Controleer de hoeveelheid alcohol die aan uw klanten wordt geserveerd

Een alcoholdispenser is een apparaat dat dit mogelijk maakt de regulering en distributie van alcoholische dranken aan klanten, met een zeer nauwkeurige dosering. Op de markt vinden we zelfs de elektronische alcoholdispenser, die met een minieme nauwkeurigheid elektronisch een hoeveelheid drank aflevert. Om deze apparatuur in de handmatige of digitale versie te gebruiken, plaatst u eenvoudigweg het glas onder de fles, die tegen een muur hangt. In de elektronische versie activeert de alcoholdispenser op dit specifieke moment automatisch zijn doseersysteem.

Waarom moet je jezelf uitrusten met een alcoholdispenser?

Alcohol is een drank waarmee met de grootste voorzichtigheid moet worden omgegaan. U wilt vooral niet dat uw klanten dronken worden door een te grote dosering of een tekort krijgen door een verkeerd gedoseerde bril. Het gebruik van een elektronische of handmatige alcoholdispenser is ook belangrijk omdat u hierdoor uw cocktails beter kunt bereiden. Met behulp van dit apparaat kunt u zowel uw voorraad als uw financiën optimaliseren! Sterker nog, u gebruikt hierdoor alleen de gewenste hoeveelheid alcohol die uw klanten consumeren.

Lees ook  10 apparaten die u kunt loskoppelen om uw elektriciteitsrekening te verlagen

Om het model te kiezen dat u nodig heeft, dient u bij voorkeur het advies in te winnen van een professional die gespecialiseerd is in de verkoop van apparatuur voor de catering, inclusief alcoholdispensers zoals JDC SA. Deze laatste begeleidt u naar het model dat het beste bij uw behoeften en uw budget past. Wees gerust, want het aanbod is zeer ruim.

Related post