Logicatest: Vind de fout! Kun jij raden wat er mis is met de afbeelding?

Je hebt 1 minuut om de fout te vinden en dit logische probleem op te lossen.

Logische tests worden gebruikt om uw cognitieve vaardigheden te vergroten. Ze testen je analytische vaardigheden en redenering. Iedereen is niet complex, maar heeft het potentieel om ze op te lossen. Met deze hersenuitdagingen kun je plezier hebben en je logische gevoel ontwikkelen.

Logische test: “Waar zit de fout op dit kruispunt? »

Dit soort IQ-test omvat het vinden van de fout of inconsistentie door logisch redeneren. U moet inderdaad het element vinden dat niet in de afbeelding past of dat ontbreekt. Denk jij over voldoende intelligentie en goede analytische vaardigheden te beschikken om de indringer te identificeren? Doe voor de zekerheid gewoon de test. Op de volgende afbeelding is een kruispunt te zien. Hierbij is er een element dat niet bestaat of ontbreekt. Wat u moet doen, is proberen het binnen 60 seconden te identificeren. Om te slagen, moet u daarom blijk geven van snelheid en logisch redeneren.

Lees ook  Persoonlijkheidstest: het eerste dier dat je ziet, geeft je een goed advies
© Ritm

Voel je je er klaar voor? Veel geluk !

Logische test: het juiste antwoord

De minuut loopt ten einde. Het is tijd om de balans op te maken: heb je het juiste antwoord gevonden of heb je het gemist?

De oplossing

De oplossing voor deze logische test vind je bij de blauwe richtingborden die hoog geplaatst zijn. Ze geven een wegroute aan. Als je goed kijkt, ziet je helemaal rechts een witte pijl die de mogelijkheid aangeeft om rechtsaf te slaan. Op de afbeelding is echter geen enkele weg te zien die in deze richting leidt. Aan deze kant heb je alleen een eindeloze stoep. Dus, is het je gelukt dit antwoord te vinden? Dit betekent dat je een zeer goede analytische geest hebt. En als je de fout in minder dan 1 minuut hebt kunnen achterhalen, gefeliciteerd! Je gevoel voor logica en redenering is bewonderenswaardig. Je bent in staat dingen uit te zoeken en het valse van het ware te onderscheiden in minder tijd dan nodig is.

Lees ook  Persoonlijkheidstest: ontdek wie je echt bent door eerst te kijken naar het dier dat je ziet!
© Ritm

Aan de andere kant maakt het niet uit of het je niet is gelukt om de fout binnen de gestelde tijd te vinden. Dit betekent simpelweg dat je je hersenen moet stimuleren en aan je logische gevoel moet werken. Om u te helpen, biedt onze pagina een zeer groot aantal IQ- en redeneertests aan die uw vaardigheden kunnen verbeteren. Ze zijn perfect om je hersenen te stimuleren om aan je rationele denken te werken. Heeft deze test je vermaakt en gestimuleerd? Aarzel niet om uw tevredenheid te delen met de mensen om u heen. Nodig hen ook uit om deze cerebrale uitdaging aan te gaan en het beter te doen dan jij.

Related post