Onthul je hemelse geluk: astrologische voorspellingen voor de week van 2 tot 8 oktober 2023!

Beste astrologieliefhebbers, Wij staan klaar om jullie te verwelkomen in de week van 2 t/m 8 oktober 2023, een periode die belooft te trillen van fascinerende kosmische energie. De astrologische kaart zal als belangrijkste achtergrond de passage van Mars in Weegschaal hebben, wat de noodzakelijke impuls zal geven om lang uitgestelde problemen op te lossen of om belangrijke beslissingen te nemen. Evenwicht en rechtvaardigheid zullen deze week de hoofdthema’s zijn. Bovendien zal Venus Schorpioen binnengaan, waarvan de invloed een zekere intensiteit aan relaties zal toevoegen. Verwacht opnieuw aangewakkerde passies, hernieuwde liefde en zelfs spanning in uw interpersoonlijke interacties. Dit is het perfecte moment om dieper te gaan, om te elimineren wat je niet langer dient en om jezelf positief te transformeren. Bovendien zal de transit van Mercurius in Schorpioen eerlijke en directe communicatie bevorderen. Wees niet bang om uw mening te uiten. Dit is het moment om uw ideeën te delen, zelfs de meest gedurfde. Ten slotte nodigt de nieuwe maan in Weegschaal op 5 oktober ons allemaal uit voor een nieuw begin. Dit is een goed moment om nieuwe intenties te stellen en nieuwe projecten te starten. Gebruik die energie om dingen gedaan te krijgen. Van passie tot evenwicht, van durf tot rechtvaardigheid, elk teken van de dierenriem zal deze kosmische dynamiek op zijn eigen manier ervaren. De geluksdag van elk teken zal variëren afhankelijk van deze invloeden. We kijken ernaar uit om deze week te onthullen hoe deze hemelse energieën uw geluk ten goede kunnen komen. Blijf bij ons, verken en navigeer door de mysteries en wonderen van het universum.

Lees ook  Evolutie en transformatie: uw op tarot gebaseerde astrologische gids voor de week van 25 september tot 1 oktober 2023

Ram (21 maart – 19 april)

Jouw geluksdag is 4 oktober. De passage van Mars naar Weegschaal zal je de energie en de moed geven om openstaande problemen op te lossen. Uw vastberadenheid zal op zijn hoogtepunt zijn, dus maak het gemakkelijker om belangrijke beslissingen te nemen.

Stier (20 april – 20 mei)

Geniet van 7 oktober als jouw geluksdag. De aanwezigheid van Venus in Schorpioen zal je passies nieuw leven inblazen. Misschien ontdek je verborgen gevoelens voor iemand of voel je hernieuwde liefde voor je partner.

Tweelingen (21 mei – 20 juni)

3 oktober zal uw gunstige dag zijn. Met Mercurius in Schorpioen krijg je de kans om je gedachten vrijelijk te uiten. Mis deze kans niet om authentiek te zijn en uw briljante ideeën te delen.

Lees ook  test je observatievaardigheden door de aap in minder dan 10 seconden de banaan te zien eten

Kreeft (21 juni – 22 juli)

5 oktober, tijdens de nieuwe maan in Weegschaal , zal een geluksdag voor je zijn. Dit is het perfecte moment om met iets nieuws te beginnen. Gebruik deze energie om uw projecten vooruit te helpen.

Leeuw (23 juli – 22 augustus)

2 oktober zal een veelbelovende tijd voor u zijn. De invloed van Mars in Weegschaal zal je de impuls geven om belangrijke beslissingen te nemen. Je zult die dag dynamisch en vastberaden zijn.

Maagd (23 augustus – 22 september)

6 oktober wordt jouw geluksdag. Met Venus in Schorpioen zul je een bepaalde intensiteit in je relaties voelen. Het is tijd om dieper te gaan en jezelf positief te transformeren.

Weegschaal (23 september – 22 oktober)

5 oktober, de dag van de nieuwe maan in Weegschaal , zal bijzonder gunstig voor je zijn. Gebruik deze dag om nieuwe intenties te stellen en nieuwe projecten te starten.

Schorpioen (23 oktober – 21 november)

7 oktober wordt een geluksdag voor jou. Met Venus en Mercurius in uw teken kunt u vlotte communicatie en gepassioneerde relaties verwachten.

Boogschutter (22 november – 21 december)

3 oktober is de ideale dag voor jou. De doorgang van Mercurius in Schorpioen zal eerlijke en directe communicatie bevorderen. Dit is het moment om uw meest avant-gardistische ideeën tot uitdrukking te brengen.

Lees ook  Ontdek je lot met hemelse harmonie: wat wordt jouw geluksdag tijdens de mystieke week van 20 tot 26 november 2023?

Steenbok (22 december – 19 januari)

4 oktober wordt jouw geluksdag. De verhuizing van Mars naar Weegschaal zal je inspireren om belangrijke beslissingen te nemen en slepende problemen op te lossen.

Waterman (20 januari – 18 februari)

2 oktober zal een veelbelovende dag voor u zijn. Dankzij de invloed van Mars in Weegschaal ben je dynamisch, besluitvaardig en klaar om belangrijke beslissingen te nemen.

Vissen (19 februari – 20 maart)

6 oktober wordt jouw geluksdag. De aanwezigheid van Venus in Schorpioen zal je relaties intensiveren. Dit is het moment om openheid en diepgang te tonen in uw interacties met anderen.

Related post