Kosmische trillingen en tarot: astrologische voorspellingen voor de week van 2 tot 8 oktober 2023

Hé, vriend van de sterren! Je bent vast nieuwsgierig naar wat de planeten en tarotkaarten deze week voor je in petto hebben. Kom lezen over de intriges en verrassingen die het universum zorgvuldig heeft uitgelijnd van 2 tot 8 oktober 2023.

Beste lezers en liefhebbers van astrologie en tarot, met genoegen presenteer ik u onze astrologische voorspellingen voor de week van 2 tot 8 oktober 2023 , ontleend aan een tarotlezing. Deze week belooft een levendige periode te worden, gekenmerkt door sterke en onderscheidende energieën, die elk van de sterrenbeelden zullen beïnvloeden. Begin deze week vertelt de Tarot ons over de Arcana van de Zon, die een periode van helderheid en harmonie aangeeft. Dit is het perfecte moment om uw persoonlijke en professionele doelen opnieuw op één lijn te brengen. Negeer de kansen die op uw pad komen niet; deze kunnen op de lange termijn nuttig zijn. Halverwege de week zal de Hanged Man Arcana de loting domineren. Dit laatste nodigt uit tot een moment van pauze en reflectie. Het roept je op om de dingen vanuit een nieuw perspectief te bekijken, situaties los te laten waar je geen controle over hebt en het transformatieproces met rust te aanvaarden. Aan het einde van de week herinnert het Rad van Fortuin Arcanum ons eraan dat het leven een constante cyclus van ups en downs is. Er zullen uitdagingen zijn die je het hoofd moet bieden en onvoorziene gebeurtenissen die je moet beheersen, maar onthoud dat deze obstakels er zijn om je te helpen groeien. Voor sommigen is er misschien ook geluk, dus blijf open voor onverwachte kansen. Over het geheel genomen zal deze week getint zijn met een mix van positieve en negatieve energieën, een delicate dans tussen momenten van actie en introspectie. Zoals altijd is het belangrijk om gecentreerd te blijven en deze invloeden te gebruiken voor je persoonlijke en spirituele groei. Naarmate de week vordert, zullen we bekijken hoe deze krachten elk sterrenbeeld kunnen beïnvloeden. Houd ons dus in de gaten voor meer inzichten.

Lees ook  24 december 2023: Bereid je voor op een astrale aardbeving die liefde en emoties beïnvloedt

Ram: De zon

In jouw geval, lieve Ram, schittert de Zonnekaart speciaal voor jou aan het begin van de week. Dit symboliseert een fase van helderheid en persoonlijke vooruitgang . Het is tijdens deze periode dat u uw doelen opnieuw kunt afstemmen om uw potentieel te maximaliseren. De kansen die op je pad komen, zijn er om te grijpen, dus aarzel niet om ze te verkennen. Deel deze voorspellingen met je vrienden van hetzelfde sterrenbeeld.

Stier: De gehangene

Stier, de Beul-kaart verschijnt in je doordeweekse tekening. Het is een signaal om de tijd te nemen om na te denken en situaties vanuit een nieuw perspectief te observeren. Laat los wat buiten je controle ligt en wees klaar voor de transformatie die aan de horizon staat. Vertel het aan je Taurus-vrienden, zodat ze weten wat ze kunnen verwachten.

Lees ook  Kies een figuur en ontdek wat mensen in jou aantrekt!

Tweelingen: Het Rad van Fortuin

Voor Gemini openbaart zich aan het einde van de week het rad van fortuin. Verwacht wendingen en onverwachte gebeurtenissen die je zullen stimuleren om te evolueren. Elke uitdaging is een kans om te groeien, dus houd uw hoofd hoog en ga met vertrouwen verder. Vergeet niet om deze voorspellingen met je Gemini-vrienden te delen .

Kanker: De zon

Kreeften, je bent gezegend door de zon aan het begin van de week. Profiteer van deze periode van duidelijkheid om uw inspanningen te concentreren op uw persoonlijke en professionele doelen. De kansen die deze week voor u beschikbaar zijn, zijn veelbelovend, grijp ze zonder aarzeling. Vertel het aan je vrienden van hetzelfde teken; deel deze voorspellingen met hen.

Leeuw: De gehangene

Leeuwen, de Hangman-kaart zit in je midweeklezing, wat aanleiding geeft tot een nadenkende pauze. Neem de tijd om situaties vanuit een ander perspectief te bekijken en dingen los te laten waar je geen controle over hebt. Wees bereid om de komende transformatie met sereniteit te omarmen. Voel je vrij om als Leeuw deze voorspellingen met je collega’s te delen .

Lees ook  Ontdek je lot met hemelse harmonie: wat wordt jouw geluksdag tijdens de mystieke week van 20 tot 26 november 2023?

Maagd: Het Rad van Fortuin

Tenslotte verschijnt voor Maagden aan het einde van de week het Rad van Fortuin. Verwacht ups en downs, maar onthoud dat elke uitdaging die je tegenkomt een kans is om je innerlijke kracht te vergroten. Blijf dus open voor het onverwachte en deel deze voorspellingen met andere Maagden. En zo verder voor de andere tekens van de dierenriem: Weegschaal, Schorpioen, Boogschutter, Steenbok, Waterman en Vissen. Blijf op de hoogte en ontdek welke invloed deze krachten op uw week hebben. Deel deze voorspellingen met de mensen om je heen en geniet samen van de energieën van deze week.

Related post