Boeiende astrale week: Ontdek uw geluksdag volgens uw sterrenbeeld van 23 tot 29 oktober 2023!

Beste vrienden van de sterren, bereid je voor op een spannende week van 23 tot 29 oktober 2023 . De magie van de sterren heeft iets dat ons fascineert en ons op een mysterieuze maar precieze manier begeleidt. Deze week zal worden beïnvloed door een combinatie van hemelse gebeurtenissen die uw geluk aanzienlijk kunnen beïnvloeden. Ten eerste zal Venus, de planeet van liefde en relaties, maandag het hartstochtelijke teken Schorpioen betreden. Deze transitie zal een intense en emotionele sfeer creëren die relaties kan opschudden en diepe verbindingen kan bevorderen. Tegelijkertijd zal Mars, de planeet van actie en wil, in het rationalistische en analytische teken Maagd blijven. Deze combinatie brengt tastbare energie om problemen op te lossen en taken met onberispelijke precisie uit te voeren. Bovendien zal de invloed van de Midweek Volle Maan in Stier resoneren met voedende aarde-energie. Dit kan een verhoogde behoefte aan comfort, veiligheid en sensueel genot veroorzaken. En laten we Jupiter niet vergeten, die zijn transit door het empathische en gevoelige teken Vissen voortzet. Deze positie brengt expansie en geluk op het gebied van dromen, intuïtie en spiritualiteit. Deze unieke combinatie van planetaire invloeden creëert een vruchtbare bodem voor gelukkige kansen in verschillende aspecten van het leven. Of je nu je relaties wilt verdiepen, uitdagingen met vertrouwen wilt overwinnen, verbinding wilt maken met je innerlijke behoeften of je dromen en spiritualiteit wilt verkennen, de komende week heeft veel te bieden. Laten we dus samen uitzoeken welke dag uw geluksdag zou kunnen zijn volgens uw sterrenbeeld.

Lees ook  Astrologische voorspellingen voor 06 tot 12 november 2023 - Ontdek de invloed van de hemelse stromingen op jouw sterrenbeeld

Ram (21 maart – 19 april)

Dinsdag wordt je geluksdag, Ram. Met Venus in Schorpioen is je passie waarschijnlijk op zijn hoogtepunt. Dit is het ideale moment om uw gevoelens aan uw partner over te brengen of om het initiatief te nemen in relatiesituaties. Bovendien zul je met Mars in Maagd de kracht en het vertrouwen vinden om eventuele problemen op te lossen.

Stier (20 april – 20 mei)

Dankzij de Volle Maan in Stier doordeweeks wordt woensdag jouw geluksdag, Stier. U kunt een gevoel van veiligheid en sereniteit verwachten. Het is een perfecte dag om voor jezelf te zorgen en te genieten van de sensuele geneugten van het leven.

Tweelingen (21 mei – 20 juni)

Zaterdag , Gemini, wordt je geluksdag. Met Venus in Schorpioen kunnen emoties intens zijn en zullen diepgaande gesprekken de voorkeur krijgen. Overweeg om uw verborgen gevoelens te onthullen en diepe verbindingen met anderen te creëren.

Kreeft (21 juni – 22 juli)

Kreeft, je geluksdag is donderdag . De Volle Maan in Stier brengt een geruststellende energie die troost en tevredenheid inspireert. Dit is het perfecte moment om u te concentreren op uw welzijn en emotionele veiligheid.

Lees ook  Ontdek kosmische mysteries: astrologische voorspelling en tarot voor 27 oktober 2023 voor elk sterrenbeeld

Leeuw (23 juli – 22 augustus)

Leo, je geluksdag is vrijdag . De invloed van Jupiter in Vissen stimuleert de verruiming van je dromen en het ontwaken van je intuïtie. Het stimuleert ook een gevoel van empathie en begrip voor anderen.

Maagd (23 augustus – 22 september)

Maagd, maandag wordt je geluksdag met de hulp van Mars in je sterrenbeeld . Je zult uitzonderlijke energie hebben om problemen op te lossen en taken met perfecte precisie uit te voeren.

Weegschaal (23 september – 22 oktober)

Weegschaal, zondag wordt jouw geluksdag. Dankzij Venus in Schorpioen beleef je intense momenten in je relaties. Dit is het moment om diep in je gevoelens te duiken en oprecht contact te maken met degenen die dicht bij je staan.

Schorpioen (23 oktober – 21 november)

Schorpioen, dinsdag wordt je geluksdag dankzij Venus die je bord binnengaat . Verwacht een uitbarsting van gepassioneerde energie en een vernieuwing van romantische relaties.

Boogschutter (22 november – 21 december)

Boogschutter, donderdag is je geluksdag. De invloed van de Volle Maan in Stier brengt je een gevoel van comfort en plezier dat je zal helpen ontspannen en van het leven te genieten.

Lees ook  Evolutie en transformatie: uw op tarot gebaseerde astrologische gids voor de week van 25 september tot 1 oktober 2023

Steenbok (22 december – 19 januari)

Steenbok, vrijdag is je geluksdag deze week. Met Jupiter in Vissen kun je met meer geluk de rijken van dromen en spiritualiteit verkennen.

Waterman (20 januari – 18 februari)

Waterman, zaterdag wordt je geluksdag. Venus in Schorpioen bevordert diepe gesprekken en intense verbindingen. Dit is een goed moment om uw gevoelens te uiten en die van anderen te begrijpen.

Vissen (19 februari – 20 maart)

Vissen, je geluksdag is woensdag . De Volle Maan in Stier zal sterk met je resoneren en voedende energie voor je ziel genereren. Dit is een dag waarop u naar uw interne behoeften luistert en op zoek gaat naar een gevoel van veiligheid en comfort.

Related post