Oefen lateraal denken terwijl je plezier beleeft aan het oplossen van deze wiskundepuzzel.

Of het nu in de vorm van problemen of puzzels is, IQ-testen Wiskunde zijn oefeningen die je intelligentie testen en je helpen je mentale vermogens te verbeteren.

Omdat ze vaak logisch denken, lateraal denken en probleemoplossende vaardigheden vereisen om oplossingen te vinden, deze hersenoefeningen zijn perfect om al uw cognitieve vaardigheden actief te houden.

Vooral omdat je ook plezier kunt hebben.

IQ-test: “Als 87 + 92 = 22, 39 + 21 = 13, hoeveel is dan 52 + 31?” »

Hersenen oefening die wij u hieronder voorstellen, vereist onconventioneel denken, rekening houdend met de gegeven beperkingen en informatie. Het gaat dus om nadenken en een zijdelingse benadering.

Als gevolg hiervan vereist deze wiskundepuzzel een bepaald niveau van creativiteit en kritisch denken. Je zult inderdaad gedwongen worden om anders te denken en onverwachte oplossingen te vinden om het op te lossen.

Lees ook  Persoonlijkheidstest: Wat zegt je favoriete landschap over de manier waarop je met relaties omgaat?

Je bent klaar ? Kijk eens goed naar de volgende afbeelding. U zult twee vergelijkingen vinden die al zijn opgelost en een andere die uw tussenkomst vereist.

Probeer op basis van de logica die in deze eerste twee bewerkingen wordt gebruikt het antwoord op 52 + 31 te vinden.

© Radiotips

Neem zoveel tijd als nodig is om dit wiskundeprobleem te analyseren en te ontcijferen. Vergeet echter niet uw timer te starten om uw analysesnelheid te meten.

Weet dat de genieën het in minder dan 20 seconden hebben opgelost. Wat zal er met je gebeuren? Good luck !

IQ-test: het juiste antwoord

Heb je verschillende benaderingen overwogen en al je wiskundige kennis en expertise toegepast, maar lukt het niet om de aanwijzingen te vinden en de code te vinden die deze wiskundepuzzel oplost? Blijf nog even zoeken voordat je het opgeeft.

Lees ook  Enkele astrale gebeurtenis 19 november 2023: Jupiter retrograde en de invloed ervan op de dierenriemtekens

Nu je al je middelen hebt gebruikt, is het tijd om het juiste antwoord te onthullen.

De oplossing

De oplossing die we moesten vinden is 9.

Heb je dit resultaat bereikt? Als dat zo is: onze felicitaties! Je beschikt over een grote intelligentie en we zijn er zeker van dat je een creatief persoon bent met goede probleemoplossende vaardigheden.

Als u dit cijfer niet hebt gevonden, kunt u als volgt verder gaan.

Je moest elk cijfer van de eerste term optellen en de twee cijfers van de tweede term aftrekken voordat je ze als volgt optelde: 87 + 92 = (8 + 7) + (9 – 2) = 15 + 7 = 22. Op dezelfde manier de tweede vergelijking, je hebt 39 + 21 = (3 + 9) + (2 – 1) = 13.

Voor de laatste vergelijking krijg je dan: 52 + 31 = (5 + 2) + (3 – 1) = 7 + 2 = 9.

Lees ook  Oktober onthult een reeks betoverende verrassingen voor deze 5 dierenriemtekens

© Radiotips

Related post