Explosieve kosmische week: bereid je voor op een astrale dans van 30 oktober tot 5 november 2023!

De week van 30 oktober tot en met 5 november 2023 belooft op astrologisch vlak rijk aan kleur te zijn. Kosmische krachten komen samen om het beste van zichzelf te geven en hebben een grote invloed op ons dagelijks leven.

De invloed van de volle maan in Stier op 31 oktober is begin deze week nog voelbaar. Deze energie zal bevorderlijk zijn voor de verankering, stabiliteit en materialisatie van projecten.

Stier is een aardeteken, dus het is een goed moment om aan praktische aspecten van ons leven te werken. Tegelijkertijd zal de intrede van Venus in Boogschutter op 1 november innovatieve en avontuurlijke energie met zich meebrengen, vooral in romantische en vriendschappelijke relaties.

Tijdens deze periode zul je eerder geneigd zijn om uit je comfortzone te stappen, nieuwe grenzen te verkennen en je horizon te verbreden. Rond het midden van de week zal Mercurius retrograde teruggaan naar Schorpioen, wat tot diepgaande en soms ongemakkelijke gesprekken zou kunnen leiden.

Geheimen kunnen worden onthuld en verborgen waarheden kunnen aan de oppervlakte komen. Het is een tijd om dieper te gaan en emotionele blokkades op te heffen. En om deze intense week te beëindigen, zal de Maan in Kreeft op 5 november de voorkeur geven aan introspectie, intuïtie en dromen. Het wordt tijd om voor uw huis, uw gezin of uw dierbaren te zorgen.

Lees ook  Er staan deze 4 dierenriemtekens in oktober geweldige dingen te gebeuren!

Deze astrologische week zal bevorderlijk zijn voor grote veranderingen en onverwachte kansen. De sterren zullen uw paden blijven uitlijnen om u naar uw bestemming te leiden. Hopelijk helpen deze voorspellingen je om door de stormachtige wateren van de komende dagen te navigeren.

Ram (21 maart – 19 april) – 31 oktober

De volle maan in Stier op 31 oktober zal een hoogtepuntdag voor jou zijn, Ram. Deze energie zal bevorderlijk zijn voor het verankeren en materialiseren van uw projecten. Het kan zijn dat u de behoefte voelt om bepaalde delen van uw leven te stabiliseren. Dit is het perfecte moment om concrete beslissingen te nemen.

Stier (20 april – 20 mei) – 2 november

De intrede van Venus in Boogschutter op 2 november doordrenkt je met innovatieve en avontuurlijke energie. Het kan zijn dat u nieuwe grenzen gaat verkennen, of het nu gaat om romantische relaties of vriendschappen. Profiteer van deze dag om uw horizon te verbreden.

Tweelingen (21 mei – 20 juni) – 3 november

Mercurius retrograde in Schorpioen op 3 november zou bepaalde waarheden aan het licht kunnen brengen die voorheen verborgen waren. Deze dag kan worden gekenmerkt door diepgaande, zelfs ongemakkelijke gesprekken. Dit is het moment om dieper te graven en eventuele emotionele blokkades op te heffen.

Kreeft (21 juni – 22 juli) – 5 november

Op 5 november zal de Maan in Kreeft de voorkeur geven aan introspectie en dromen. Het is een ideale dag om voor uw huis, familie en dierbaren te zorgen. Neem de tijd voor jezelf en profiteer van deze dag om voor jezelf en anderen te zorgen.

Lees ook  4 tips om rozemarijn in potten langer dan 10 jaar te laten meegaan.

Leeuw (23 juli – 22 augustus) – 1 november

De intrede van Venus in Boogschutter op 1 november zal een hoogtepuntdag voor jou zijn, Leeuw. Jouw avontuurlijke kant wordt belicht, waardoor je de kans krijgt om uit je comfortzone te stappen.

Maagd (23 augustus – 22 september) – 4 november

Op 4 november, midden in Mercurius retrograde in Schorpioen, kon Maagd midden in belangrijke gesprekken terechtkomen. Deze dag zou een goede gelegenheid kunnen zijn voor wat introspectief werk.

Weegschaal (23 september – 22 oktober) – 1 november

Op 1 november kan de intrede van Venus in Boogschutter een positieve invloed op jou hebben, Weegschaal. Uw relaties kunnen een nieuwe wending nemen, met innovatieve en avontuurlijke energie.

Schorpioen (23 oktober – 21 november) – 3 november

Mercurius retrograde in Schorpioen op 3 november kan een belangrijke dag voor je zijn. Geheimen kunnen worden onthuld en verborgen waarheden kunnen aan de oppervlakte komen.

Boogschutter (22 november – 21 december) – 1 november

De intrede van Venus in Boogschutter op 1 november zal een sleuteldag voor jou zijn, Boogschutter. De energie van deze dag kan je inspireren om te reizen, op avontuur te gaan of nieuwe paden te verkennen.

Lees ook  Ontdek het mysterie van jouw dag: Astro-tarot voorspellingen voor 20 september 2023

Steenbok (22 december – 19 januari) – 31 oktober

De volle maan in Stier op 31 oktober zal Steenbokken ten goede komen. Deze energie zal je helpen bepaalde delen van je leven te stabiliseren en je projecten te verankeren.

Waterman (20 januari – 18 februari) – 4 november

4 november, midden in de retrograde van Mercurius in Schorpioen, zou een belangrijke dag kunnen zijn voor Watermannen. Verborgen waarheden kunnen worden onthuld en diepgaande gesprekken worden bevorderd.

Vissen (19 februari – 20 maart) – 5 november

De Maan in Kreeft op 5 november zal Vissen ten goede komen. Je zult intuïtiever en dromeriger zijn. Het is een veelbelovende dag om u te concentreren op uw huis en uw dierbaren.

Related post