Bos of lippen? 2 keuzes voor 2 heel verschillende karakters

Persoonlijkheidstesten zijn een leuke en informele manier om onszelf beter te leren kennen en beter te begrijpen wat ons drijft.

Ze kunnen ons ook helpen na te denken over ons gedrag en onze keuzes, en dingen over onszelf te ontdekken die we nog niet wisten.

Dat is een toets die je twee tegengestelde keuzes biedt om je karakter te ontdekken.

Dit is is gebaseerd op een psychologische benadering, waarbij de voorkeuren van een persoon voor een bepaalde situatie of object worden beoordeeld.

De resultaten geven je waardevolle informatie over de aspecten van je karakter die belangrijk zijn in je leven en die een grote invloed hebben op het type persoon dat je bent.

Persoonlijkheidstest: Bos of lippen?  2 keuzes voor 2 heel verschillende karakters© Radiotips

Mensen die het bos als eerste zien

Mensen die voor het bos kiezen zijn vaak dromers en visionairs. Ze hebben een grote fantasie en zijn erg creatief.

Lees ook  Grote astrale gebeurtenis op 13 december 2023: drie sterrenbeelden getroffen

Het zijn diepgaande, doordachte denkers met een langetermijnvisie. Ze bekijken de dingen vanuit een totaalperspectief en zijn meer geïnteresseerd in algemene ideeën en concepten dan in details.

Ze zijn meer gefocust op het grote geheel en hebben tijd nodig om de wereld te verkennen en te begrijpen.

Mensen die eerst de lippen zien

Mensen die voor lippen kiezen zijn vaak heel praktisch. Ze zijn meer geïnteresseerd in feiten en logica dan in abstracte ideeën.

Ze zijn zeer oplettend en hebben de neiging zich op details te concentreren in plaats van op het grote geheel. Ze zoeken concrete oplossingen voor problemen in plaats van theoretische oplossingen. Ze tonen pragmatisme en hebben een groot verantwoordelijkheidsgevoel.

Wist je dat?: Wladimir Granoff

Wladimir Granoff (geboren op 7 mei 1928 in Sint-Petersburg) is een Franse arts, psychiater en psychotherapeut, opgeleid aan de Freudiaanse School van Parijs. Hij studeerde aan de Faculteit der Geneeskunde van Parijs en behaalde een doctoraat in de menselijke en sociale wetenschappen aan de Universiteit van Parijs VIII.

Lees ook  Test uw gezichtsscherpte in minder dan 45 seconden! Lukt het jou om deze spannende uitdaging aan te gaan?

Hij is een volwaardig lid van de Parijse Psychoanalytische Vereniging. Granoff staat bekend om zijn werk op het gebied van verslaving en psychiatrische stoornissen. In 1989 werd Wladimir Granoff benoemd tot ereprofessor aan de René Descartes Universiteit van Parijs V.

Hij heeft bijgedragen aan de ontwikkeling van cognitieve gedragstherapieën en staat bekend om zijn bevordering van psychoanalytische benaderingen. Hij is ook een groot voorstander geweest van het gebruik van psychotrope medicijnen om psychische aandoeningen te behandelen.

Het opmerkelijke feit dat verband houdt met het werk van Wladimir Granoff is zijn bevordering van psychoanalytische benaderingen op het gebied van de behandeling van verslavingen en psychiatrische stoornissen.

Hij was zelfs van mening dat de fundamentele principes van de psychoanalyse moesten worden toegepast op patiënten die aan verslaving lijden, om zo een effectievere en meer holistische behandeling te kunnen bieden. Hij zet zich gedurende zijn hele carrière in om deze visie uit te dragen.

Lees ook  Astrologische tarotvoorspelling voor 18 februari 2024

Bedankt iedereen voor het nemen van de tijd om deze test te doen! Aarzel niet om het met je vrienden te delen als je de ervaring leuk vond. Tot morgen onze website voor een nieuwe proef!

Deze test is uitsluitend bedoeld voor amusementsdoeleinden en heeft geen wetenschappelijke waarde. Veel plezier!

Related post