4 manieren om gratis cadeaus en samples thuis te ontvangen

Bent u ook geïnteresseerd in het idee en denkt u na over de manier waarop u dit kunt realiseren? Ontdek hieronder 4 eenvoudige manieren om gratis geschenken en monsters bij u thuis te ontvangen.

1. Speel wedstrijden om verschillende cadeaus te winnen

Elk jaar organiseren publieke en private bedrijven duizenden advertentiewedstrijden op internet. De meeste van deze promotieacties zijn gratis en er is geen enkele aankoop aan verbonden. Het is een originele manier om je geluk te beproeven en een van de vele cadeaus te ontvangen die er te winnen zijn.

Hoewel de meeste van deze wedstrijden maandelijks worden gelanceerd, bent u niet verplicht om aan al deze activiteiten deel te nemen. Speel alleen als het je bevalt. Neem dus deel aan deze wedstrijden op basis van uw beschikbaarheid en voorkeuren.

De prijzen die door deze publieke en private bedrijven worden aangeboden, nemen verschillende vormen aan. Deze kunnen klein zijn alledaagse voorwerpen (lage waarde) of droomreizen. Soms heb je daar ook recht op hightech producten en vele andere meerdere voordelen zoals waardebonnen.

Sommige aangeboden kavels gaan verder dan alledaagse voorwerpen of droomreizen. Inderdaad, de kans om met een mooi exemplaar te vertrekken auto wordt aan de spelers gegeven. Ook al gebeurt het maar een paar keer per jaar, het is een enorme kans om gratis een auto te bezitten.

Om een ​​van de gelukkige winnaars van deze competities te zijn, hoeft u alleen maar naar internet te gaan en met een paar klikken te spelen. U kunt ook naar een fysiek bedrijf (winkel, restaurant, etc.) gaan en formulieren invullen.

Er moet echter worden opgemerkt dat sommige van deze wedstrijden (ongeveer 5 tot 10%) afhankelijk zijn van de aankoop van een product of dienst bij een handelaar. Dit is een belemmerende parameter die niet minder verwaarloosbaar is, maar die nog steeds van belang is. Welke ? Er zijn minder deelnemers tijdens de eindtrekking. Dit vergroot de kansen van de deelnemers.

Lees ook  3 apps om geld te verdienen tijdens het wandelen

2. Testproducten voor merken

Een andere gemakkelijke manier om gratis monsters of producten te verdienen, is door producten voor merken te testen. Verschillende websites bieden internetgebruikers regelmatig gratis testcampagnes aan.

Deze webpagina’s zijn gekoppeld aan verschillende merken (in gebieden zoals cosmetica, ComputerspellenDE huishoudelijke apparatenS…). Het doel van deze gratis tests die ze lanceren is om een ​​breed publiek kennis te laten maken met zowel de verschillende producten als de nieuwe producten. Deze merken proberen soms de communicatie rond een bestseller nieuw leven in te blazen door middel van gratis tests.

Om dit soort campagnes uit te voeren, werven deze sites internetgebruikers. Zij ontvangen het betreffende product thuis en gebruiken het. In ruil daarvoor moeten deze geselecteerde mensen via een enquête hun gevoelens over het geteste product kenbaar maken.

Om deel te nemen aan de tests die door de merken worden georganiseerd, moet u een vragenlijst beantwoorden. Daarin wordt u gevraagd om te praten over uw consumptiegewoonten en uw praktijken op sociale netwerken. Als u over het juiste profiel beschikt, selecteert het merk dat de test voor zijn product organiseert, u.

De geteste items zijn divers en gevarieerd. Ze maken zich zorgen voedsel, drankjes, spelletjes, speelgoed, etc. Om de producten gratis te ontvangen, moet u regelmatig sites bezoeken die dit soort aanbiedingen aanbieden. Hierdoor blijft u op de hoogte van nieuwe campagnes.

Lees ook  5 tips om geld te verdienen met Paypal

Onder de vele sites die gratis tests aanbieden, heeft u: Toluna, Trnd, Sampleo of De insiders. Sommige van deze platforms bieden zelfs contracten aan voor degenen die gratis producttester willen worden.

3. Gebruik sociale netwerken om gratis producten te ontvangen

Sociale netwerken vormen tegenwoordig voor sommigen een effectieve en eenvoudige manier om geld te verdienen. Je hoeft geen YouTuber of reality-tv-ster te zijn om digitale communicatiekanalen in je voordeel te gebruiken. Het enige dat je nodig hebt is een beetje populariteit op welk gebied dan ook, en dat is alles.

U kunt profiteren van uw bekendheid om de producten van een merk bekend te maken bij uw publiek. Tegen deze bijna vrijwillige reclamecampagne biedt het merk dat om deze service vraagt, u monsters van artikelen aan. Dit kunnen items zijn die u gaat testen of andere accessoires.

Als je een pagina hebt gewijd aan mode met een grote communitybasis, is de kans groot dat je geïnteresseerd bent in merken die actief zijn in cosmetica,kledingik’uurwerken, enz. Zij komen uiteraard om jou de mogelijkheid te bieden hun producten te testen. Sites als Octoly helpen zelfs mensen die behoefte hebben aan verbinding met merken.

Voordat u merkproducten thuis kunt ontvangen, moet u uiteraard een bepaald aantal abonnees hebben. Op Octoly bijvoorbeeld, het minimum aantal volgers dat je moet hebben YouTube is 1.000 (met minimaal 1.000 weergaven per video in 30 dagen). Zor Instagramdat zijn ook 1.000 volgers.

Met een site die een goede reputatie heeft op internet, kunt u veel gratis geschenken krijgen, waaronder hoogwaardige apparaten (kleine en grote huishoudelijke apparaten, hightech). Hier is een eenvoudige manier om gratis geschenken en monsters te ontvangen.

Lees ook  De beste cryptocurrency-spellen om te proberen

4. Zorg ervoor dat u gratis monsters online en in de winkel ontvangt

Op internet zijn er veel sites met gratis voorbeeldaanbiedingen. U kunt naar hun pagina gaan om te profiteren van gratis monsters. Maar hiervoor moet je wel heel snel zijn om het gratis artikel in je mailbox te ontvangen. Dit betekent logischerwijs dat u regelmatig moet inloggen en het aanbod in de gaten moet houden.

Maar om de gratis monsters te ontvangen, moet u vooraf uw e-mailadres en uw postbus opgeven. Zorg er dus voor dat u uw persoonlijke gegevens aan niemand bekendmaakt. Sommige platforms houden van mesechantillonsgratuits bieden internetgebruikers aantrekkelijke en veilige aanbiedingen. Ze vermelden ze en zorgen ervoor dat ze alleen betrouwbare organisatoren presenteren.

Naast internet kunt u ook gratis monsters in de winkel claimen. Het is een eenvoudig alternatief voor digitale platforms waarbij u nauwelijks uw e-mailadres of postbus hoeft vrij te geven.

In winkels zijn monsters gereserveerd voor klanten die een product in een drogisterij kopen. Ook apotheken en drogisterijen delen een deel van hun artikelen.

Bovendien kunt u gratis productmonsters ontvangen als u deelneemt aan proeverijen. Tijdens deze sessies, georganiseerd door consumentenwinkels, kunt u gratis etenswaren verkrijgen die bestemd zijn voor de verkoop. Naast dat je gratis producten ontvangt, proef je nieuwe recepten zonder je portemonnee leeg te maken.

Related post