Invloed van de ster, het rad van fortuin en matigheid

Beste vrienden en volgers van de Tarot, we ontmoeten elkaar voor een nieuwe verkenning van de toekomst door de mystieke arcana van onze geliefde Tarot.

Giet deze week van 8 tot 14 januari 2024werd er een speciale trekking uitgevoerd om de belangrijkste invloeden op te sporen die de komende dagen zullen markeren.

De eerste grote invloed die tijdens onze trekking aan het licht kwam, was die van de Ster. Deze kaart symboliseert hoop, sereniteit en spiritualiteit. Ze zal deze week een altijd aanwezige kracht zijn en nieuwe duidelijkheid en een optimistisch perspectief brengen voor de uitdagingen waarmee u wordt geconfronteerd.

Toen kwam ook de arcana van het Rad van Fortuin uit, wat aangeeft dat de week gekenmerkt zal worden door verandering. Deze kaart duidt niet noodzakelijkerwijs op goede of slechte verandering, maar eerder op een noodzakelijke evolutie, een vooruitgang in de levenscyclus. Tenslotte komt de laatste grote invloed van deze week uit de arcana van Temperance.

Ze moedigt ons aan om in alle dingen evenwicht en geduld te zoeken, een waardevolle les om in gedachten te houden in deze overgangstijd. Wees dus bereid om het onverwachte te omarmen, met een positieve en evenwichtige houding.

Mogen deze voorspellingen u begeleiden en u helpen bij het navigeren door de soms turbulente wateren van het leven. We zullen elkaar zeer binnenkort weer ontmoeten om de boodschappen van de Tarotkaarten verder te decoderen. Fijne week allemaal.

Lees ook  Persoonlijkheidstest: ontdek of je een dromer of een redenaar bent.

Ram: de ster

Voor jou, Ram, zal deze week gedomineerd worden door de ster. Je beleeft een heropleving vanhoop en sereniteit. Perioden van twijfel en onzekerheid lijken te verdwijnen, waardoor je een gevoel van apathie krijgt nieuwe duidelijkheid. Deel deze heldere voorspellingen met de mensen om u heen om het licht te verspreiden.

Stier: Het rad van fortuin

Stier, het rad van fortuin is deze week naar jou gericht. Verwacht een gevoel te hebben wijziging in jouw leven. Dit zijn niet noodzakelijkerwijs negatieve omwentelingen, maar eerder een natuurlijke progressie van jouw bestaan. Deel deze voorspellingen met degenen die wat moed nodig hebben in het licht van de veranderingen.

Tweeling: Matigheid

Tweelingen, je bent geroepen om deze week matigheid te omarmen. Het is tijd om op zoek te gaan naar deevenwicht en geduld in al je daden. Deze week is een kans voor jou om te leren dat alles op tijd komt voor degenen die wachten. Aarzel niet om dit wijze advies met uw dierbaren te delen.

Kanker: de ster

Kreeft, deze week zal worden gedomineerd door de ster. Bereid je voor op een week voloptimisme en spiritualiteit. Vertrouw op de sterren en verlicht je pad met dit nieuwe perspectief. Deel deze prachtige voorspellingen met de mensen om je heen om hen ook op hun pad te begeleiden.

Lees ook  Symfonie van kosmische energieën op 23 september 2023: Hoe de intrede van de zon in Weegschaal je liefdesleven op zijn kop kan zetten

Leo: Het rad van fortuin

Leeuwen, het rad van fortuin draait deze week in jouw voordeel. Het is een periode van veranderingen en evolutie. Weersta de stroom niet, maar ga er liever mee mee. Deel deze voorspellingen met degenen die er misschien aan herinnerd moeten worden dat verandering een natuurlijk onderdeel van het leven is.

Maagd: Matigheid

Maagden, matigheid is jouw kaart deze week. Het is tijd om op zoek te gaan naar deevenwicht in je leven en leer geduldig te zijn. Het is belangrijk om te begrijpen dat alles zijn eigen ritme heeft. Deel deze voorspellingen met degenen die baat kunnen hebben bij deze waardevolle les.

Weegschaal: de ster

Beste Weegschalen, de ster schijnt deze week op jou. Duidelijkheid en optimisme liggen aan de horizon. Vertrouw erop dat deze ster je naar een mooie toekomst zal leiden. Deel deze voorspellingen met uw dierbaren om ook hun leven wat glans te geven.

Schorpioen: Het Rad van Fortuin

Schorpioenen, het rad van fortuin is gedraaid, wat een week vol grote veranderingen voor jou aangeeft. Omarm deze veranderingen, want ze signaleren een progressie in jouw leven. Deel deze voorspellingen met degenen die misschien moed nodig hebben om de veranderingen onder ogen te zien.

Lees ook  Bereid je voor op de grote hemelse transformatie op 27 december 2023 – Monumentale veranderingen voor drie sterrenbeelden

Boogschutter: Matigheid

Boogschutters, deze week is matigheid bij jullie. Neem de tijd om deevenwicht en de geduld in alle aspecten van je leven. Deel deze voorspellingen met uw dierbaren om hen te inspireren ook naar balans in hun leven te zoeken.

Steenbok: de ster

Steenbokken, deze week verlicht de Ster je lot. Een gevoel van hoop en sereniteit domineert, met beloften van duidelijkheid en optimisme. Deel deze heldere voorspellingen met mensen die misschien wat hoop nodig hebben.

Waterman: Het Rad van Fortuin

Waterman, het rad van fortuin draait deze week voor jou. Verwacht een periode van veranderingen en evolutie. Vergeet niet dat elke verandering een noodzakelijke stap voorwaarts is. Deel deze voorspellingen met degenen die misschien een herinnering aan de natuurlijke levenscyclus nodig hebben.

Vis: Matigheid

Vissen, deze week is matigheid je gids. Het herinnert je aan het belang vanevenwicht en een beetje geduld, vooral tijdens deze overgangsperiode. Deel deze wijze voorspellingen met uw dierbaren om hen te helpen bij het navigeren door hun eigen tijden van transitie.

Related post