Los deze wiskundepuzzel op met je logische geest!

Ben je op zoek naar een manier om je intelligentie op een leuke manier aan te scherpen? Er is niets beters om dit op te lossen dan op te lossen een puzzel wiskundig.

Vanwege de moeilijkheidsgraad kunt u uw denken en logisch redeneren verder ontwikkelen. Door het formaat zul je het zien als een recreatieve manier om je hersenen te trainen.

Dit is zeker wat u zult proberen op te lossen de test van de dag.

IQ-test: “Wat is het antwoord op het wiskunderaadsel?” »

Een puzzel Wiskunde is verre van een reeks operaties zonder kop of staart. Integendeel, het vertegenwoordigt een wirwar van cijfers, cijfers en rekentekens volgens logisch redeneren.

Om het verband tussen hen en hun redenering te begrijpen, moet je over goede analytische vaardigheden en een zekere creativiteit beschikken. Om dit soort puzzels op te lossen, weet hij deze vanuit verschillende invalshoeken te benaderen. Hierdoor kunt u uw denken een impuls geven, uw mentale behendigheid stimuleren en uw kritische zin testen. Als je een voorbeeld nodig hebt om op te lossen, bekijk dan deze IQ-test.

Lees ook  Vind jij de oplossing voor deze wiskundige vergelijking 69 ÷ 3 × 4 + 5 – 8?

In de weergegeven afbeelding heb je drie bewerkingen, waaronder één met een onbekend element.

Hier is het: 2 +3=25, 4 +5=45, 1 +6=? Jouw missie is om het onbekende nummer van de derde operatie te vinden.

© Radiotips

Om de oplossing te vinden, moet je begrijpen dat deze drie vergelijkingen een logisch concept gemeen hebben.

Alleen door deze laatste te vinden, kun je deze puzzel succesvol voltooien. Gebruik je analytische denkvermogen om tot de kern van het probleem te komen en neem de tijd die daarvoor nodig is.

Zodra jij je er klaar voor voelt, ga ervoor!

IQ-test: het juiste antwoord

Heeft u 1 minuut, 30 minuten, een halve dag of meerdere dagen nodig gehad om uw antwoord te vinden? Het maakt niet uit hoe lang je er over gedaan hebt. Ontdek hieronder of het je gelukt is.

Lees ook  Unieke astrologische gebeurtenis op 4 februari 2024: transformatie van de vier belangrijkste astrologische tekens

De oplossing

Om deze reeks vergelijkingen op te lossen, moet je het wiskundige concept vinden dat gemeenschappelijk is voor de drie gevraagde bewerkingen. Door logisch te redeneren, zul je het volgende principe moeten vinden:

2+3=25, wat wordt verkregen door 2+3=5 te plaatsen, door dit resultaat 5 met 5 te vermenigvuldigen, krijg je 25.

4+5=45, wat wordt verkregen door 4+5=9 te plaatsen, door dit resultaat 9 met 5 te vermenigvuldigen, krijg je 45.

Door deze configuratie toe te passen met de onbekende bewerking, krijgt u de volgende vergelijking:

1+6=7 en 7×5=35

Het onbekende dat we kunnen vinden is dus het getal 35. Daarmee kunnen we de derde vergelijking 1 +6=35 stellen

© Radiotips

Als je dit product hebt gevonden, kun je trots op jezelf zijn. Je hebt een goed logisch inzicht en een grote mentale intelligentie.

Lees ook  Unieke astrale ontmoeting op 30 oktober 2023: Maan en Pleiaden beïnvloeden je liefde

Aan de andere kant is het geen probleem als je de oplossing niet hebt gevonden. Het enige dat u hoeft te doen, is oefenen met onze andere IQ-tests om uw mentale behendigheid aan te scherpen en aan uw logica te werken.

Related post