de Dyson Airwrap speciale editie Rood bij Boulanger (beste prijs)

A droom haarHet gevoel hebben dat je elke dag naar de kapper gaat, dat is wat de Dyson Airwrap alle moeders biedt. Met hem, het stylen van je haar wordt kinderspel : steil maken, krullen, golven, voordrogen, haar haar favoriete programma laten kiezen en er een uitzonderlijke ervaring van maken. Met zijn nieuwe rode jurk zal hij haar verleiden. De intelligente controle van de hitte zal zijn haar behouden om ze niet te beschadigen.

Bekijk nu de aanbieding op Boulanger

Als je de Dyson Airwrap Red-doos hebt, heb je de Rolls of Hair-apparaten

Of je moeder nu steil haar, krullend haar of kroeshaar heeft, de speciale rode editie van Dyson Airwrap zal dat zeker zijn voor haar gemaakt ! Ze zal leren haar haar te temmen dankzij de drie borstels inbegrepen in dit pakket: zacht, hard of rond.

Lees ook  De GARDENA SILENO Minimo 300 robotmaaier nu voor een lage prijs

Lees ook: Moederdag: hier zijn de 5 beste parfums om te geven om zeker te plezieren

Op droog of nat haar kan elke vrouw het kapsel creëren dat bij haar past dankzij de voordrogende punt. DE slimme warmteregeling door meer dan veertig keer per seconde de temperatuur van de luchtstroom te meten en de warmte te regelen om ervoor te zorgen dat deze onder de 150 graden blijft, wordt ervoor gezorgd dat beschadig het minste haar niet.

Ik heb dyson airwrap en YSL rouge sur mesure nodig in mijn leven. pic.twitter.com/gvWK0GVZ4x

– Sara. 🍒 (@thatbahreini) 7 januari 2022

Geef hem dit prachtige luxe doos rood van kleur, de kleur van de liefde. In een gelimiteerde oplage zal het kunnen bogen op de mooiste Dyson Aiwrap die het merk heeft ontworpen. Even mooi als praktisch: de Dyson Airwrap Red kun je overal mee naartoe nemen. Wat haar vrienden jaloers maken !

Lees ook  High-end benzinegrasmaaier voor minder dan 400e (zelfrijdend, muiching...)

De Dyson Airwrap Red: de speciale 3.0 editie voor Moederdag!

Om het te bevredigen, vertrouwde Dyson erop zeer specifieke kenmerken en wie haar met geluk zal vervullen.

Deze luxe doos bevat de volgende accessoires :

  • 1 Harde borstel
  • 1 Zachte borstel
  • 1 Ronde borstel
  • 2 Airwrap luchtrollen van 30mm
  • 2 Airwrap luchtrollen van 40mm
  • 1 Tip voor het voordrogen

De sfeer van revolutie is gearriveerd, de sfeer van de Airwrap Red-editie heeft geklonken! L’effe Coanda, je weet wel ? Het is een nieuwe technologie waar iedereen die de Airwrap gebruikt blij mee zal zijn. Zorg voor perfecte krullen de mooiste zijn, verleiden of jezelf plezieren, dit is wat Dyson biedt. Geen krulspelden meer, Welkom bij de roller die de lont met behulp van de lucht opzuigt en om zichzelf wikkelt. En aangezien het leven van elke vrouw vol is, voorverwarmen is niet nodig. Een tijdsbesparing voor het dagelijks leven.

Lees ook  eindelijk een echte actie (laatste dag vandaag) op deze oven waar iedereen van droomt

Lees ook: Moederdag: vijf boxen voor nog geen 40 euro om je moeder te verrassen

Dit geschenk zal elke moeder verrassen die deze luxe rode doos ontvangt die net zo uniek is als zij. net zo uniek als de liefde die je voor hem hebt.

Bekijk nu de aanbieding op Boulanger

Related post