Astrologische gebeurtenissen van 1 november 2023: Jupiter retrograde en impact op de liefde van de drie sterrenbeelden

Wil je weten welke grote veranderingen onze wereld vandaag de dag zullen beïnvloeden? Ontdek nu deze 3 grote mondiale fenomenen die ongetwijfeld onze toekomst zullen herdefiniëren!

Beste dwalende sterren en reizigers van de hemelse paden, bereid je voor op een tektoniek van de sterren zoals je nog nooit eerder hebt gezien. Op 1 november 2023 zal Jupiter, de gasreus en heerser van de zegeningen, alle verwachtingen verbrijzelen door een spectaculaire retrograde te beginnen.

Deze kosmische dans zal door het hele universum resoneren en de snaren van liefde laten trillen voor drie tekens in het bijzonder. Ja, je leest het goed. Drie tekens komen terecht in een spiraal van onvoorziene, opwindende en soms verwarrende romantische gebeurtenissen.

Dus maak je veiligheidsgordels voor astronomen vast, want we staan ​​op het punt in een zee van romantische astrologische onthullingen te duiken. Er hangt liefde in de lucht en deze staat op het punt een astrale metamorfose te ondergaan.

Lees ook  gids voor de dag van uw tarotlezer dankzij tarot

Tweelingen: Een wind van verandering

Voor Tweelingen, een veranderlijk luchtteken en synoniem voor communicatie en dynamiek, zal de retrograde van Jupiter een nieuwe fase van emotionele verkenning openen. De positie van Jupiter zal het verlangen naar emotionele expansie stimuleren en je aanmoedigen om uit je comfortzone te stappen en nieuwe facetten van liefde te ontdekken.

Verwacht onverwachte ontmoetingen, spannende momenten en misschien zelfs de mogelijkheid van liefde op afstand. De sleutel tot het navigeren door deze tijd zal uw vermogen zijn om u aan te passen en open te communiceren.

Boogschutter: een diepe verbinding

Boogschutter, een vuurteken, staat bekend om zijn liefde voor vrijheid en zijn onophoudelijke verlangen naar kennis. Met de retrograde van Jupiter, zijn planetaire heerser, wordt Boogschutter geconfronteerd met een unieke kans om zijn relaties te verdiepen.

Lees ook  Astrologische gids 2023: Impact van de retrograde fase van Jupiter op de liefde voor 3 tekens - Openbaringen en bewustzijn

In deze periode kunnen zich serieuzere verplichtingen aangaan of gevoelens in een bestaande relatie hernieuwen. Je natuurlijke nieuwsgierigheid en honger naar leren kunnen ertoe leiden dat je de innerlijke werking van liefde en relaties gaat verkennen.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Spiru: Voor een Zenvol Leven (@spiru)

Waterman: Liefde zonder grenzen

Waterman, een vast luchtteken, staat bekend om zijn originaliteit en onafhankelijkheid. De retrograde van Jupiter zal dit teken ertoe aanzetten traditionele normen van liefde en relaties in twijfel te trekken. Het kan zijn dat u zich aangetrokken voelt tot unieke partners of onconventionele relaties. Het is een tijd van bevrijding van zelfbenoemde beperkingen, van het verkennen van het nieuwe en het omarmen van authenticiteit in liefde.

Lees ook  Astrologische voorspellingen van 6 tot 12 mei 2024 door de tarot: transformatie, dynamiek en liefde

Dus of je nu Tweeling, Boogschutter of Waterman bent, bereid je voor op een buitengewoon liefdesavontuur. Het universum komt op één lijn om je onuitwisbare momenten te bieden. Omarm liefde in al zijn vormen en laat Jupiter je liefdesreis begeleiden.

Vergeet niet dat deze voorspellingen hier zijn om uw pad te verlichten, maar het is aan u om de reis te maken.

Deel deze hemelse reis met je vrienden en geliefden en vergeet niet elke dag terug te komen voor nieuwe en opwindende voorspellingen. De ruimte is enorm en de sterren hebben ons nog veel meer te onthullen. Blijf dus samen met ons de lucht verkennen.

Related post