Astrologische voorspelling voor 11 tot 17 december 2023

Welkom bij onze astrologische voorspellingen voor de week van 11 tot 17 december 2023. Elke week beïnvloedt de positie van de sterren en planeten van het zonnestelsel ons dagelijks leven, afhankelijk van ons astrologische teken.

Tijdens deze specifieke week zullen er verschillende grote hemelse evenementen plaatsvinden die ons advies voor uw geluk en welzijn zullen bepalen. Ten eerste zien we Mercurius door Boogschutter bewegen.

Deze functie bevordert de communicatie en het leren, waardoor deze week een uitstekend moment is om nieuwe kennis op te doen of belangrijke projecten te bespreken. Vervolgens versterkt Venus in het teken Steenbok familie- en emotionele banden, vergroot het verlangen naar stabiliteit en veiligheid, terwijl Mars in Waterman innovatie, autonomie en de behoefte aan vrijheid stimuleert.

De Volle Maan in Tweelingen op 15 december brengt een evenwicht tussen logica en emotie en zorgt voor mentale helderheid die in ons voordeel kan worden gebruikt bij het nemen van belangrijke beslissingen.

Bovendien kan de driehoek tussen Saturnus in Waterman en Uranus in Stier, precies op 17 december, plotselinge en onverwachte veranderingen in ons leven veroorzaken en ons in nieuwe richtingen leiden.

We zullen deze week bekijken hoe deze astrale invloeden elk sterrenbeeld kunnen beïnvloeden.

Lees ook  Intense astrale conjunctie op 5 februari 2024

Of u nu probeert uit te vinden wanneer u aan de loterij moet deelnemen, over een grote deal moet onderhandelen of uw liefde aan iemand wilt verklaren, wij zijn er om u te helpen bepalen welke dag deze week uw geluksmoment zou kunnen zijn.

Bereid je voor om door de mysteries van het universum te navigeren en te ontcijferen wat de sterren voor je in petto hebben.

Ram (21 maart – 19 april)

13 december zal deze week jouw geluksdag zijn. Met Mercurius in Boogschutter, uw inspanningen op het gebied van communicatie en leren zullen worden beloond. Gebruik deze dag om initiatief te nemen, uw ideeën te delen en nieuwe dingen te leren.

Stier (20 april – 20 mei)

17 december, op de dag dat Saturnus in Waterman een driehoek vormt met Uranus in Stier, kunnen er plotselinge veranderingen in je leven komen. Omarm deze veranderingen, omdat ze je kunnen helpen erachter te komen wat je echt wilt.

Tweelingen (21 mei – 20 juni)

De Volle Maan van 15 december zal u ten goede komen en u een evenwicht bieden tussen logica en emotie. Deze dag is ideaal voor het nemen van belangrijke beslissingen.

Kreeft (21 juni – 22 juli)

Je geluksdag zal zijn 16 december. Profiteer van deze dag om te profiteren van de positieve energieën van Venus in Steenbok, die uw emotionele en familiebanden zullen versterken.

Lees ook  Hoe analyseer en kies je uit de beste aanbiedingen die door de verschillende verkopersites worden aangeboden tijdens Blackfriday?

Leeuw (23 juli – 22 augustus)

12 december zal je geluksdag zijn. Dankzij Mars in Waterman zul je een sterk verlangen voelen om te innoveren en autonomie te demonstreren. Dit is het ideale moment om nieuwe projecten te starten of gedurfde initiatieven te nemen.

Maagd (23 augustus – 22 september)

Je geluksdag zal zijn 14 december. Dankzij Mercurius in Boogschutter zullen uw communicatie- en leerinspanningen vruchten afwerpen. Gebruik deze dag om uw ideeën te delen en nieuwe kennis op te doen.

Weegschaal (23 september – 22 oktober)

Geniet van de 17 december, terwijl Saturnus in Waterman een driehoek vormt met Uranus in Stier, wat onverwachte veranderingen in je leven met zich meebrengt. Deze veranderingen kunnen de deur openen naar nieuwe kansen.

Schorpioen (23 oktober – 21 november)

15 decemberbiedt de Volle Maan in Tweelingen je de perfecte balans tussen logica en emotie. Dit is de perfecte dag om belangrijke beslissingen te nemen.

Boogschutter (22 november – 21 december)

Je geluksdag zal zijn 13 december. Mercurius passeert uw bord, wat communicatie en leren bevordert. Dit is het perfecte moment om uw belangrijke plannen te delen.

Lees ook  Ontdek de geheimen van je dag met de astrologische Tarot voor 13 september 2023: Energie van de Zon en mysteries van de Maan

Steenbok (22 december – 19 januari)

De 16 decemberProfiteer van de positieve energieën van Venus in uw teken, die de familie- en emotionele banden versterken en uw behoefte aan stabiliteit vergroten.

Waterman (20 januari – 18 februari)

12 decemberMars passeert uw bord en stimuleert innovatie en autonomie. Dit is de ideale dag om nieuwe projecten te starten of gedurfde initiatieven te nemen.

Vissen (19 februari – 20 maart)

Je geluksdag zal zijn 14 december. Mercurius in Boogschutter is voorstander van communicatie en leren, dus dit is het perfecte moment om uw ideeën te delen en nieuwe kennis op te doen.

Related post