Hoe een Bitcoin-account openen? De procedure voor de 6 beste makelaars

Om een ​​Bitcoin-account te openen, heeft u een makelaar nodig, ook wel makelaar genoemd. Op dit niveau is het vermeldenswaard dat er verschillende platforms bestaan ​​waarmee u zonder problemen een dergelijke rekening kunt openen. Het is ook belangrijk om te benadrukken dat elk van deze makelaars zijn eigen openingsprocedure heeft. Hier leest u hoe u een Bitcoin-account opent.

Algemene informatie over het openen van een Bitcoin-account

L’een Bitcoin-account openen, welke makelaar ook kiest, het is een operatie waarvoor geen kosten verbonden zijn. Het is een procedure die doorgaans 4 stappen volgt:

 • registratie op het platform van de makelaar;
 • authenticatie van uw identiteit;
 • een eerste storting op uw rekening doen;
 • uw account gebruiken om te handelen.

Zoals u kunt zien, begint het openen van een Bitcoin-account met uw registratie. Om dit te doen, moet u toegang krijgen tot de interface van de makelaar van uw keuze. Eenmaal op de startpagina zoekt u eenvoudigweg naar de knop “registreren” of “nu meedoen”, afhankelijk van of de site in het Frans of Engels is geconfigureerd. Voor de rest hoeft u alleen de stappen te volgen die uw cryptomakelaar voorstelt.

Een Bitcoin-account openen op eToro

eToro is een van de eerste makelaars die een aanzienlijk aantal cryptocurrencies verhandelt. Het aantal gebruikers dat Bitcoin-transacties op dit platform uitvoert, wordt geschat op ruim 7 miljoen. eToro maakt eenvoudig gebruik van betaalmethoden zoals creditcards en PayPal-account mogelijk.

De minimale Bitcoin-beleggingsstorting op etoro bedraagt ​​momenteel 40 euro. Deze waarde zou binnenkort moeten stijgen. Om uw account aan te maken, kunt u beginnen met het installeren van de applicatie van de makelaar. Registreer u vervolgens op etoro en definieer vervolgens uw betaalmethode:

 • PayPal;
 • Paysafecard;
 • Achteraf betalen;
 • Debetkaart/creditcard
 • enz.

Na deze stap doet u, volgens de aanbevelingen van de site, een wettelijke aanbetaling van 200 euro. Na deze fase krijgt u toegang tot een bestelling en ontvangt u wat Bitcoin. Beleggers getuigen nog steeds van de betrouwbaarheid van de makelaar en zijn gemakkelijk toegankelijke betalingsmethoden voor investeringen en transits.

Lees ook  De beste cryptocurrency-spellen om te proberen

Een Bitcoin-account openen op “Bitcoin-code”

Toegang tot Bitcoin Code is gratis, maar voordat u het installeert, moet u ervoor zorgen dat uw browser geen cookies meer bevat. Als dit niet het geval is, ga dan niet verder met de installatie. Ga vervolgens naar de interface van de makelaar en registreer u met uw e-mailadres. Dit mag nooit zijn gebruikt of gekoppeld aan een ander account voor cryptotransacties. Log in door uw Bitcoin-portemonnee aan te maken en ga hiervoor naar het ledengedeelte.

Zodra uw Bitcoin-portemonnee geopend is, doet u een eerste storting van 211 euro en begint u met handelen met uw cryptocurrency. Het door de promotor van het platform ontwikkelde systeem maakt het een zeer geoptimaliseerde makelaar. Het biedt deze gebruikers de ondersteuningssystemen van de professionele handelaars van het platform.

Een Bitcoin-account openen op Bitcoin Trader

Om een ​​Bitcoin-handelaarsaccount te openen, gaat u naar het platform en neemt u de tijd om de interface te leren kennen. Voer uw voor- en achternaam, uw e-mailadres en uw telefoonnummer in en valideer vervolgens uw accountopening. Kies uw betalingsmethoden en maak uw eerste storting. Bitcoin-handelaar is een geautomatiseerde makelaar en de werking ervan omvat daarom de exploitatie van kunstmatige intelligentie.

Na registratie hoeft u alleen maar uw storting te doen. Voor de rest zijn de robothandelaren verantwoordelijk voor het optimaliseren van alle transacties met betrekking tot uw Bitcoin-account.

Een Bitcoin-account openen op Coinbase

Het openen van een Bitcoin-account op Coinbase is heel eenvoudig en duurt slechts een paar stappen:

 • ga naar de website van de makelaar en voer uw e-mailadres in en valideer vervolgens;
 • voer uw voornaam, achternaam en wachtwoord in en valideer;
 • volg de instructies en bevestig uw inloggegevens die naar uw e-mailadres zijn verzonden;
 • geef uw geldige telefoonnummer op en voer de code in het daarvoor bestemde vakje in;
 • toegang krijgen tot het ledengedeelte en kiezen voor betaalmethoden;
 • Maak ten slotte de vereiste minimale storting van euro’s en begin met handelen.
Lees ook  denk aan belastingaftrek

Coinbase maakt ook de handel in andere cryptocurrencies mogelijk, zoals Litecoin en Ethereum. Naast zijn bekendheid is Coinbase veilig.

Een Bitcoin-account openen op Cex.io

De methode voor het openen van een account op Cex.io is vergelijkbaar met die op Coinbase, met als enige verschil dat het verkrijgen van accounts gevarieerd is. De initiële investeringsstorting bedraagt ​​20 euro en dit bedrag zou binnenkort moeten stijgen. Een gebruiker kan dus een basis-, geverifieerd- of individueel bedrijfs- en bedrijfsaccount hebben.

Individuele bedrijfs- en bedrijfsrekening

De individuele bedrijfs- en bedrijfsrekening biedt u de mogelijkheid om een ​​onbeperkte hoeveelheid Bitcoin te verkrijgen, zowel per bankoverschrijving als per creditcard.

Basisrekening

Met een basisaccount kun je dagelijks slechts 339 euro Bitcoin kopen en maandelijks 1.695 euro. Bovendien kunt u uw aankoop alleen met een creditcard doen.

Geverifieerd account

Op een geverifieerd account heb je een daglimiet voor het kopen van Bitcoin en deze bedraagt ​​8.471 euro. Wat de maandlimiet betreft, deze bedraagt ​​84.710 euro. U doet uw aankoop echter via bankoverschrijving of creditcard.

Een Bitcoin-account openen op Kraken

Om een ​​Bitcoin Kraken-account te openen, moet je naar kraken gaan en vervolgens:

 • klik op Aanmelden;
 • voer uw gebruikersnaam en wachtwoord in;
 • kies uw betaalmethode gevolgd door een minimale storting van 10 euro (deze prijs zal binnenkort stijgen);
 • handel in uw valuta.

Kraken heeft een ingebouwde portemonnee waarmee gebruikers hun elektronische valuta kunnen kopen, overboeken of opslaan. De transactiekosten die op transacties worden geheven zijn niet aanzienlijk en deze nemen af ​​afhankelijk van de waarde van de gekochte virtuele valuta.

Handel in uw Bitcoins met Metatrader 4

Bitcoin is zeker de bekendste cryptocurrency ter wereld. U bent vrij om er een paar te kopen en ze vervolgens door te verkopen en zo toegevoegde waarde te genereren of uw Bitcoins zelfs voor uw persoonlijke aankopen te gebruiken. Nu heb je ook de mogelijkheid om Bitcoins te verhandelen, vooral door te speculeren op koersstijgingen en -dalingen. Om dit te doen, kunt u een makelaar inschakelen, waardoor u toegang krijgt tot afgeleide financiële producten die verband houden met cryptocurrencies, waaronder Bitcoin. Dit is met name het geval bij Flowbank, die u met Metatrader 4 een wereldberoemde tool biedt.

Lees ook  10 tips om zakgeld te verdienen als tiener

Het is dus mogelijk om eenvoudig uw rekening te openen op het MetaTrader 4 platform, ongeacht uw ervaring op het gebied van speculatie. Hier leest u hoe u het moet doen:

 • U moet een account openen op het platform
 • Download Metatrader 4 door de ontvangen link te volgen
 • Log in met uw gebruikersnaam en wachtwoord
 • Vul de gevraagde gegevens in (alleen bij de eerste keer verbinden)
 • Stort geld op uw account op het platform door naar het handelaars- en overdrachtsgedeelte te gaan
 • Uiteraard raden wij u ten zeerste aan om de demomodus zo lang te gebruiken als u nodig acht. Het heeft inderdaad geen zin om financiële risico’s te nemen totdat u er klaar voor bent. Met de demomodus heeft u toegang tot alle functies en instellingen. Het is dus een goede manier om je in alle veiligheid te oriënteren. Tegelijkertijd kunt u vertrouwen op video-tutorials. Er zijn er veel op internet. Hetzelfde geldt als u uw vaardigheden wilt verbeteren door de online training Metatrader 4 te volgen. Dit is het voordeel van het gebruik van een handelstool die over de hele wereld bekend is. Ontneem uzelf dus niet alle hulp die voor u beschikbaar is, waarvan het grootste deel gratis is.

  Related post