van uw laptop, wat ongetwijfeld een enorme energiebron voor laatstgenoemde vertegenwoordigt. Op een iPhone is het het witte punt dat moet worden geactiveerd. Om dit te doen, moet je naar “Instellingen” gaan. Van daaruit gaan we naar het tabblad ‘Toegankelijkheid’ en vervolgens naar ‘Afkortingen’. Hier vindt u de zogenaamde “witpunt”-instelling. Je moet het activeren en je zult het verschil kunnen zien als je terugkeert naar het hoofdscherm van je mobiel.

2. Leer hoe u de batterij kunt sparen wanneer u uw Android en iPhone gebruikt

Er zijn bepaalde eenvoudige reflexen, maar dagelijks toepasbaar, die u kunnen helpen de batterij van uw mobiele telefoon te sparen.

In het bijzonder, dat kan zet ’s nachts de vliegtuigmodus aan. Zo spaart u uw batterij en voorkomt u dat u last krijgt terwijl u slaapt. Of als je het intensief gebruikt, denk er dan eens over na activeer de “economy mode” of “super batterij”.

Lees ook  Biologische voeding voor katten: is het echt nodig?

Houd er ook rekening mee dat er mobiele applicaties zijn die je batterij leegtrekken. Wees dus voorzichtig sluit al uw achtergrondapps. Verwijder onnodige widgets . Ook uitschakelen achtergrondmeldingenen de geanimeerde schermen . Wat betreft applicaties die u nauwelijks gebruikt, sluit en verwijder ze om ruimte te maken in uw opslaggeheugen en uw batterij minder te belasten.

Een andere gouden regel is: altijd schakel de instellingen voor delen en verbinding uit wanneer niet in gebruik. Het gaat in dit geval om WiFi met hotspots en het delen van verbindingen, NFC, Bluetooth en GPS.

3. Vergeet niet de batterij van uw mobiele telefoon te beschermen door de juiste maatregelen te nemen

Er is meer dan één manier om dat te doenoptimaliseer de mogelijkheden van uw mobiel afgezien van het aanpassen van de parameters.

In het bijzonder moet je dat doen dienen als een goede oplader. Dit betekent ofwel gebruik uw originele oplader of gebruik een compatibele box en USB-kabel. Met andere woorden: respecteer de aanbevolen stroomsterkte en spanning voor uw apparaat. Over het algemeen is het noodzakelijk om daarvoor te zorgen gebruik geen te hoge spanning om schade aan uw batterij te voorkomen. Wat de stroomsterkte betreft, wordt verwacht dat dit apparaat, zelfs als u een oplader met een hoge stroomsterkte heeft, een lage stroomsterkte levert. Voor het efficiënt opladen van uw accu heeft u dit nodig gebruik de originele kabel van uw apparaat.

Lees ook  10 simpele reflexen om uw factuur te moeten verlagen

Om de autonomie van uw mobiel te behouden, moet u dat ook doen respecteer de oplaadtijd aanbevolen door de fabrikant en overschrijd deze drempel niet. Zo veel mogelijk, liever stopcontactenin plaats van uw apparaat op een laptop op te laden voor optimaal opladen, zelfs als u nadenkt energie besparen.

Related post