Duik in de wereld van tarot: Intense astrologische voorspellingen van 20 tot 26 november 2023!

Beste vrienden, maak je klaar voor een verhelderende reis naar het hart van de astrologie. De geheimen van de sterren worden onthuld voor de week van 20 tot 26 november 2023 en beloven levendige inzichten via de Tarotkaarten. Bereid je voor, je toekomst wordt onthuld!

Welkom in deze ruimte gewijd aan astrologische voorspellingen voor de week van 20 november tot 26 november 2023 . Deze voorspellingen zijn gebaseerd op een tarotlezing, een oude waarzeggerij die gebruikt wordt om boodschappen uit het universum te ontcijferen. Deze week zullen de energetische invloeden bijzonder krachtig zijn. De Zon gaat door het teken Boogschutter, wat een periode inluidt van zoeken naar de waarheid en het verruimen van onze horizon. Verwacht hernieuwde energie en optimisme, en een verhoogd verlangen naar kennis en verkenning. Bovendien zullen we ook onder invloed staan van de Maan, die door het teken Stier gaat en een sfeer creëert die bevorderlijk is voor de genoegens van de zintuigen en de zoektocht naar stabiliteit. Ten slotte staat Venus in Steenbok, wat een zekere ernst kan geven aan onze relaties en persoonlijke waarden. Deze overgang is bevorderlijk voor het nadenken over wat echt belangrijk voor ons is en kan ertoe leiden dat we meer verantwoordelijkheid nemen in onze relaties en in de manier waarop we met onze middelen omgaan, dus deze week belooft vol wendingen, ontdekkingen en introspectie te zitten. Of je nu een beginner bent of een expert in astrologie, we nodigen je uit om samen met mij de mysteries te verkennen die het universum bereid is te onthullen.

Ram – Kracht

Deze week is je kaart kracht . Het geeft een periode aan waarin je veel veerkracht zult moeten tonen. Dankzij de doorgang van de Zon in Boogschutter voel je een sterk verlangen om over je grenzen heen te gaan en nieuwe wegen te verkennen, terwijl de vibraties van de Maan in Stier je helpen te genieten van de eenvoudige genoegens van het leven. De energieën zijn zo op elkaar afgestemd dat je elk obstakel aankunt. Als deze boodschap je aanspreekt, deel hem dan met anderen!

Lees ook  Astrale liefdesgebeurtenis van 19 februari 2024

Stier – De Kluizenaar

Jouw kaart is de Kluizenaar , Stier. Deze kaart moedigt introspectie en de zoektocht naar de waarheid aan. Met de Zon in Boogschutter is dit de tijd om nieuwe perspectieven te zoeken en de Maan in jouw teken herinnert je eraan om de tijd te nemen om de eenvoudige genoegens van het leven te waarderen. Jouw pad is duidelijk, dus volg je intuïtie. Als deze voorspellingen je aanspreken, aarzel dan niet om ze met je geliefden te delen.

Tweelingen – De wereld

Tweelingen, jouw kaart is de wereld . Dit is het teken van een periode van voltooiing en verwezenlijking. De doorgang van de Zon in Boogschutter zal je horizon verbreden, terwijl de Maan in Stier stabiliteit en comfort zal brengen. Deze week zal gunstig zijn voor het bereiken van je doelen . Als deze voorspellingen je inspireren, deel ze dan met je omgeving.

Kreeft – De Maan

Kreeft, jouw kaart is de Maan . Dit is de tijd om in je emoties te duiken en op je intuïtie te vertrouwen. De doorgang van de Maan in Stier zal je helpen de geneugten van het leven te waarderen en emotionele stabiliteit te vinden, terwijl de aanwezigheid van de Zon in Boogschutter je perceptie zal verruimen. Vertrouw op je gevoel . Als deze voorspellingen je aanspreken, kan het nuttig zijn om ze met je geliefden te delen.

Leeuw – De Zon

Leeuw, jouw kaart, de Zon , kondigt een heldere en optimistische week aan. De overgang van de Zon in Boogschutter brengt hernieuwde energie en een verlangen naar ontdekking. Bovendien nodigt de Maan in Stier je uit om te genieten van de eenvoudige genoegens van het leven, dus haal het beste uit elk moment, of het nu een avontuur is of een kans om je batterijen op te laden . Als deze voorspellingen je aanspreken, deel ze dan!

Lees ook  test je observatievaardigheden door de aap in minder dan 10 seconden de banaan te zien eten

Maagd – De gehangene

Maagd, jouw kaart is de gehangene . Deze week staat in het teken van introspectie en loslaten. Onder invloed van de Zon in Boogschutter verken je nieuwe perspectieven. Aarzel niet om een stapje terug te doen uit situaties die je dwarszitten, en juist door een stapje terug te doen kun je de dingen in een nieuw licht zien . Als deze voorspellingen je inspireren, aarzel dan niet om ze te delen.

Weegschaal – Gerechtigheid

Weegschaal, jouw kaart is gerechtigheid . Deze week draait alles om evenwicht en harmonie. De Zon in Boogschutter en de Maan in Stier moedigen je aan om je zoektocht naar de waarheid in evenwicht te brengen met je behoefte aan comfort. Neem evenwichtige beslissingen die je leven vooruit zullen helpen. Je kunt deze voorspellingen delen als ze relevant voor je lijken.

Schorpioen – Dood

Schorpioen, jouw kaart deze week is de dood . De Zon in Boogschutter zal je stimuleren om nieuwe horizonten te verkennen, terwijl de Maan in Stier je zal helpen je emoties te stabiliseren. Dit is het moment om verandering te omarmen . Als deze voorspellingen je helpen, deel ze dan met je dierbaren.

Boogschutter – De Dwaas

Boogschutter, jouw kaart is de Dwaas . Deze week lonkt de geest van avontuur. Met de Zon in je sterrenbeeld verwacht je een golf van energie en een verlangen om op onderzoek uit te gaan. De Maan in Stier brengt evenwicht en helpt je om de eenvoudige genoegens van het leven te waarderen. Leef in het moment en ga op avontuur. Voel je vrij om deze voorspellingen te delen.

Lees ook  Omarm verandering: uw tarotgids voor de week van 23-29 oktober 2023

Steenbok – De Keizer

Steenbok, jouw kaart is De Keizer . Dit is een tijd van stabiliteit en organisatie. Venus in Steenbok moedigt je aan om na te denken over je persoonlijke waarden en relaties, en je leven te structureren volgens je eigen regels . Als deze voorspellingen je aanspreken, aarzel dan niet om ze te delen met de mensen om je heen.

Waterman – Het Rad van Fortuin

Waterman, jouw kaart is het Rad van Fortuin . Dit is een week van verandering en nieuwe kansen, met de Zon in Boogschutter die je dorst naar kennis aanwakkert en de Maan in Stier die een gevoel van veiligheid brengt. Profiteer van de kansen en pas je aan aan de veranderingen. Als deze voorspellingen je inspireren, deel ze dan!

Vissen – De geliefden

Vissen, je kaart deze week is De Geliefden . Deze kaart richt zich op relaties en keuzes. Met de invloed van de Zon in Boogschutter zul je gedreven zijn om de waarheid te zoeken in je relaties. Volg je hart en maak de keuzes die bij je passen . Als deze voorspellingen je aanspreken, aarzel dan niet om ze te delen.

Related post