Een elektrische maaier + 1 elektrische kantensnijder voor €95… Beperkte voorraad

Voor een Mac Allister 1300 W elektrische grasmaaier en een Kantensnijder van 350 W alleen betalen 95 € en bespaar op uw aankoop. Met PayPal kun je gratis in 4 termijnen betalen en betaal je voor 4 maanden slechts € 23,75. Wees er snel bij en geniet ervan, Deze goede deal is beperkt tot 2940 stuks voor alle deelnemende winkels. Bezoek Castorama onmiddellijk om uw tuin tegen een lage prijs te verfraaien.

Klik hier om het aanbod op Castorama te bekijken!

Waarom de Mac Allister elektrische maaier en kantensnijder kopen?

Wat is er beter dan het juiste gereedschap om uw tuin te onderhouden? Waarom genoegen nemen met een maaier als u uzelf voor dezelfde prijs kunt uitrusten met een Mac Allister 1300 W 34 cm elektrische maaier en een 350 W 25 cm trimmer? Laat u verleiden door ons beperkte aanbod en profiteer ervan 6 maaiposities net zoals gewasbeschermingssysteem om uw ervaring te optimaliseren en voor uw exterieur te zorgen. Bespaar zonder kwaliteitsverlies en ontdek het Mac Allister-assortiment, een assortiment ontworpen voor uw comfort, makkelijke toegangen innovatief.

Lees ook  eindelijk een echte actie (laatste dag vandaag) op deze oven waar iedereen van droomt

Technische eigenschappen

  • Merk Mac Allister
  • MaaibreedteDe elektrische maaier bestrijkt een oppervlakte van 34 centimeter terwijl de trimmer ingrijpt 25 centimeter.
  • OpvangcapaciteitDe maaier is voorzien van een opvangbak met een capaciteit van maximaal 35L.
  • PowerIt is van 1300 W voor de maaier en 350 W voor de trimmer.
  • Bijzonderheden6 posities aanwezig zijn op de maaier om het maaien te regelen. Kies voor een millimeternauwkeurig resultaat en kies tussen 20 en 70 millimeter.

Klik hier om het aanbod op Castorama te bekijken!

Profiteer tegelijkertijd van het geïntegreerde systeem van plant bescherming en hoeft u zich geen zorgen meer te maken over het beschadigen van uw rozenstruiken.

Optimaliseer uw tuinruimte en maak ruimte in uw garage dankzij de verticale opslag.

Related post