5 tips om geld te verdienen met Paypal

Dit laatste gebeurt in ruil voor welomschreven diensten. Tegelijkertijd vestigt het zichzelf als een gevestigde oplossing om geld te verdienen. Hier zijn vijf tips om geld te verdienen met PayPal.

1. Gebruik betaalde enquêtesites

Betaalde enquêtesites bieden regelmatig betaalde enquêtes aan internetgebruikers aan. Het gaat over swagbucks of tolina. Deze werkzaamheden worden gedaan tegen vergoeding, in de vorm van krediet op de websites. Het principe bestaat uit het beantwoorden van vragen over consumptiegewoonten of de samenstelling van huishoudens.

Grote merken zoals bijvoorbeeld Ikea, Coca-Cola, Amazon consumentenonderzoeken uitvoeren. Dit is om meningen over nieuwe producten te verzamelen. Beantwoord deze eenvoudig en u kunt in ruil daarvoor vouchers, geschenken of geld via PayPal ontvangen.

Door het tijd te geven, is het mogelijk om ertussen te winnen 0,3 en 5 euro per enquête. Dat vertegenwoordigt een totaal tussen 150 tot 250 euro per maand. De betaling is echter afhankelijk van de duur van het onderzoek. Het is essentieel om te weten dat niet alle platforms op dezelfde manier werken. Ze bieden echter de mogelijkheid om na een bepaalde tijd een PayPal-betaling te verkrijgen. Dit na het verzamelen van verschillende reacties op statistische onderzoeken.

In sommige gevallen is het voldoende om een ​​paar euro te combineren voor een eerste PayPal-betaling. Na verloop van tijd kunt u geld aan uw account toevoegen en het gebruiken zoals u dat wilt.

Lees ook  De beste cryptocurrency-spellen om te proberen

Voor dit doel zijn er verschillende beveiligde sites. Je hebt bijvoorbeeld MoBrog die de mogelijkheid heeft om u meerdere enquêtes per dag aan te bieden. Ook de website “Mijn mening telt” garandeert u 0,25 tot 0,75 euro per enquête. PayPal-overboekingen beginnen vanaf 2,5 euro. Op de website Tolina, Met meerdere enquêtes per dag bereikt u de drempel van 20 euro. Levenspunten biedt u tevens een verloningsdrempel van 40 euro per dag.

2. Maak gebruik van multi-lonende sites

Ze heten nog steeds sites betaald krijgen. Ze bieden kleine missies aan, zoals abonneren op Facebook- en Twitter-pagina’s, meedoen aan het testen van producten, video’s bekijken. Het is eenvoudig en kan u honderden euro’s per maand besparen.

Steeds meer structuren vertrouwen lonende missies toe aan gebruikers. Soms moeten ze naar een winkel dichtbij huis. Dit is om foto’s te maken en hun mening te delen over producten waarvan ze goede kennis hebben. Ook kunnen ze referentieprijzen registreren voor reeds gerichte merken.

Sites zoals Molineo en Leeona of apps zoals Bemyeye ons in staat stellen om op dit gebied te investeren. De voorwaarden op deze twee platforms zijn hetzelfde. Omdat het gaat om gemakkelijk geld verdienen in je vrije tijd, kun je dit in je eigen tempo doen, zonder dat je een diploma of specifieke vaardigheden nodig hebt.

Lees ook  3 apps om geld te verdienen tijdens het wandelen

Deze applicaties bevatten directe PayPal-betalingen in hun systeem. Aan de andere kant worden de missies niet altijd op hetzelfde niveau betaald. De meest interessante zijn die welke logischerwijs grote inspanningen vergen.

De leeuwensite biedt u de mogelijkheid om op enquêtes te reageren of e-mails te lezen in ruil voor betaling op uw account. Naast het lezen van e-mails kunt u met netmailmax ook sites van partneradverteerders bezoeken. Betalingen beginnen vanaf 10 euro. Gaddin en Molineo gaan op vrijwel dezelfde manier te werk.

3. Profiteer van cashback op je online aankopen

Het is gemakkelijk om cashback-apps zoals ibuyclub en igraal te gebruiken. Dat gezegd hebbende, krijgt u elke keer dat u een aankoop doet op de partnersite, een bedrag teruggestort op uw PayPal-rekening. Het bedrag komt overeen met een percentage van uw winkelmandje. Het varieert afhankelijk van de verkoopsites en producten. Gedurende bepaalde periodes voeren cashbackwebsites ook handelingen uit waarmee je dankzij online aankopen meer geld kunt verdienen.

Deze platforms worden gesynchroniseerd met uw account. Dus zodra u geld heeft verzameld, kunt u het gebruiken zoals u wilt. Op eBuy club kunt u uw winst ontvangen vanaf 10 euro. Daarnaast ontvang je bij inschrijving drie euro. Bij igraal krijgt u 40% van uw aankopen terugbetaald. Uw winst kan worden teruggevorderd vanaf 20 euro.

Lees ook  Hoe een Bitcoin-account openen? De procedure voor de 6 beste makelaars

4. Verkoop onnodige spullen

De PayPal-betaalmethode wordt door veel peer-to-peer-verkoopsites geaccepteerd, zoals eBay of gekocht. Om dit te doen, plaatst u eenvoudig online de advertenties voor de items waarvan u afstand wilt doen. De koper betaalt geld via PayPal.

Om snel geld te verdienen is het raadzaam om een ​​pagina aan te maken, deze is gratis en veilig. Als u producten via internet bestelt, kunt u dankzij een PayPal-klantgedeelte uw aankopen zonder problemen betalen.

5. Verdien geld met ontgrendelen op uw smartphone

Met bepaalde applicaties op je smartphone kun je ook geld verdienen. U hoeft ze alleen maar te downloaden en te installeren. Ze zonden een korte advertentie uit. Dit verschijnt elke keer dat uw telefoon wordt ontgrendeld.

Elke ontgrendeling levert kleine winsten op. De accumulatie kan echter interessant worden. Dit is in de mate dat u regelmatig sociale netwerken gebruikt of uw e-mails meerdere keren per dag controleert. Via PayPal heeft u toegang tot uw puntensaldo.

Related post