Ontdek je lot met hemelse harmonie: wat wordt jouw geluksdag tijdens de mystieke week van 20 tot 26 november 2023?

Nu we de week van 20-26 november 2023 ingaan, staat een bijzondere hemelse harmonie op het punt zich te manifesteren, die het lot van elk dierenriemteken op een unieke en specifieke manier beïnvloedt. Deze periode markeert de intrede van de zon in het veranderlijke teken Boogschutter, dat een vonk van optimisme, expansie en ontdekkingsdrang met zich meebrengt.

De Maan in Steenbok halverwege deze week herinnert ons er ook aan dat een voet op de grond net zo essentieel is als onze aspiraties om naar de sterren te reiken, terwijl de aanwezigheid van Venus in Schorpioen gedurende deze week het verlangen naar diepe verbindingen en verborgen waarheden versterkt. Dit is de tijd om de onbekende delen van je ziel te verkennen en je diepste waarheden te omarmen. De invloed van Mars in Weegschaal spoort ons allemaal aan om evenwicht en rechtvaardigheid te zoeken, om doordachte in plaats van impulsieve beslissingen te nemen en om harmonie te zoeken in onze interacties met anderen. De verzamelde energieën zullen over alle gebieden van ons leven worden verspreid, waardoor voor elk sterrenbeeld wordt bepaald welke dag de geluksdag is. Maak je klaar voor advies, waarschuwingen, voorspellingen en kansen om je te helpen je leven zo goed mogelijk te leiden tijdens deze bruisende week.

Lees ook  Astro-tarot voorspellingen voor 06 tot 12 november 2023: Omarm verandering en verlicht je lot

Ram (21 maart – 19 april)

Dinsdag 21 november is jouw geluksdag, Ram. Onder invloed van de Maan in Steenbok vind je de perfecte balans tussen je ambitie en je behoefte om een solide basis te leggen. Wees niet verbaasd als een professionele kans zich tijdens deze dag aan je voordoet. Bovendien kan de aanwezigheid van Venus in Schorpioen diepe passie en intense verlangens opwekken en verborgen waarheden in je romantische relatie onthullen.

Stier (20 april – 20 mei)

Stier, maak je klaar voor woensdag 22 november . Je voelt de energieke invloed van de Zon in Boogschutter, die je zin in avontuur en ontdekkingen aanwakkert. Je inspanningen om nieuwe horizonten te verkennen kunnen worden beloond met waardevolle kansen. De kracht van Venus in Schorpioen kan ook nieuwe diepgang brengen in je relaties, waardoor je dichter bij degenen komt van wie je houdt.

Tweelingen (21 mei – 20 juni)

Tweelingen, markeer donderdag 23 november als jouw speciale dag. Mars in Weegschaal stimuleert een balans van tegenstellingen in je leven, waardoor je jezelf en je verlangens beter begrijpt. Er kan een kans op je pad komen in de vorm van een spannend aanzoek – wees klaar om deze aan te grijpen.

Kreeft (21 juni – 22 juli)

Kreeft, vrijdag 24 november is jouw geluksdag. De Zon in Boogschutter moedigt je aan om optimistischer te zijn en persoonlijke groei te zoeken. Als gevolg daarvan zou je een realisatie kunnen hebben die je in de richting van een meer bevredigend pad stuurt.

Lees ook  Ontdek het hemelse ballet dat je lot bepaalt: je astrologische gids van 27 november tot 3 december 2023

Leeuw (23 juli – 22 augustus)

Leeuw, jouw geluksmoment valt op zaterdag 25 november . Venus in Schorpioen kan je verlangen naar liefde en intimiteit stimuleren, waardoor de passie in je relaties weer oplaait. Bovendien kan de energie van de Zon in Boogschutter je geest verheffen en de expressie van je artistieke aard aanmoedigen.

Maagd (23 augustus – 22 september)

Maagd, jouw moment van glorie komt op zondag 26 november . De kracht van Mars in Weegschaal zal een onweerstaanbare behoefte aan evenwicht en harmonie creëren. Deze energie moedigt compromissen aan en helpt je conflicten met anderen op te lossen.

Weegschaal (23 september – 22 oktober)

Weegschaal, maandag 20 november is je geluksdag. De gecombineerde energieën van de Zon in Boogschutter en de Maan in Steenbok creëren een dynamiek die bevorderlijk is voor het bereiken van je doelen. Een verrassingskans kan aan je deur kloppen.

Schorpioen (23 oktober – 21 november)

Schorpioen, maak je klaar voor donderdag 23 november . Met Venus in jouw teken ben je magnetisch en onweerstaanbaar. Op deze dag kun je een belangrijke kennismaking hebben.

Lees ook  Duik in het universum van kosmische mogelijkheden: wat wordt jouw geluksdag van 25 september tot 1 oktober 2023?

Boogschutter (22 november – 21 december)

Boogschutter, woensdag 22 november is het begin van jouw seizoen met de Zon in jouw teken. Op deze dag voel je hernieuwde energie en intense motivatie om je dromen waar te maken.

Steenbok (22 december – 19 januari)

Steenbok, dinsdag 21 november is jouw geluksdag. De Maan in jouw teken verhoogt je gevoeligheid en intuïtie. Je zult kunnen anticiperen op kansen en beter geïnformeerde beslissingen kunnen nemen.

Waterman (20 januari – 18 februari)

Waterman, zaterdag 25 november is jouw geluksdag. Venus in Schorpioen kan verrassende openbaringen in je liefdesleven brengen.

Vissen (19 februari – 20 maart)

Vissen, zondag 26 november is jouw geluksdag. De invloed van Mars in Weegschaal zal de harmonie in je relaties bevorderen en je aanmoedigen om evenwichtige en eerlijke beslissingen te nemen.

Related post