Ontdek de drie Chinese tekens die van 13 tot 19 november 2023 door de kosmos worden begunstigd: De Slang, de Haan en de Rat baden in het licht van helderheid!

Welkom in de mystieke en fascinerende wereld van de Chinese astrologie, waar de beweging van de hemelen het lot van ieder van ons weeft. We staan aan de vooravond van een nieuwe week, van 13 tot 19 november 2023, en de kosmos behoudt opnieuw zijn oneindige capaciteit om ons te verrassen en te leiden. Op basis van de wijze lessen van de oude I Tjing, vaak het Boek der Veranderingen genoemd, hebben we een hexagram geselecteerd dat onze gids zal zijn voor deze periode. Deze week is het dominante hexagram Li, Vuur, dat helderheid en inzicht symboliseert. Deze invloed belooft een week van innerlijk licht en begrip. Het zal je een scherpe perceptie geven van de situaties en mensen om je heen, en het is een goede tijd om belangrijke beslissingen te nemen en diep na te denken. Profiteer van deze helderheid om je innerlijke wijsheid aan te boren. Onder Li’s bescherming zullen drie tekens van de Chinese dierenriem een bijzonder gelukkige week doormaken. Ten eerste zal de Slang, met zijn aangeboren gevoel voor onderscheidingsvermogen, in staat zijn om deze helderheid te gebruiken om beslissingen te nemen die een positieve invloed zullen hebben op zijn toekomst. Ten tweede zal de Haan, met zijn oplettende aard, in staat zijn om kansen te grijpen die anderen misschien zouden missen. Ten slotte zal de Rat, met zijn snelle inzicht, in staat zijn om te profiteren van alle gunstige situaties die zich deze week voordoen. Houd er echter rekening mee dat geluk een fluctuerend en ongrijpbaar iets is. Het ene moment is het er, het volgende verdwijnt het in de schaduw. Maar onthoud ook dat je de macht hebt om je lot te beïnvloeden door weloverwogen beslissingen te nemen en positief te blijven, dus maak je op voor een week vol openbaringen, kansen en overvloed. Het geluk lacht je toe, je hoeft het alleen maar te grijpen.

Lees ook  Het geheim om je wasbare make-up remover pads los te maken en wit te maken!

De Slang (1941, 1953, 1965, 1977, 1989, 2001, 2013)

Wie geboren is in het teken van de Slang beleeft een week van intense helderheid. Dankzij je aangeboren gevoel voor onderscheidingsvermogen navigeer je met gemak door complexe situaties. Geheimen worden onthuld en mysteries onthuld. De helderheid die het Li hexagram biedt, zal je helpen de beste beslissingen voor je toekomst te nemen. Negeer je intuïtie niet , die leidt je naar onverwachte en lonende kansen.

De Haan (1945, 1957, 1969, 1981, 1993, 2005, 2017)

Het licht van Li verlicht ook de week van de Haan . Je oplettende aard zal op zijn best zijn, waardoor je kansen ontdekt die anderen misschien missen. Let op de details: daar ligt je geluk deze week. Je opmerkzaamheid zal je grootste troef zijn, waardoor je verstandige en gunstige keuzes kunt maken. Dit is een tijd voor persoonlijke groei en ontwikkeling.

Lees ook  Test je IQ en ontdek welk kopje koffie als eerste wordt geserveerd!

De rat (1948, 1960, 1972, 1984, 1996, 2008, 2020)

Voor degenen die geboren zijn in het teken van de Rat is deze week een tijd van ontdekkingen. Je snelle intelligentie stelt je in staat om je aan te passen en je voordeel te doen met elke situatie. Het geluk is aan jouw kant en de sterren zullen je naar je doelen leiden. Met het Li hexagram wordt dit een week van prestatie en tevredenheid . Profiteer van deze positieve energie om je taken te volbrengen en je dromen waar te maken.

Related post