Astro-tarot voorspellingen voor 06 tot 12 november 2023: Omarm verandering en verlicht je lot

Hallo, nieuwsgierige dierenriem! Klaar om het onverwachte te omarmen en je weg te verlichten? Zonder verder oponthoud, duik in onze Astro-Tarot voorspellingen voor volgende week. Het avontuur belooft boeiend te worden!

Welkom, lieve vrienden en zoekers naar waarzeggerij. Vandaag presenteer ik jullie mijn astrologische voorspellingen voor de week van 06 november tot 12 november 2023, gebaseerd op de eeuwenoude kennis van de tarotkaarten. Deze week wijzen de kaarten op een pad van diepgaande transformatie. De planetaire energieën komen samen in een week die ons uitnodigt om verandering met moed en optimisme te omarmen. De Toren, de grote kaart in onze trekking, symboliseert de onrust die nodig is voor vernieuwing, een plotselinge evolutie die misschien destabiliserend lijkt maar je uiteindelijk naar een betere toekomst zal stuwen. De Zon, een andere grote kaart in onze trekking, suggereert een periode van verlichting en helderheid na deze transformatie. Deze week nodigt ons uit om los te laten wat ons niet langer dient en om het licht te zoeken in waarheid en eerlijkheid. De invloed van de Kluizenaar moedigt ons ook aan om tijd te nemen voor introspectie, om wijsheid in onszelf te zoeken en om doordachte beslissingen te nemen. Tot slot komt het Naamloze Arcanum (of de Dood) in onze trekking, niet om angst in te boezemen, maar om ons eraan te herinneren dat alles in het universum cyclisch is. De week van 06 tot 12 november belooft een cruciale fase te worden van vragen stellen, wedergeboorte en innerlijke transformatie. Het is een tijd voor persoonlijke en spirituele groei, als we bereid zijn verandering te omarmen en de koers van het universum te volgen.

Lees ook  Liefdesveranderingen voor vier tekens van de dierenriem

Ram: De Toren

De toren , jouw kaart van deze week, wijst op een periode van radicale transformatie . Je kunt geschokt zijn door onverwachte gebeurtenissen, maar wees niet bang. Deze uitdagingen maken deel uit van het noodzakelijke proces om je naar een betere toekomst te leiden. Deel deze voorspelling met je Ram vrienden en familie!

Stier: De Zon

Dankzij de zonnekaart beleef je deze week een moment van verlichting en helderheid . Dit is het moment om je waarheid te laten schijnen en te profiteren van de goede energieën om je heen. Aarzel niet om deze voorspelling met andere Taureeërs te delen!

Tweelingen: de kluizenaar

De kluizenaar laat deze maand zijn gezicht zien, Tweelingen. Neem deze week de tijd voor introspectie en reflectie. Zoek wijsheid in jezelf en maak weloverwogen keuzes. Deel deze voorspelling met je Tweelingen-vrienden om ze aan te moedigen hetzelfde te doen!

Lees ook  Ontdek je lot met hemelse harmonie: wat wordt jouw geluksdag tijdens de mystieke week van 20 tot 26 november 2023?

Kreeft: Dood

Wees niet bang voor de dood, Kreeft. De dood symboliseert het einde van een cyclus en het begin van een andere. Omarm verandering, want het is een essentieel onderdeel van het leven. Deel deze voorspellingen met andere Kreeften om ze gerust te stellen!

Leeuw: de toren

Net als Ram heb jij ook de Toren getekend, Leeuw. Er kunnen zich deze week plotselinge veranderingen voordoen, maar onthoud dat ze nodig zijn voor je evolutie. Blijf moedig en veerkrachtig vooruitgaan. Deel deze voorspelling met andere Leo’s!

Maagd: de zon

Maagd, de zon schijnt voor jou deze week en betekent helderheid en vernieuwing. Gebruik deze positieve energie om vol vertrouwen en vreugde vooruit te gaan. Deel deze voorspelling met je Maagd-vrienden!

Weegschaal: De Kluizenaar

Voor jou, Weegschaal, overheerst de kaart van de Kluizenaar . Neem een moment om je te heroriënteren en na te denken over je reis. De antwoorden die je zoekt, liggen in jezelf. Deel deze voorspelling met andere Weegschalen!

Schorpioen: Dood

Schorpioen, de dood verschijnt deze week voor jou. Het is tijd om los te laten wat je niet langer dient en het nieuwe te omarmen. Deel deze informatie met andere Schorpioenen om hen aan te moedigen hetzelfde te doen!

Lees ook  Duik in het universum van kosmische mogelijkheden: wat wordt jouw geluksdag van 25 september tot 1 oktober 2023?

Boogschutter: De Toren

Boogschutter, de torenkaart is voor jou. Je kunt omwentelingen verwachten, maar weet dat ze leiden tot groei en evolutie. Deel deze voorspellingen met andere Boogschutters!

Steenbok: De Zon

Steenbok, de Zon schijnt voor jou deze week. Dit is een tijd om je waarheid te vieren en de helderheid om je heen te omarmen. Deel deze voorspelling met je Steenbokvrienden!

Waterman: De Kluizenaar

Waterman, de kluizenaarskaart is er voor jou. Dit is de tijd om je te heroriënteren en wijsheid in jezelf te zoeken. Vergeet deze voorspelling niet te delen met andere Watermannen!

Vissen: Dood

Vissen, wees niet bang voor de dood. Het is een teken dat een cyclus eindigt en een nieuwe begint. Zie deze verandering als een kans om te groeien. Deel deze voorspellingen met andere Vissen!

Related post