Hoe snel kun jij de indringer op deze afbeelding herkennen?

Je hebt tijd voor een beetje uitdaging ? Perfect ! We hebben een visuele uitdaging stimulerend en leuk voor jou.

Dit is een visuele test waar je in recordtijd een indringer moet vinden. Als je een goede denksnelheid en een bewezen oog voor detail hebt, moet je deze visuele puzzel met vlag en wimpel oplossen.

En als u moeite heeft met het ontdekken van details, kunt u met deze uitdaging uw gezichtsscherpte ontwikkelen.

Visuele test: “Waar is de telefoon in deze supermarkt? »

Zoals je zult hebben begrepen, moet je aandacht en concentratie tonen om deze visuele uitdaging op te lossen. Om het record met minder dan 10 seconden te verbeteren, heb je ook een goede observatiestrategie nodig.

De onderstaande afbeelding stelt een supermarkt voor met verschillende details waaruit deze bestaat. Waar je vandaag zo snel mogelijk naar moet zoeken, is een telefoon. In feite is hij een indringer die in deze omgeving niet op zijn plaats is.

Lees ook  Test je IQ met slechts één wedstrijd!

© Radiotips

Je bent klaar ? Vergeet niet uw timer te starten om uw analyse- en observatiesnelheid te beoordelen. Good luck !

Visuele test: het juiste antwoord

Kunt u de betreffende telefoon niet vinden? Geef jezelf een tweede kans: waarom probeer je het niet opnieuw?

Deze keer geven we je een aanwijzing: het is een nieuw model telefoon: een mobiele telefoon. Dat is jouw keuze !

Zelfs met deze informatie heb je de telefoon nog steeds niet gevonden? Het is dan tijd om u de oplossing voor dit visuele raadsel te onthullen.

De oplossing

Je zou twee winkelwagentjes moeten hebben gezien die op de afbeelding aanwezig zijn. Welnu, de telefoon is gecamoufleerd tussen de boodschappen.

© Radiotips

Heb je de telefoon gevonden? Hoe lang heb je er over gedaan? Als je het in minder dan 10 seconden tot 15 seconden hebt gezien, goed gedaan! Dit betekent dat je een arendsvisie en een uitstekende analytische snelheid hebt. Je bent een uitstekende waarnemer.

Lees ook  Het aantal geiten dat je in de afbeelding vindt, geeft je informatie over je toekomst!

Als je meer dan 15 seconden bent verstreken of de telefoon helemaal niet hebt kunnen vinden, is dat geen probleem en betekent dit zeker niet dat je dom bent. Je hoeft alleen maar de waarnemer in jezelf wakker te maken.

Om uw gezichtsscherpte te verbeteren en meer aandacht te besteden aan details, vindt u de beste visuele oefeningen op onze site. Dankzij deze verschillende soorten visuele tests versterkt u uw visuele en cognitieve vaardigheden.

Related post