IQ-test: Wat is het exacte aantal driehoeken dat je op deze afbeelding ziet?

Als je denkt dat je een goed gezichtsvermogen hebt, dan ben je hier aan het juiste adres.

Deze vandaag aangeboden IQ-test is een effectieve manier om uw intelligentie en uw observatievermogen te meten en evalueren. De uitdaging lijkt eenvoudig, maar weet dat velen deze gemist hebben. Zal jij slagen waar de meerderheid heeft gefaald? Dat is jouw keuze !

Uitdaging van de dag: Vind het exacte aantal driehoeken in de onderstaande afbeelding

Het eerste dat u moet doen, is aandachtig naar de onderstaande afbeelding kijken . Het bestaat uit een roze vierkant, in verschillende driehoeken gesneden. Het doel van de test is dan om het aantal driehoeken in de figuur te vinden. Om uw taak gemakkelijker te maken, zijn er drie suggesties voor u beschikbaar gesteld.

© Ritm

Het enige wat u hoeft te doen is het exacte aantal te kiezen. Als u voor deze oogtest wilt slagen, moet u zich concentreren. En aarzel daarom niet om u op een rustige en comfortabele plek te vestigen, ver weg van alle bronnen van afleiding.

Lees ook  Visuele test: ga deze uitdaging aan door het nijlpaard te vinden dat verborgen is tussen deze varkens in de afbeelding!

Wat heeft het voor zin om deze IQ-test te doen?

Vooral visuele puzzels kunnen het kortetermijngeheugen en de concentratie helpen versterken, omdat ze vaak het onthouden van visuele details vereisen en deze mentaal moeten manipuleren. IQ-tests en visuele puzzels bevorderen creatief denken en probleemoplossing. Ze moedigen spelers aan om alternatieve oplossingen te vinden en niet-lineair te denken.

Antwoord: hier is het exacte aantal driehoeken in de afbeelding

De oplossing voor de test is (a) of 16 driehoeken. Kijk gerust naar onderstaande afbeelding om zowel het antwoord als de uitleg te zien. In de figuur waren er inderdaad 4 grote driehoeken, gescheiden door de diagonalen. Er waren ook nog 4 andere middelgrote driehoeken en 8 kleine driehoeken. Dat komt neer op 16 in totaal. Heb jij ook dezelfde resultaten gevonden? [bijschrift id = “attachment_6618” align = “alignnone” width = “2560”]© Ritm[/caption] Gefeliciteerd als je gelijk had! Dit geeft eenvoudigweg aan dat u nog steeds uitstekend zicht heeft. Er ontsnapt in ieder geval niets aan je ogen. Uit dit succes blijkt ook dat je veel aandacht besteedt aan details. Weet dat dit een zeer gewilde kwaliteit is op verschillende gebieden van het leven. Als het je niet is gelukt, maak je geen zorgen. Dit betekent niet noodzakelijkerwijs dat u een zichtprobleem heeft. Het kan zijn dat je hersenen gewoon niet gewend zijn aan dit soort situaties. Daarom moet je oefenen met het aangaan van uitdagingen om de meer gecompliceerde tests gemakkelijk op te lossen. Laat uw vrienden hiervan profiteren door deze test op sociale netwerken te delen, zodat ook zij zich kunnen vermaken.

Related post