Maak uw geraniums vóór 15 december klaar voor een overvloedige bloei in het voorjaar

Je hebt geraniums in uw tuin en u wilt ze onderhouden? Geen paniek !

Vóór 15 december bieden wij u aan een tuintip heel eenvoudig om uw geraniums te verzorgen. Volg deze paar advies om uw bloemen de beste verzorging te bieden!

Waarom moeten geraniums vóór 15 december worden voorbereid?

Geraniums zijn planten die gewaardeerd worden om hun kweekgemak en hun langdurige bloei. Door uw geraniums vóór 15 december goed te prepareren, helpt u ze de koudere maanden van het jaar te overleven.

Het is belangrijk om de stelen te snoeien en op te potten om te voorkomen dat ze bevriezen en afsterven.

Tegelijkertijd moet u de uitgebloeide bloemen verwijderen om de bloei in het voorjaar te bevorderen. Tenslotte wordt aanbevolen om de grond rond de wortels te verwijderen en een voedingsrijke meststof toe te voegen om de gezondheid van de plant te verbeteren.

Wat is het simpele dat u kunt doen om een ​​overvloedige bloei te bevorderen?

Bloemrijke bronnen zijn mogelijk dankzij één echte gebaar. Dit is de grootte van geraniums van vóór 15 december. Dit actie zal een overvloedige en weelderige bloei bevorderen.

Lees ook  Hoe kun je een plant die vorst heeft gekregen in een pot of in de grond redden en weer aan de slag krijgen?

Geraniums moeten worden gesnoeid door takken die dood of beschadigd zijn te verwijderen. Als de tuinman niet wil dat de geraniums te hoog worden, kan hij ze ook zo knippen dat ze even hoog blijven.

Dit manipulatie zal de vernieuwing van de plant bevorderen en de productie van nieuwe scheuten stimuleren.

Nadat de geraniums zijn gesnoeid, is het mogelijk om andere zorg te verlenen voor een bloemrijk voorjaar. Het is belangrijk om de geraniumgrond te vervangen door een voedzaam mengsel, rijk aan organisch materiaal en kunstmest.

Zodra dit is gebeurd, moet u de planten regelmatig water geven, zodat ze kunnen profiteren van de voedingsstoffen die nodig zijn voor een goede ontwikkeling.

Welke andere zorg moet aan geraniums worden besteed voor een bloemrijke lente?

Idealiter zouden geraniums dat moeten zijn afgescheurd, verdeeldenz getransplanteerd vóór 15 december. Er zijn echter andere verzorgingsopties voor een overvloedige en weelderige bloei in het voorjaar.

Allereerst moeten geraniums dat zijn bewaterd regelmatig in de zomer en herfst. Dan is het tijdens het groeiseizoen belangrijk om hun niet te vergeten kunstmest meenemen. Het zal ook nodig zijn om hen een geschikte locatievermijd plaatsen die te droog of te vochtig zijn.

Lees ook  Wat zijn de meest voedzame etensresten voor je planten?

Als de bloemen ten slotte beginnen te vervagen, is het een goed idee om een Wieden om onkruid te verwijderen dat de wortels kan verstikken.

Om een ​​optimale bloei van uw geraniums in het voorjaar te bereiken, volgen hier een paar eenvoudige stappen:

  • Water regelmatig.
  • Breng kunstmest meevooral aan het begin van het seizoen.
  • Kies een geschikte locatieniet te droog en niet te vochtig.
  • Graszodra de bloemen beginnen te vervagen.

De eenvoudig gebaar Wat je kunt doen om een ​​overvloedige bloei te bevorderen, is door de geraniumstelen vóór 15 december af te knippen. In feite geeft deze actie ze een boost en een boost aan energie waardoor ze in de lente uitbundig zullen bloeien.

Het is belangrijk om deze handeling vóór 15 december uit te voeren, omdat de plant na deze datum zich voorbereidt op de winter en niet meer zal groeien.

Lees ook  Tuinmulchen: al onze tips en trucs om het goed te doen

Andere zorg die aan geraniums moet worden besteed voor een bloemrijk voorjaar bestaat uit het regelmatig water geven en het voorzien van een geschikte organische meststof, zodat de grond goed vochtig blijft. Als men echter een weelderige bloei wil verkrijgen, dan is dat wel het geval

Het is belangrijk om vóór 15 december het eenvoudige gebaar met Geraniums uit te voeren dat in dit artikel wordt genoemd.

Hierdoor krijgt uw tuin extra kleur en kunt u het hele jaar door genieten van bloemen. Vergeet ook niet om meer te weten te komen over andere tuintips, zodat uw groene ruimte perfect onderhouden wordt en een lust voor het oog is.

Related post