kosmische invloeden, zondoorgang in Steenbok, Venus-Pluto conjunctie en Volle Maan in Kreeft

Welkom, trouwe astrologievolgers, terwijl we ons voorbereiden om de drempel naar een nieuw jaar te overschrijden. De week van 25 t/m 31 december 2023 belooft opmerkelijk te zijn in termen van kosmische invloeden.

Het is een tijd van eindes en begin, waarin het oude wordt overschaduwd door het nieuwe, wat een golf van frisse energie en nieuwe mogelijkheden met zich meebrengt. Deze week zal de Zon zijn reis door het pragmatische en gedisciplineerde teken Steenbok voortzetten en ieder van ons inspireren om een ​​solide basis voor de toekomst te leggen en hard te werken om onze doelen te bereiken.

Maar pas op dat je niet verdwaalt in ambitie en onthoud het belang van verbinding en intimiteit tijdens deze feestelijke periode. Venus, de planeet van liefde en schoonheid, zal in conjunctie komen met Pluto, waardoor onze relaties diepte en intensiteit krijgen.

Het is een tijd om onze diepste verlangens te verkennen en de maskers los te laten die we vaak dragen in dagelijkse interacties.

Deze astrologische beweging kan ook spanning in relaties veroorzaken, dus het is essentieel om conflicten met mededogen en begrip te behandelen. Bovendien zal de Volle Maan in Kreeft op 29 december onze behoefte aan emotionele veiligheid en huiselijk comfort verlichten.

Deze Volle Maan zal een goed moment zijn om je los te maken van externe onrust en in contact te komen met onze innerlijke gevoelens.

Dit alles, gecombineerd met de transformerende energie van het nieuwe jaar, biedt ongelooflijke mogelijkheden voor persoonlijke groei en verandering. Hier is een overzicht van wat elk teken kan verwachten van deze periode van kosmische opwinding en transitie.

Lees ook  Wintertuin: hoe tropische planten kweken?

Ram (21 maart – 19 april)

Je geluksdag zal zijn 28 december wanneer Mars, uw heersende planeet, een gunstig aspect vormt met de Maan in Kreeft. Deze hemelse alliantie belooft een boost in energie en zelfvertrouwen. De projecten die u op deze dag onderneemt, zullen waarschijnlijk succesvol zijn en u ontvangt mogelijk positief nieuws. Je zult je ook meer in harmonie voelen met je emoties, wat oprechte en diepgaande gesprekken kan aanmoedigen.

Stier (20 april – 20 mei)

De 29 december, dag van de Volle Maan in Kreeft, zal bijzonder gunstig voor u zijn. Uw behoefte aan comfort en veiligheid zal toenemen, waardoor u belangrijke beslissingen kunt nemen met betrekking tot uw huis en gezin. Intieme en oprechte gesprekken zullen de voorkeur genieten, en u zult uw gevoelens met grote authenticiteit kunnen uiten.

Tweelingen (21 mei – 20 juni)

De 27 december wordt een onvergetelijke dag voor jou. Mercurius, uw heersende planeet, zal in conjunctie komen met Jupiter, de planeet van het geluk. Op deze dag zal uw geest bijzonder scherp zijn en uw ideeën briljant. Communicatie zal ook de voorkeur genieten, en dankzij uw onderhandelingsvaardigheden kunt u uw projecten vooruit helpen.

Kreeft (21 juni – 22 juli)

De 29 december, de dag van de Volle Maan in jouw teken, zal een moment van groot belang voor je zijn. Op deze dag zullen uw emotionele behoeften en uw behoefte aan veiligheid aan het licht komen. Je zult je ware gevoelens gemakkelijk kunnen uiten en een diepe verbinding kunnen maken met de mensen van wie je houdt.

Lees ook  Ontdek jouw tarot astrologie voorspellingen voor 02 oktober 2023: Optimisme, inspiratie en intuïtie staan in de schijnwerpers!

Leeuw (23 juli – 22 augustus)

De 30 december zal een bijzonder betekenisvolle dag voor u zijn. De Zon, jouw heerser, zal een harmonieus aspect vormen met Uranus, de planeet van verandering en bevrijding. Je zult je vrijer en creatiever voelen dan ooit. Dit is het ideale moment om een ​​spannende nieuwe activiteit aan te pakken of om gedurfd te zijn in uw projecten.

Maagd (23 augustus – 22 september)

De 27 december is jouw geluksdag. Uw heersende planeet, Mercurius, die een alliantie vormt met Jupiter, u zult bijzonder helderziend en intuïtief zijn. Uw analytische en organisatorische vaardigheden worden benadrukt, zodat u verstandige beslissingen kunt nemen.

Weegschaal (23 september – 22 oktober)

De 29 december wordt een onvergetelijke dag voor jou. De komst van uw heersende planeet Venus, conjunct Pluto, zal intensiteit brengen in uw relaties en emoties. Dit is het perfecte moment om de banden met degenen van wie je houdt te versterken en je begrip van je eigen gevoelens te verdiepen.

Schorpioen (23 oktober – 21 november)

De 28 december, met Mars in een goed aspect ten opzichte van de Maan in Kreeft, zal een dag zijn die bevorderlijk is voor actie. Je voelt je energiek en vastberaden om je doelen te bereiken. Geduld en doorzettingsvermogen zullen beloond worden.

Lees ook  Heb je goede ogen? Test bij ons uw gezichtsscherpte!

Boogschutter (22 november – 21 december)

De 27 december zal je geluksdag zijn. Mercurius staat in conjunctie met uw heersende planeet, Jupiter, en inspireert optimisme en vreugde. Uw ideeën zullen bijzonder briljant zijn en u zult ze gemakkelijk kunnen communiceren.

Steenbok (22 december – 19 januari)

De 31 december, zal de zon in Steenbok in harmonie zijn met Neptunus, de planeet van dromen. Dit is het ideale moment om uw toekomstplannen te visualiseren en uw doelen voor het komende jaar te definiëren.

Waterman (20 januari – 18 februari)

De 30 december, zal uw heersende planeet, Uranus, in goed aspect staan ​​met de Zon in Steenbok. Je voelt je geïnspireerd en klaar om de veranderingen die aan de horizon staan ​​te omarmen.

Vissen (19 februari – 20 maart)

De 31 decemberNeptunus, jouw heersende planeet, zal in goed aspect staan ​​met de Zon in Steenbok. Je voelt je bijzonder intuïtief en verbonden met je dromen. Het wordt een magische dag voor je, vol synchroniciteiten en tekenen.

Related post