Astrologische voorspelling en tarot voor 21 december 2023

Welkom, beste vrienden, bij de astrologische voorspellingen van 21 december 2023, een dag die de winterequinox en het begin van een nieuwe zonnecyclus zal markeren.

Als tarotlezers zijn wij vereerd om u de resultaten van een tarotlezing voor deze speciale dag te mogen presenteren. Tarot, deze eeuwenoude kunstvorm van waarzeggerij, geeft ons een uniek perspectief op de universele energie die op die dag onze realiteit zal doordringen.

Het zijn de kaarten zelf, met hun rijke symbolen en diepgaande archetypen, die ons begeleiden naar het begrijpen van kosmische trends.

Tarot helpt deze invloeden te voorspellen door zijn vermogen om subtiele kosmische trillingen vast te leggen en deze te vertalen in boodschappen die we kunnen begrijpen. Het dient als een brug tussen het zichtbare en het onzichtbare, het bekende en het onbekende, waardoor we het onzichtbare web kunnen onthullen dat alle wezens en alle gebeurtenissen met elkaar verbindt.

Voor 21 december 2023 geeft de tarot grote invloeden aan gericht op transformatie en vernieuwing. Het is een dag waarop oude structuren kunnen vallen om plaats te maken voor nieuwe, waarop de waarheid aan het licht zal worden gebracht en authenticiteit zal worden gewaardeerd.

Lees ook  Heb jij een scherp oog? Bewijs het door de slang te vinden die op de foto verborgen is?

De energieën van moed, veerkracht en creativiteit zullen ook de hele dag aanwezig zijn. Of u nu een groot voorstander bent van tarot of gewoon nieuwsgierig bent naar wat deze dag voor u in petto heeft, wij nodigen u uit om open te staan ​​en aandacht te besteden aan tekenen en synchroniciteiten.

Onthoud dat tarot een instrument van introspectie en begeleiding is; het toont ons mogelijkheden, geen zekerheden. Hoe u deze informatie gebruikt, is geheel aan u. Ga met mij mee terwijl we dieper duiken in wat elke kaart onthult voor deze gedenkwaardige dag van 21 december 2023.

Ram: Dood

Voor jou, lieve Ram, de overlijdenskaart was ontslagen. Wees niet bang, deze kaart symboliseert transformatie en de vernieuwing. Het is het einde van een oud tijdperk om plaats te maken voor een nieuw tijdperk. Deze dag zal gekenmerkt worden door authenticiteit, dus heb de moed om deze veranderingen te omarmen.

Stier: De gehangene

Voor Stier is dit de kaart van opgehangen, die de overhand heeft. Deze kaart vertelt ons hierover offer en van vernieuwd perspectief. Het is een uitnodiging om flashbacks, pauzes en vertragingen te accepteren.

Tweeling: gerechtigheid

Tweeling, je bent onder invloed van de kaart van de gerechtigheid. Deze kaart staat voor evenwicht, eerlijkheid en eerlijkheid. Het nodigt u uit om integer te handelen en de consequenties van uw handelen te overdenken.

Lees ook  Persoonlijkheidstest: waar sta jij in je leven? Het symbool dat u kiest, onthult uw huidige gemoedstoestand

Kreeft: de keizerin

Kanker, jouw kaart is de keizerin. Het is een symbool van vruchtbaarheid, voedende liefde en creativiteit. Je wordt uitgenodigd om op deze dag je emoties en intuïtie te uiten.

Leeuw: De zon

Leo, je kaart voor deze dag is de zon. Het vertegenwoordigt vreugde, optimisme en overvloed. Het is een dag om het leven te vieren en je zonne-energie tot uitdrukking te brengen.

Maagd: De duivel

Maagd, de duivel is jouw kaart van de dag. Het stimuleert het bewustzijn van materialistische gehechtheden of dwangmatig gedrag. Gebruik deze dag om deze ketens los te laten.

Weegschaal: De minnaar

Weegschaal, jouw kaart is de minnaar. Het vertegenwoordigt keuzes, liefde en harmonie. Deze dag zal bevorderlijk zijn voor belangrijke beslissingen over uw relaties.

Schorpioen: Het Rad van Fortuin

Schorpioen, jouw kaart is het rad van fortuin. Het symboliseert verandering en de cyclus van het leven. Deze dag zal zeer dynamisch en onvoorspelbaar zijn.

Boogschutter: Kracht

Boogschutter, jouw kaart is kracht. Het vertegenwoordigt moed, zelfbeheersing en mededogen. Je wordt uitgenodigd om op deze dag je angsten met moed en vastberadenheid onder ogen te zien.

Lees ook  Astrologieweek van 12 tot 18 februari 2024 - Kosmische voorspellingen, planetaire uitlijning en astrale trillingen

Steenbok: De wereld

Steenbok, jouw kaart isen werelds. Het symboliseert prestatie en prestatie. Gebruik deze dag om uw successen te vieren en uw vreugde te delen.

Waterman: Matigheid

Waterman, jouw kaart is matigheid. Het vertegenwoordigt evenwicht, geduld en gematigdheid. Deze dag zal bevorderlijk zijn voor reflectie en geduld.

Vissen: de dwaas

Vissen, jouw kaart is de dwaas. Het staat voor avontuur, spontaniteit en onbenut potentieel. Wees bereid om nieuwe kansen te grijpen zodra ze zich voordoen. Dat was het voor vandaag, lieve vrienden. Onthoud dat elke dag een nieuw avontuur is.

Kom morgen terug om te ontdekken wat de tarotkaarten voor de volgende dag te onthullen hebben.

voel je vrij om deel dit artikel met uw dierbaren, zodat zij ook kunnen profiteren van dit waarzeggende advies.

Related post