Chinese Astrologie: Ontdek de 3 belangrijkste tekens van 20 tot 26 november 2023 onder invloed van de Waterdraak, Houttijger en Aarde Konijn

Beste vrienden en trouwe volgers van de Chinese astrologie, we zijn vandaag terug voor een nieuwe blik op de hemelse vibraties die onze week van 20 tot 26 november 2023 zullen bepalen. Aan de hand van de oude wijsheid van het hexagram van de I Ching, een ware spiegel van universele wetten, onderzoeken we de invloeden die onze lotsbestemming de komende dagen zullen bepalen. Deze week onthult het hexagram de doorgang van een krachtige energetische stroming die een belangrijke rol zal spelen in ons geluk. De invloed van de Waterdraak, symbool van wijsheid en kennis, zal in deze periode bijzonder sterk zijn en in ieder van ons een dorst naar leren en ontdekken opwekken. Tegelijkertijd suggereert de aanwezigheid van de Houten Tijger een periode van actie en beweging, terwijl het Aarde Konijn een kalmerende en stabiliserende energie met zich meebrengt. In deze context van evenwicht tussen actie, kennis en stabiliteit krijgen drie tekens de kans om een uitzonderlijke week te beleven. Deze kosmische vibraties zullen in hun voordeel werken, waardoor moed, doorzettingsvermogen en wijsheid hun meest waardevolle bondgenoten worden om succes te boeken bij hun inspanningen. Om erachter te komen of jij een van deze drie bevoorrechte tekens bent, nodig ik je uit om aandachtig naar onze astrologische voorspellingen te luisteren.

Lees ook  Ontdek de gelukkige voorspellingen in de Chinese astrologie voor de week van 23 tot 29 oktober 2023: drie sterrenbeelden die voorbestemd zijn om te schitteren!

Onthoud, lieve vrienden, dat deze voorspellingen aanwijzingen zijn om ons te helpen met meer wijsheid en helderheid door het leven te navigeren, maar de essentie van ons geluk ligt altijd in onszelf, in ons vermogen om kansen te grijpen, van onze ervaringen te leren en ons eigen geluk te cultiveren. Moge deze week je het licht en de moed brengen die je nodig hebt om je pad met authenticiteit en vertrouwen te volgen.

De Draak (1940, 1952, 1964, 1976, 1988, 2000, 2012)

In harmonie met de energie van de Waterdraak zullen degenen die geboren zijn onder het teken van de Draak een week hebben die in het teken staat van de zoektocht naar kennis . Je voelt je aangetrokken tot nieuwe ideeën en concepten en verbreedt je intellectuele horizon. Op je werk kan je onderzoekende geest je leiden naar nieuwe creatieve oplossingen. In de liefde zal je ruimdenkendheid gewaardeerd worden door je partner, die geraakt kan worden door je interesse in zijn of haar passies en hobby’s.

Lees ook  Tarotvoorspelling van 20 tot 26 mei 2024

De Tijger (1942, 1954, 1966, 1978, 1990, 2002, 2014)

Onder invloed van de Houten Tijger staat deze week in het teken van actie . Je kunt voor uitdagingen komen te staan, maar je hebt de niet aflatende moed om ze met vlag en wimpel te overwinnen. Een ideale week om projecten op te starten of ambitieuze plannen te maken.

Het Konijn (1943, 1955, 1967, 1979, 1991, 2003, 2015)

Gedragen door de energie van het Aardse Konijn , zullen degenen die geboren zijn in het teken van het Konijn een week van diepe rust ervaren. Neem de tijd om je batterijen op te laden. In je liefdesleven zul je kunnen genieten van momenten van intimiteit en delen met je partner, wat een groter gevoel van saamhorigheid bevordert. Op je werk zal je kalme en beheerste aanpak bijzonder gewaardeerd worden.

Related post