Astrologieweek van 12 tot 18 februari 2024 – Kosmische voorspellingen, planetaire uitlijning en astrale trillingen

Welkom bij een nieuwe week van astrologie vol kosmische mysteries en astrale trillingen. In de week van 12 tot en met 18 februari 2024, De unieke uitlijning van de planeten in ons zonnestelsel zal volop kansen creëren voor elk teken van de dierenriem.

Het universum is in volle gang, bereid je voor om deze energieën te ontvangen. Deze week zal voornamelijk worden beïnvloed door de beweging van Mars die Stier binnengaat, wat een energie van kracht en vastberadenheid zal brengen voor degenen die een beetje moed nodig hebben.

De planeet van de liefde, Venus, zal zich ook bij Pluto in Steenbok voegen en de voorkeur geven aan diepe, serieuze relaties boven oppervlakkige, vluchtige romances.

Bovendien komt Mercurius, de planeet van communicatie, dichter bij Neptunus, waardoor een sfeer van dromen en inspiratie ontstaat voor degenen die op zoek zijn naar nieuwe en creatieve ideeën.

De krachtige Volle Maan in Maagd zal een licht werpen op belangrijke details die we misschien over het hoofd hebben gezien in onze zoektocht naar vervulling.

Deze periode zal daarom bevorderlijk zijn voor belangrijke besluitvorming, persoonlijke expressie en de realisatie van ideeën bevorderen. Tegelijkertijd zal de aanwezigheid van de zon in Waterman de onafhankelijkheid en originaliteit bevorderen.

Bedenk dat deze astrologische voorspellingen als spiritueel weer zijn; ze geven je inzicht in de algemene invloeden van de kosmos.

Lees ook  Lukt het jou om de schat in minder dan 20 seconden te vinden?

Jouw specifieke geluksdag kan variëren, maar we zullen samenwerken om te bepalen welke dag deze week het gunstigst is voor elk sterrenbeeld.

Bereid je voor om de energie van het universum te ontvangen en omarm alle kansen die op je pad komen.

Ram (21 maart – 19 april)

Jouw geluksdag is dinsdag 13 februari. Mars, uw heersende planeet, die Stier binnengaat, inspireert een innerlijke kracht en een bepaling ongelooflijk. Deze positieve energie is perfect voor het nemen van beslissingen waarmee u voor uzelf kunt opkomen en uw doelen kunt bereiken.

Stier (20 april – 20 mei)

Woensdag 14 februari is jouw toevallige dag. Als Mars je bord binnenkomt, voel je een golf van energie en moed. Dit is het ideale moment om gedurfde projecten te ondernemen en doorzettingsvermogen te tonen.

Tweelingen (21 mei – 20 juni)

Op donderdag 15 februari zal de nadering van Mercurius Neptunus een inspiratiebron zijn stroom van creativiteit. Uw ideeën zullen werkelijkheid worden en projecten tot leven brengen waarvan u nooit had gedacht dat ze mogelijk waren.

Kreeft (21 juni – 22 juli)

Jouw geluksdag is vrijdag 16 februari. De krachtige volle maan in Maagd zal benadrukken belangrijke details die je misschien over het hoofd hebt gezien. Dit is de kans om de zaken om te draaien en uw ambities waar te maken.

Lees ook  Kun jij de zonnebril op deze foto vinden?

Leeuw (23 juli – 22 augustus)

Zaterdag 17 februari is jouw geluksdag. De zon in Waterman moedigt aan onafhankelijkheid en originaliteit. Deze dag geeft je een gouden kans om je individualiteit tot uitdrukking te brengen en te stralen.

Maagd (23 augustus – 22 september)

Zondag 18 februari is jouw geluksdag. De volle maan in uw bord zal u helpen identificeren essentiële elementen voor jouw vooruitgang. Het is een dag om kansen te grijpen en je dromen waar te maken.

Weegschaal (23 september – 22 oktober)

Maandag 12 februari is uw veelbelovende dag. Venus, uw regerende planeet, wordt geassocieerd met Pluto-voordelen diepe en serieuze relaties op deze bijzondere dag. Misschien vindt u evenwicht en harmonie in uw persoonlijke relaties.

Schorpioen (23 oktober – 21 november)

Uw gunstige dag is dinsdag 13 februari. Mars die Stier binnengaat, geeft je een overtollige energie, waardoor u vastberadener en moediger wordt dan ooit. Uw ambitieuze plannen zouden wel eens werkelijkheid kunnen worden.

Boogschutter (22 november – 21 december)

Op woensdag 14 februari zal Mercurius die dichter bij Neptunus komt je geest vullen nieuwe creatieve en inspirerende paden. Dit is een goed moment om nieuwe ideeën en innovatieve projecten te verkennen.

Lees ook  Onze 4 beste tips tegen verspilling in de keuken!

Steenbok (22 december – 19 januari)

Donderdag 15 februari is jouw geluksdag, Venus sluit zich aan bij Pluto in jouw teken en leidt richting diepgang en oprechtheid verliefd. Dit is een ideale gelegenheid om sterkere en authentiekere relaties op te bouwen.

Waterman (20 januari – 18 februari)

Vrijdag 16 februari is jouw favoriete dag. Met de zon in je teken voel je een streven naar onafhankelijkheid en originaliteit. Het is de perfecte dag om je individualiteit volledig tot uitdrukking te brengen.

Vissen (19 februari – 20 maart)

Zaterdag 17 februari is jouw geluksdag. Mercurius, die Neptunus nadert in jouw teken, brengt een stroming met zich mee droom en inspiratie. Het is een goede dag om je fantasie de vrije loop te laten.

Related post