Ontdek de tarot invloeden op jouw sterrenbeeld deze 18 november 2023!

Hé, ik hoop dat het goed met je gaat! Klaar voor een unieke tarotlezing die jouw astrologische sterrenbeeld combineert met de mystieke datum 18 november 2023? Laten we doorgaan, je zult niet teleurgesteld zijn!

Hallo allemaal, hier zijn we dan om samen de astrologische voorspellingen voor 18 november 2023 te ontdekken, aangeboden door de onvergelijkbare wijsheid van de tarotkaarten. Zoals we allemaal weten, is de tarot een kostbaar waarzeggerij-instrument, dat de mysteries van het universum onthult en de energieën die ons beïnvloeden verlicht. Elke getrokken kaart is als een spiegel van de ziel, die onze angsten, hoop, verlangens en uitdagingen weerspiegelt. Op deze specifieke dag lijken drie belangrijke invloeden op te vallen in onze trekking. De tweede kaart, de wagen, is een teken van succes en meesterschap, en symboliseert vastberaden vooruitgang naar onze doelen. Ten slotte is de derde kaart, de Duivel, niet te vrezen. De tarot is geen hulpmiddel om een toekomst in steen te voorspellen, maar een gids om de krachten om ons heen en in onszelf beter te begrijpen. Het is een symbolische taal die tot onze intuïtie en ons onderbewustzijn spreekt en ons helpt om rustiger door de soms tumultueuze wateren van het leven te navigeren. Laten we samen ontdekken hoe deze energieën zich in elk astrologisch teken zullen manifesteren tijdens deze dag van 18 november 2023.

Lees ook  Retrograde Jupiter in 2023: Invloed op drie dierenriemtekens en transformaties in de liefde

Ram: de gehangene

Beste Ram , jouw kaart van de dag is de gehangene. Een moment van opschorting is nodig om vooruit te komen. Je zou in de verleiding kunnen komen om een offer te brengen of een bepaalde situatie op te geven voor je uiteindelijke welzijn.

Stier: de strijdwagen

Stier , jouw kaart van de dag is de strijdwagen. Deze kaart symboliseert succes, vastberadenheid en zelfbeheersing. Je staat op het punt om belangrijke vooruitgang te boeken in de richting van je doelen.

Tweelingen: de duivel

Tweelingen , de duivel is jouw kaart van de dag. Maak je geen zorgen, deze kaart betekent gewoon dat je de kracht hebt om jezelf te bevrijden van alle ketens die je beperken. Het is een oproep om de controle over je leven te nemen .

Kreeft: De gehangene

Kreeft , jouw kaart van de dag is ook de gehangene. Dit suggereert een periode van wachten of zelfs vrijwillig afstand doen. Wees bereid om offers te brengen als dat nodig is om je doelen te bereiken.

Leeuw: de wagen

Voor jou, Leeuw , is de strijdwagen de tarotkaart van de dag. Deze kaart belichaamt energie, wilskracht en vastberadenheid . Blijf doorzetten en je zult je doelen zeker bereiken.

Lees ook  Tarot Voorspellingen voor 14 november 2023: Energieën van Transformatie, Vernieuwing en het Belang van Authentieke Relaties

Maagd: de duivel

Maagd , jouw kaart van de dag is de duivel. Deze kaart wijst op een periode van bevrijding en controle nemen. Je kunt jezelf misschien bevrijden van je angsten en verslavingen.

Weegschaal: De gehangene

Voor jou, Weegschaal , is de tarotkaart van vandaag de gehangene. Deze kaart kan een moment van wachten of vrijwillig afstand doen betekenen. Het is een uitnodiging tot geduld en acceptatie.

Schorpioen: de wagen

Schorpioen , jouw kaart van de dag is de strijdwagen. Het is een teken van succes en vooruitgang naar je doelen. Je vastberadenheid en doorzettingsvermogen zullen worden beloond.

Boogschutter: De Duivel

Voor jou, Boogschutter , is de tarotkaart van vandaag de Duivel. Dit is het moment om jezelf te bevrijden van alle ketenen en beperkingen. Het is een tijd van bevrijding en controle.

Steenbok : De gehangene

Steenbok , jouw kaart van de dag is de gehangene. Een moment van vrijwillige verloochening of opoffering zal nodig zijn om vooruit te komen. Dit is een tijd van opschorting en wachten.

Lees ook  16 november 2023: Ontdek de mysteries die de tarot onthult en omarm de energieën van transformatie!

Waterman: de kar

Voor jou, Waterman , is de tarotkaart van de dag de wagen. Deze kaart is een teken van succes en vooruitgang. Je inspanningen en vastberadenheid zijn de moeite waard.

Vissen: De Duivel

Vissen , jouw kaart van de dag is de duivel. Dit is het moment om jezelf te bevrijden en het heft in handen te nemen. Je vermogen om jezelf te bevrijden van ketenen zal je in staat stellen om vrij vooruit te komen. Onthoud, lieve vrienden, dat deze kaarten slechts gidsen zijn om ons te helpen de energieën om ons heen beter te begrijpen. Kom morgen terug om nieuwe perspectieven te ontdekken die de tarot je biedt. Als je dit artikel nuttig vond, deel het dan alsjeblieft met je vrienden en familie. Moge het universum je altijd begeleiden op je pad!

Related post