Astrologie: Jupiter retrograde op 23 november 2023 – Invloed op de liefde voor drie dierenriemtekens

Duik in de grootste internationale gebeurtenissen van het tumultueuze jaar 2023! Ontdek wat de wereld op zijn grondvesten deed schudden op 23 november en hoe deze gebeurtenissen jouw lot kunnen beïnvloeden.

Als astroloog is het mijn plicht om jullie te waarschuwen voor kosmische bewegingen die waarschijnlijk een grote invloed op ons leven zullen hebben. Er staat een belangrijke astrale gebeurtenis voor de deur, die rechtstreeks betrekking heeft op de liefde voor drie tekens van de dierenriem. Op 23 november 2023 gaat Jupiter, de planeet van expansie en geluk, retrograde. Deze periode is een tijd van reflectie, introspectie en herdefinitie, en kan voor sommigen van ons belangrijke openbaringen op het gebied van de liefde met zich meebrengen. Bereid je voor om de vaak tumultueuze wateren van de liefde te navigeren onder invloed van Jupiter retrograde.

Leeuw en Jupiter retrograde

Op deze 23 november 2023, het teken van Leo , bekend om zijn gulle hart en liefde voor entertainment, zal sterk worden beïnvloed door de invloed van Jupiter retrograde. Deze periode van retrograde zou kunnen brengen nieuwe perspectieven op het gebied van liefde voor u, Leo. Deze fase van introspectie kan een kans zijn om je romantische banden te verdiepen en je wederzijds begrip te versterken met je partner.

Lees ook  Ontdek de mysteries van je toekomst met onze kosmische tarotlezing voor 1 oktober 2023: Transformatie, vernieuwing en initiatief wachten op je!

Boogschutter en Jupiter retrograde

Boogschutter , het teken van vrijheid en avontuur, zal ook onder de directe invloed van Jupiter retrograde deze 23 november 2023. Omdat Jupiter is uw heersende planeet, kan deze fase een aanzienlijke impact hebben op je liefdesleven, en je zou kunnen vinden jezelf heroverwegen je idealen als het gaat om liefde, of zelfs het instellen van nieuwe regels in je relaties. Dit is een tijd om de veranderingen te omarmen en te zien waar dit nieuwe pad je brengt.

Vissen onder Jupiter retrograde

Tot slot zal Vissen , een waterteken met emotionele diepten, niet gespaard blijven van de impact van Jupiter’s retrograde beweging. Deze fase kan brengen je oog in oog met verborgen emoties of laat bepaalde overtuigingen in verband met de liefde, en je zou kunnen vinden jezelf ondergedompeld dieper in je relaties, met een vernieuwde visie en een dieper begrip van wat liefde voor je betekent. Ondanks de uitdagingen die deze retrograde periodes kunnen presenteren, vergeet niet dat ze ook tijden van leren en groei. Liefde is een reis, geen bestemming, en elke stap van die reis is een kans om jezelf en anderen te ontdekken op een diepere manier. Deel dit artikel met degenen die geïnteresseerd zouden kunnen zijn en zorg ervoor om terug te controleren elke dag voor de dagelijkse astrologische updates. Vergeet niet, het universum heeft altijd iets om ons te vertellen, we moeten gewoon bereid zijn om te luisteren. Een nieuwe dag betekent nieuwe voorspellingen , dus blijf op de hoogte om zo goed mogelijk door de hemelse wateren te navigeren.

Related post