Gekke aanbieding op de OneBlade lichaams- en gezichtstrimmer voor -50% op Amazon

Geleverd met al zijn accessoires, Philips’ vlaggenschiptrimmer voordeel op dit moment van een indrukwekkende reductie tot 29 mei 2022 op Amazon. Wacht niet te lang, want dit soort aanbiedingen zullen zich misschien niet snel meer voordoen!

Philips OneBlade voor gezichtsbehandeling, trimmen, stylen en scheren, 5 kammen (model QP2630/30)

Wacht… We zoeken de prijs van dit product op andere sites

OneBlade-technologie: stylen, trimmen, scheren!

De Philips QP2630/30 OneBlade-trimmer alleen combineert alle functionaliteiten die nodig zijn om gezichts- en lichaamsverzorging van een man. Dit hybride apparaat biedt nauwkeurig scheren en trimmen, aangepast aan verschillende maaihoogtes. De OneBlade is gemaakt van roestvrij staal en is onderhoudsvriendelijk een perfect uniforme baard. Er zitten 4 clip-on klompjes bij voor een effect “driedaagse baard”. Hiermee kun je een baard dragen met een lengte van 1, 2, 3 of 5 mm, afhankelijk van de gewenste stijl.

Dankzij zijn 200 bewegingen per seconde, de OneBlade-maaier is ideaal voor het creëren van perfect zuivere randen aan uw baard. Zijn tweerichtingsmessen zorgen voor een nauwkeuriger scheerresultaat dan conventionele scheermessen: de lijnen van je baard zijn perfect. Bovendien zorgen de gladde coating en de afgeronde randen ervoor dat je veilig bent een comfortabele scheerbeurt, zonder irritatie.

Lees ook  Een elektrische maaier + 1 elektrische kantensnijder voor €95... Beperkte voorraad

De OneBlade biedt ook aan een mesje geschikt voor gevoelige plekken. Dit gaat gepaard met een opklikbaar beschermrooster.

Hallo/goedenavond allemaal, ik hoop dat alles goed met jullie gaat? 😁
Vandaag is het scheren + huidverzorging (en god weet dat ik het nodig had) 🤣
☆ PHILIPS ONE BLADE @PhilipsFrance ❤
☆ Trio Huidverzorging door @deciem@SimonVendeme#philips #oneblade #philipsoneblade #theordinary #simonvendeme pic.twitter.com/bgGJ99E3oY

— Cyril 🏳️‍🌈 (@nanousworld_ytb) 3 maart 2022

Philips QP2630/30 OneBlade: een nauwkeurige en veelzijdige trimmer

Functioneel en compact, Philips-scheermes groene en antracietgrijze kenmerken met een batterijduur van 60 minuten. Binnen 4 uur is hij volledig opgeladen. De OneBlade geeft u uitzonderlijke prestaties, waaronder:

  • een dubbel beveiligingssysteem;
  • contourtracking-technologie.

De Philips QP2630/30 OneBlade-trimmer voorzien van een geribbeld antisliphandvat, voor een nauwkeurige en veilige scheerbeurt. Droog bruikbaar, het profiteert ook van een waterdichtingssysteem. Aarzel niet om het onder de douche te gebruiken! De Philips OneBlade wordt geleverd met de volgende accessoires:

  • een mes voor het gezicht;
  • een mes voor het lichaam;
  • een beschermkap;
  • 4 opsteekkammen voor een driedaagse baard (1, 2, 3 of 5 mm);
  • een clip-on lichaamsschoen;
  • een clip-on beschermingssysteem, geschikt voor gevoelige gebieden;
  • een zacht hoesje.
Lees ook  De GARDENA SILENO Minimo 300 robotmaaier nu voor een lage prijs

specificeer dat de messen kunnen na verloop van tijd worden gebruikt. Het wordt nog steeds aanbevolen om deze ongeveer elke 4 maanden te vervangen.

Philips OneBlade voor gezichtsbehandeling, trimmen, stylen en scheren, 5 kammen (model QP2630/30)

Wacht… We zoeken de prijs van dit product op andere sites

Waar kunt u robotmaaiermessen voor een geweldige prijs krijgen?

Ook al wordt deze OneBlade-maaier voor een behoorlijk gekke prijs verkocht op de Amazon-website, het is duidelijk dat dit helemaal niet het geval is voor de messen van robotgrasmaaiersen met goede reden: sommige daarvan kunnen soms veel duurder blijken te zijn dan je zou denken… Terwijl sommigen van jullie jezelf niet langer ontzeggen om producten te gebruiken waarvoor niet altijd messen nodig zijn, kunnen we zeggen dat robotgazon Maaiers zijn erg praktisch bij het scheren!

Aan de andere kant is het lastig om de juiste prijs-kwaliteitverhouding te vinden voor een mes voor een robotgrasmaaier, dus hebben we besloten je gewoon te helpen. Als u naar de volgende online winkel gaat, hoeft u niet voor verrassingen te staan: vind de robotmaaiermessen op de Dasheep-website, u zult niet teleurgesteld worden! In slechts enkele maanden tijd heeft deze online verkoopsite zich weten te profileren als een referentie in de wereld van messen voor robotmaaiers…

Lees ook  vijf dozen voor nog geen 40 euro om je moeder mee te verrassen

Related post