Los de wiskundepuzzel op om je geest in goede conditie te houden.

Als de puzzels Het zijn puzzels die lateraal denk- en observatievermogen vereisen. Alleen al het voltooien van deze uitdaging houdt je geest actief en fit.

Dit is ook het voordeel van het wiskundige raadsel van vandaag! Terwijl het je helpt om plezier te hebben en je stress- en vermoeidheidsniveau voor een paar momenten te verminderen, dit is Met IQ kunt u uw hersenen trainen en uw cognitieve vaardigheden optimaal benutten.

Haal dan op deze uitdaging wiskunde om je hersenen te oefenen terwijl je plezier hebt!

Wiskundetoets: “Wat is de oplossing van de laatste vergelijking?” »

De onderstaande afbeelding bevat 3 vergelijkingen: 1 + 1 = 3, 3 + 3 = 7, 9 + 9 = ? Kun je op basis van de eerste twee vergelijkingen het antwoord op de laatste vergelijking vinden: 9 + 9 = ?

Lees ook  Onthul de geheimen van je sociale gedrag door te kiezen uit deze 5 telefoonposities!

Zorg ervoor dat u deze IQ-test niet onderschat. Het lijkt op het eerste gezicht eenvoudig, maar het vereist nadenken en creativiteit.

© Radiotips

Vooral omdat je een tijdslimiet moet respecteren. Om deze wiskundige puzzel op te lossen, dus je hebt 20 seconden tijdslimiet die begint in 3, 2, 1… Het is aan jou!

IQ-test: het juiste antwoord

De wiskunde-uitdaging van vandaag test je basiskennis van wiskunde en je persoonlijke puzzeloplossende vaardigheden. Vond je het leuk om deze vergelijking op te lossen? Uiteindelijk is dat waar het om gaat, toch? Omdat je in beide gevallen slaagt of faalt in de puzzel, doe je altijd ervaring, een actief brein en misschien wel nieuwe vaardigheden op!

Denk je dat je het juiste antwoord hebt gevonden? Controleer het op basis van de onderstaande oplossing:

Lees ook  4 oktober 2023: De zon, de maan en het rad van fortuin - Ontdek hoe de tarot jouw dagelijks leven stuurt!

De oplossing

Om de puzzel van vandaag op te lossen, moesten we deze logica volgen:

1 + 1 = 2 en 2 + 1 = 3, dus 1 + 1 = 3.

Op dezelfde manier geldt 3 + 3 = 6 en 6 + 1 = 7. Daarom telt hij het resultaat op met een extra 1 om het antwoord te krijgen. Je krijgt dus met de laatste vergelijking: 9 + 9 = 18 en 18 + 1 = 19. 9 + 9 = 19.

Het antwoord dat we moesten vinden is dan 19.

© Radiotips

Dus, heb je het raadsel van vandaag met succes ontcijferd? Gefeliciteerd als het je gelukt is. Zo niet, weet dan dat je al een actieve geest hebt gekregen door deze uitdaging aan te gaan.

Wil je je vaardigheden een boost geven? Voltooi regelmatig hersenuitdagingen. Bezoek onze site. En vergeet niet deze IQ-test te delen met je vrienden en familieleden om hen te inspireren ook aan hun geest te werken!

Related post