eindelijk een echte actie (laatste dag vandaag) op deze oven waar iedereen van droomt

De draagbare pizzaovens van het merk profiteren momenteel tot 30 mei van een spectaculaire korting van 20%. Als deze aanbieding u interesseert, wacht dan niet te lang om naar de officiële Ooni-website te gaan, want dit soort korting voor producten van dergelijke kwaliteit zal zich misschien lange tijd niet meer voordoen!

Val voor een veelzijdige Ooni draagbare pizzaoven!

Sinds de oprichting in 2012 is het merk Ooni een echte referentie geworden. Het biedt betrouwbare en duurzame pizzaovens, waardoor koken in slechts 60 seconden mogelijk is dankzij extreme temperaturen van 500°C. Afhankelijk van uw verwachtingen en uw budget biedt Ooni verschillende modellen aan die u zeker zullen bevallen! Deze variëren met name afhankelijk van de grootte, het type brandstof of de verwarmingstijd.

Klik hier om alleen vandaag te profiteren van -20%

Lees ook  De GARDENA SILENO Minimo 300 robotmaaier nu voor een lage prijs

Deze hoogwaardige pizzaovens zijn momenteel erg populair en zijn in veel opzichten superieur aan traditionele ovens. Ze zijn snel en gemakkelijk te gebruiken en zorgen ervoor dat u in alle veiligheid kunt genieten van een heerlijke pizza met een authentieke smaak uit uw tuin.

De efficiëntie van deze ovens beperkt zich niet alleen tot het bereiden van sappige pizza’s. Ze zijn ook in staat om elk gewenst gerecht te bereiden: groenten, vlees en zelfs desserts. Als de Rolls-Royce onder de pizzaovens je doet dromen, aarzel dan niet langer en ga direct naar de officiële Ooni-website om van deze promotie te profiteren!

Geniet thuis van een pizza bereid boven een hout- of gasvuur

De prijsklasse van al deze Ooni pizzaovens varieert doorgaans van €299 tot €799. Om van deze uitzonderlijke promotie van -20% te profiteren, moet u snel reageren. Deze tijdelijke korting is al lopende en is slechts geldig tot 30 mei, 9.00 uur. Als je ervan droomt om thuis een hoogwaardige pizzaoven te bezitten, dan is dit waarschijnlijk het moment om voor een van deze te gaan!

Lees ook  Roborock S7 robotstofzuiger voor een lage prijs op Cdiscount

Klik hier om alleen vandaag te profiteren van -20%

Giet trakteer uzelf op een gigantische pizzageef de voorkeur aan de volgende pizzaovens met een extra groot oppervlak, ideaal voor pizza’s van 40 cm:

  • Koda 16 gas pizzaoven;
  • Karu 16 gemengde pizzaoven voor buiten;
  • Pro 16 gemengde hout- en gaspizzaoven.

Afhankelijk van de smaak die je wilt toevoegen tijdens het bakken van je pizza, moet je bij de aanschaf ook rekening houden met het type brandstof. Om authentieke pizza’s bereid boven een houtvuur te bereiden, wordt de voorkeur gegeven aan ovens aangedreven door houtpellets, zoals het model “Ooni Fyra 12”.

OOni pizzaoven

Wil je daarentegen het gebruiksgemak in het dagelijks leven bevorderen, dan is koken op gas een overweging waard. In dit geval zijn de pizzaovens “Karu”, compatibel met alle brandstofmodi, en het assortiment “Koda” van enig belang.

Lees ook  vijf dozen voor nog geen 40 euro om je moeder mee te verrassen

Klik hier om alleen vandaag te profiteren van -20%

Om eindelijk te genieten van pizza’s die een Italiaans restaurant waardig zijn, aarzel dan niet en ga naar de officiële website van de pizzaovenfabrikant Ooni, om te profiteren van deze korting van 20%!

Klik hier om alleen vandaag te profiteren van -20%

Related post