Ontdek jouw geluksdag in onze astrologische voorspelling voor de herfstweek van 9 tot 15 oktober 2023!

Welkom bij onze astrologische voorspellingen voor de week van 9 tot 15 oktober 2023 . Tijdens deze specifieke tijd van het jaar, waarin de herfst goed ingeburgerd is, gaan de energieën van de natuur naar een fase van vernieuwing en voorbereiding op de naderende winterperiode. Dit is een goed moment om introspectief te zijn, ons leven te onderzoeken en indien nodig veranderingen te plannen. Deze week gaan de planeten een grote invloed uitoefenen op ons leven en onze beslissingen. De passage van Mars in Maagd zal organisatie en verbetering aanmoedigen in alles wat we doen. Mercurius en Venus zijn op hun beurt te vinden in Weegschaal en creëren een sfeer die bevorderlijk is voor communicatie, sociale relaties en harmonie in het algemeen. Deze invloeden zorgen ervoor dat bepaalde tekens meer geluksdagen ervaren dan andere. Onze veranderlijke en mysterieuze Maan doorloopt deze week verschillende tekens, beginnend met Steenbok, vervolgens via Waterman, Vissen en eindigend in Ram. Deze maanovergangen hebben verschillende effecten op elk sterrenbeeld en brengen dagen vol geluk, kansen en transformatie met zich mee. Laten we de effecten van Jupiter in Vissen niet vergeten, die altruïsme, spirituele expansie en een zeker geluk op creatief en artistiek gebied bevorderen. Saturnus in Waterman blijft ons waardevolle lessen leren over geduld, discipline en zelfredzaamheid. De sterren hebben gesproken en willen je begeleiden, zodat je het beste uit deze week haalt. Ontdek zonder verder uitstel wat uw geluksdag zal zijn op basis van uw astrologische teken.

Lees ook  Astrologische voorspellingen voor 06 tot 12 november 2023 - Ontdek de invloed van de hemelse stromingen op jouw sterrenbeeld

Ram (21 maart – 19 april)

Dankzij de passage van de Maan in Ram aan het einde van de week, is zaterdag 14 oktober jouw geluksdag. Deze dag zult u zich bijzonder energiek en vastberaden voelen. Dit is het perfecte moment om gedurfde initiatieven te nemen en belangrijke keuzes te maken.

Stier (20 april – 20 mei)

De geluksdag voor Stier deze week is woensdag 11 oktober. Mars in Maagd helpt je je vaardigheden aan te scherpen en je dag zorgvuldig te plannen. Er zou zich een onverwachte kans kunnen voordoen.

Tweelingen (21 mei – 20 juni)

Met Mercurius in Weegschaal is je geluksdag dinsdag 10 oktober. Verwacht meer communicatie en harmonieuze gesprekken met dierbaren. Maak van de gelegenheid gebruik om misverstanden op te lossen.

Lees ook  Eerste kwartier van 17 maart 2024: Impact op liefde en astrologische tekens

Kreeft (21 juni – 22 juli)

De Maan in Steenbok zal maandag 9 oktober bijzonder gunstig maken voor Kreeft. Het is een dag waarop je een diepe verbinding voelt met je innerlijke emoties en dromen.

Leeuw (23 juli – 22 augustus)

Donderdag 12 oktober is deze week de geluksdag van de Lions. De invloed van Venus in Weegschaal zal je natuurlijke charme vergroten en de aandacht op je vestigen.

Maagd (23 augustus – 22 september)

Met Mars in Maagd is vrijdag 13 oktober jouw geluksdag. U zult zich vastberaden en georganiseerd voelen, klaar om belangrijke beslissingen in uw leven te nemen.

Weegschaal (23 september – 22 oktober)

Mercurius en Venus in Weegschaal maken zondag 15 oktober zeer gunstig. U kunt harmonie in uw relaties en een groot communicatiegemak verwachten.

Schorpioen (23 oktober – 21 november)

Dinsdag 10 oktober is de geluksdag van Schorpioenen. Jupiter in Vissen bevordert je creativiteit en moedigt je aan om jezelf artistiek uit te drukken.

Boogschutter (22 november – 21 december)

Donderdag 12 oktober is de geluksdag van Boogschutters. De invloed van Jupiter in Vissen zal je inspireren tot spirituele expansie en een diepere verbinding met je innerlijke zelf.

Lees ook  Boeiende astrale week: Ontdek uw geluksdag volgens uw sterrenbeeld van 23 tot 29 oktober 2023!

Steenbok (22 december – 19 januari)

Met de Maan in Steenbok is maandag 9 oktober jouw geluksdag. Deze dag voelt u zich ambitieus en vastberaden , klaar om elke uitdaging aan te gaan.

Waterman (20 januari – 18 februari)

Saturnus in Waterman maakt woensdag 11 oktober veelbelovend voor Watermannen. Verwacht vandaag discipline en autonomie, die grote vooruitgang in uw projecten mogelijk kunnen maken.

Vissen (19 februari – 20 maart)

Met Jupiter in Vissen is zaterdag 14 oktober jouw geluksdag deze week. Deze dag voel je creatieve inspiratie en geluk op artistiek gebied.

Related post