Astrologische voorspellingen voor de week van 18 tot 24 december 2023

Beste sterrengidsen, welkom bij deze astrologische voorspellingen voor de week van 18 december 2023 tot en met 24 december 2023. Een week gekenmerkt door een rijk en intrigerend hemels ballet, een tijd waarin het geluk zich verbergt in de donkerste hoeken van de nachtelijke hemel, klaar om zich te openbaren aan degenen die klaar zijn om het te verwelkomen.

Ten eerste hebben we de komst van de winterzonnewende op 21 december, een krachtige overgangstijd die de kortste dag en de langste nacht van het jaar markeert. Deze week zal ook worden gekenmerkt door de invloed van Jupiter en Saturnus, deze twee reuzen die ons geluk en ons lot bepalen.

Hun zeldzame uitlijning aan de hemel is een krachtig signaal dat er verandering in de lucht hangt. Weet dat Jupiter, de planeet van geluk en expansie, ons uitnodigt om in onze dromen te geloven, onze horizon te verbreden en overvloed in al zijn vormen te omarmen.

Saturnus daarentegen is voorstander van discipline, structuur en hard werken. Het moedigt ons aan om verantwoordelijkheid te nemen en ons te engageren voor onze langetermijnambities.

Bovendien zal Venus, de planeet van liefde en schoonheid, op 19 december retrograde gaan, wat een extra laag van introspectie en herevaluatie van onze relaties en waarden toevoegt. Wees niet verbaasd als onopgeloste problemen weer de kop opsteken of relaties uit het verleden weer de kop opsteken.

Deze week nodigt de dans van de planeten ons uit om de balans te vinden tussen het verwezenlijken van onze ambities en het nakomen van onze verplichtingen, tussen dromen en realiteit. Het gaat niet zozeer om het meteen vinden van je geluksdag, maar om het begrijpen dat elke dag zijn eigen geluk met zich meebrengt, als je weet waar je moet zoeken.

Lees ook  Kun jij het antwoord op deze wiskundige vergelijking in slechts 20 seconden geven?

Bewapen jezelf dus met geduld, een open geest en een hart dat klaar is om de lessen te aanvaarden die de sterren je willen bieden. Elk sterrenbeeld heeft zijn eigen geluksdag, gebaseerd op deze planetaire invloeden. Volg mij om erachter te komen welke dag de jouwe zal zijn!

Ram (21 maart – 19 april)

De 20 december zal een bijzonder heldere dag voor je zijn, Ram. Terwijl Jupiter begint te schitteren in jouw carrière-, ambitie- en reputatiegebied, zul je merken dat je harde werk vruchten begint af te werpen.

Vergeet echter de invloed van Saturnus niet. Het is belangrijk om gefocust en gedisciplineerd te blijven om vooruitgang te blijven boeken.

Stier (20 april – 20 mei)

De 22 december, lieve Stier, misschien wel je geluksdag. Venus, uw heersende planeet, inspireert u, hoewel retrograde, om goed naar uw relaties en waarden te kijken.

Op deze dag wordt u misschien geconfronteerd met een belangrijke openbaring die uw perspectief aanzienlijk zou kunnen veranderen.

Tweelingen (21 mei – 20 juni)

Tweeling, de 21 december, de dag van de winterzonnewende, kan voor u een keerpunt zijn. De uitlijning van Jupiter en Saturnus nodigt je uit om aan echte introspectie te beginnen en het te accepteren voor wat het is: een zoektocht naar jezelf.

Lees ook  wat u als eerste ziet, zal uw sterke punten onthullen

Verwacht op deze dag nieuwe en potentieel bevrijdende duidelijkheid.

Kreeft (21 juni – 22 juli)

Beste Kreeft, 23 december is jouw speciale dag. Misschien vindt u onverwachte diepgang in uw relaties, of vormt u misschien zelfs zinvolle verbindingen. Het is een dag om liefde en vriendschap te omarmen, om je hart te openen voor de mogelijkheid van een diepere verbinding.

Leeuw (23 juli – 22 augustus)

Leeuw, de 18 december is jouw geluksdag. De invloed van Jupiter zou heel goed kunnen leiden tot uitbreiding op uw professionele of persoonlijke terrein. Het is tijd om kansen te grijpen en niet bang te zijn om te schitteren.

Maagd (23 augustus – 22 september)

Maagd, de 24 december is jouw dag. Onder invloed van Venus wordt u mogelijk gevraagd bepaalde waarden te heroverwegen en wellicht uw begrip te verdiepen van wat voor u werkelijk belangrijk is. Het is een dag voor introspectie en persoonlijke groei.

Weegschaal (23 september – 22 oktober)

Weegschaal, de 19 december zal een dag zijn waarop je misschien een nieuw pad of een nieuwe richting zult vinden. Onder invloed van Jupiter en Saturnus ontdek je misschien een nieuwe droom die je najaagt of besluit je een nieuwe koers te volgen.

Schorpioen (23 oktober – 21 november)

Schorpioen, de 21 december, de dag van de winterzonnewende, zal een belangrijk moment voor je zijn. Het is een dag om verandering te omarmen en vernieuwing te verwelkomen. Wees bereid om nieuwe dingen in je leven toe te laten.

Boogschutter (22 november – 21 december)

Boogschutter, de 23 december is jouw geluksdag. Met Jupiter en Saturnus op één lijn aan de hemel, zou je heel goed een nieuw evenwicht kunnen vinden tussen je ambities en je verplichtingen. Het is een dag om in je dromen te geloven en hard te werken om ze te verwezenlijken.

Lees ook  Cruciale impact op drie sterrenbeelden

Steenbok (22 december – 19 januari)

Steenbok, de 22 december, is een speciale dag voor jou. Venus retrograde zou heel goed een nieuw licht kunnen werpen op uw relaties en uw waarden. Dit kan voor u de dag zijn van een belangrijke openbaring.

Waterman (20 januari – 18 februari)

Waterman, de 24 december is jouw dag. De beweging van Saturnus kan heel goed een nieuwe discipline of structuur in uw leven brengen die u zal helpen uw langetermijnambities te verwezenlijken.

Vissen (19 februari – 20 maart)

Vissen, de 20 december, is jouw geluksdag. Jupiter kan uw verbeelding verlichten en uw horizon verbreden. De dromer in jou vindt misschien nieuwe inspiratie die tot geweldige dingen kan leiden.

Related post