IQ-test: Als je goed bent in wiskunde, los deze vergelijking dan op!

Als je graag wiskundeproblemen oplost, dan ben je hier aan het juiste adres.

Deze puzzel is ontworpen om je rekenvaardigheid en probleemoplossend vermogen te testen. Het ziet er misschien makkelijk uit, maar vergis je niet: de meeste mensen die aan deze puzzel hebben meegedaan, hebben gefaald. Zal jij ook in de val lopen? Zie de volgende paragraaf voor de instructies voor deze IQ-test.

De uitdaging van vandaag: los deze wiskundige vergelijking op 65 ÷ 5 × 4 + 3 – 8

Jouw taak is om de wiskundige vergelijking op te lossen: 65 ÷ 5 × 4 + 3 – 8 in de afbeelding hieronder . Je denkt misschien dat je alleen maar de basisberekeningen hoeft toe te passen, maar veel internetgebruikers zijn in deze val gelopen. Het is belangrijk om een paar wiskundige regels te volgen als je deze puzzel wilt oplossen.

Lees ook  Voorspellingen van de Chinese astrologie en het I Ching Hexagram van 5 tot 11 februari 2024
© Mirandaonderzoekt

 

Onthoud dat je je om de oplossing te vinden ook moet concentreren en weg moet blijven van afleidingen om alle kansen aan je zijde te hebben. Om dit te doen kun je het beste ergens heen gaan waar het rustig is.

Waarom deze wiskundige vergelijking oplossen?

Het eerste voordeel van het oplossen van een wiskundige test is het vermogen om je stress en angst te verminderen. Het is een ontspannende en plezierige activiteit. Door ook je hersenen aan het denken te zetten, verbeter je je cognitieve functies, waardoor het makkelijker voor je wordt om alledaagse problemen op te lossen. Het is de moeite waard om erop te wijzen dat deze vaardigheid uiterst belangrijk is als je succesvol wilt zijn, want er is geen tekort aan moeilijkheden in het leven. Om nog maar te zwijgen over het feit dat het aangaan van dit soort uitdagingen ook helpt om je geheugen te ontwikkelen.

Lees ook  Logicatest: meet uw IQ door het juiste kopje koffie te kiezen!

Antwoord: hier is de oplossing van deze wiskundige vergelijking

Ook al is er geen tijdslimiet, hoe sneller je de oplossing vindt, hoe beter je bent in wiskunde. De oplossing van deze vergelijking is 47, wat als volgt wordt uitgelegd en gedemonstreerd: 65 ÷ 5 × 4 + 3 – 8 = 13 × 4 + 3 – 8 = 47. Om hetzelfde resultaat te vinden, moesten we de regel van prioriteiten toepassen.

© Mirandaonderzoekt

Gefeliciteerd als je ook hetzelfde antwoord hebt gevonden! Het laat zien hoe goed je bent in wiskunde. Het laat ook zien dat het oplossen van problemen geen geheimen voor je heeft, en je moet niet vergeten dat deze kwaliteit essentieel is in het dagelijks leven. Aan de andere kant, voor degenen die gefaald hebben, maakt het niet uit – blijf gewoon meer puzzels oplossen om je hersenen aan dit soort situaties te laten wennen. Schaam je niet om met makkelijkere tests te beginnen en het niveau gaandeweg te verhogen. Als je van deze wiskunde-uitdaging hebt genoten, aarzel dan niet om hem te delen op je sociale netwerken zodat je vrienden en familie er ook van kunnen genieten .

Related post