Omarm verandering: uw tarotgids voor de week van 23-29 oktober 2023

Hé, dierbare vriend van het universum! Voel jij je klaar voor transformatieve verandering? Mis onze spannende Tarotgids deze week niet en ontdek wat de sterren voor je in petto hebben. Kom op, laten we samen kijken naar de kansen die je te wachten staan!

Verwelkom iedereen in deze heilige ruimte gewijd aan de verkenning van kosmische energieën. We zullen samen doordringen in het onzichtbare, in deze ware dialoog met het universum die wordt onthuld door de taal van tarotkaarten. Voor de week van 23 tot en met 29 oktober 2023 heeft de kosmische dans van de planeten en sterren grote invloeden voor ons in petto die ik voor je heb ontcijferd. Allereerst verschijnt de Gehangene in kracht, als symbool van een overgangsfase, een tijd van pauze die nodig is voor reflectie en introspectie. Het is tijd om een nieuw perspectief te omarmen, om uw overtuigingen of zelfs uw vooropgezette ideeën te herzien. Deze passage kan ongemakkelijk zijn, maar is essentieel voor je persoonlijke groei. De bedrieger maakt dan zijn gedurfde entree, wat een nieuw begin aangeeft, een kans die zich zou kunnen voordoen en die uw nieuwsgierigheid en uw verlangen om te ontdekken zal wekken. Haal diep adem, neem je moed met beide handen en laat je leiden door je intuïtie. Tenslotte is Justice de laatste hoofdrolspeler van deze week. Het is een teken dat het evenwicht in bepaalde aspecten van je leven moet worden hersteld. Het roept je op om doordachte, eerlijke en rechtvaardige beslissingen te nemen voor jezelf en anderen. Deze drie krachtige archetypen nodigen ons uit om verandering te omarmen met wijsheid, moed en onderscheidingsvermogen. Ze kondigen een week van intense evolutie aan, waarin de zoektocht naar waarheid, durf en loslaten je kostbaarste bondgenoten zullen zijn. Luister naar deze tekens, zij zijn de gidsen van je sterrenpad.

Lees ook  Onthul je hemelse geluk: astrologische voorspellingen voor de week van 2 tot 8 oktober 2023!

Ram: De gehangene

Deze week is de Gehangene jouw gids. Het nodigt u uit om te pauzeren , een stap terug te doen en na te denken over uw beslissingen uit het verleden. Dit is de perfecte tijd voor diepe, eerlijke introspectie. Vergeet niet deze waardevolle voorspellingen te delen.

Stier: De moloch

De molochkaart domineert je week. Verwacht een moment van initiatie, een nieuw begin dat je dagelijkse leven kan ontwrichten. Wees moedig en luister naar je intuïtie! Geef dit bericht door aan andere Stier-mensen om je heen!

Tweeling: gerechtigheid

Voor Gemini is het de kaart van rechtvaardigheid die zich deze week voordoet. Er moeten eerlijke en evenwichtige beslissingen worden genomen. Zorg ervoor dat je deze voorspellingen deelt met andere Tweelingen in je leven.

Lees ook  Test je IQ en vind de 4-cijferige code in minder dan 60 seconden!

Kanker: de gehangene

Kreeft, jouw week wordt gedomineerd door de Gehangene . Omarm verandering en laat eventuele vooroordelen los. Aarzel niet om deze voorspellingen met andere kankers te delen.

Leeuw: De moloch

Leo, deze week wordt gekenmerkt door de dynamiek van de moloch . Voel de opwinding van nieuwe kansen die zich kunnen voordoen. Deel dit nieuws met andere Lions om positieve energie te verspreiden.

Maagd: gerechtigheid

Maagd, jouw week wordt omlijst door de krachtige kaart van rechtvaardigheid . Het vereist evenwichtig denken en afgemeten acties. Het is belangrijk om deze kaart met andere Maagden te delen.

Weegschaal: de gehangene

Weegschaal, de Gehangene is jouw kaart van de week. Het is een oproep tot reflectie en introspectie. Vergeet niet deze voorspellingen te delen met je Weegschaalvrienden.

Schorpioen: De moloch

Schorpioen, deze week is het de molochkaart die je begeleidt. Kom uit je comfortzone en omarm verandering. Deel deze voorspellingen met andere Schorpioenen die je kent.

Lees ook  Retrograde Jupiter in 2023: Invloed op drie dierenriemtekens en transformaties in de liefde

Boogschutter: Gerechtigheid

Boogschutter, jouw week wordt beïnvloed door rechtvaardigheid , een symbool van evenwicht en harmonie. Het is nu tijd om eerlijke en evenwichtige beslissingen te nemen. Deel deze waardevolle voorspellingen met andere Boogschutters.

Steenbok: De gehangene

Steenbok, de Gehangene is jouw kaart voor deze week. Diepe reflecties en introspecties zijn noodzakelijk. Moedig andere Steenbokken aan om deze voorspellingen te lezen.

Waterman: De moloch

Waterman, deze week is het de molochkaart die je begeleidt. Verwacht aangename verrassingen en nieuwe kansen. Deel deze voorspellingen met je Waterman-vrienden.

Vissen: gerechtigheid

Vissen, jouw week wordt gedomineerd door de krachtige rechtvaardigheidskaart . Er moeten doordachte en eerlijke beslissingen worden genomen. Moedig andere Vissen aan om kennis te nemen van deze waardevolle voorspellingen.

Related post